Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2007 17:03    #65871     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
@biały
Napewno były. Taktyka nazywała się DIABLO i wykorzystywała bug związany z Ofensywnym Pomocnikiem. Może ktos inny zna szczegóły. Ja mało grałem w te wersje gry.

Dereds Przodownik pracy

14.08.2007 15:35    #65872     Sufler - Porady do gry - Ciągłe porazki...
http://files(...)09395;;/ a to jest moja taxa na mecze wyjazdowe z najcięższymi klubami typu FC Liverpool arsenal chelsea i liga mistrzów 2 defensywnym pomocnikom dawaj krycie przez cały mecz na 2 najlepszych zawodników z drużyny przeciwnej dzięi temu miałem 2:1 z manchesterem i 1:1 z Interem grając liverpoolem opłaca sie sie w tej taxie na ostatnie 15 min. zastąpić skrzydłowych i napadziora bo wtedy najlepiej idzie atakowanie przez cały mecz praktycznie atakuje rywal a ty ostatie 15 min wtedy kiedy on nie ma sił a swoją drogą ja potrzebuje jakiejś taxy gdzie mbedzie można wykorzystać skrzydła(mam babela pennanta cardenasa benayuna downinga leto) i napadziorów pozdro

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 15:04    #65873     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
Zadzwonic zawsze możesz. Szczególnie, że jeśli masz klucz to możesz zarejstrowac gre na gram.pl. Wiem, ze napewno wymieniąją uszkodzoną płyte. Jak kupowałem to w pudełko nie było płyty. Zadzwoniłem z reklamacja i dosłali mi. Wiec zamiast zadawac pytania tu zadzwoń do producenta i wyjaśnij sprawe.

Kalulo Partyzant

14.08.2007 14:41    #65874     Sufler - Porady do gry - Brak plyty
Na wakacjach gdzies zostawilem. Jak gralismy w 20 osob w fm to ostro bylo :D

robinho09 Młody aktywista

14.08.2007 14:09    #65875     Sufler - Porady do gry - Gra w okenku
a tu masz jeszcze lepiej wyjasnine:

Jak uruchomić Football Managera w oknie?
Aby móc grać w Football Managera trzeba posiadać monitor zdolny do wyświetlania grafiki w rozdzielczości co najmniej 1024x768. Na wyższej niż wymieniona rozdzielczości gra w oknie nie stanowi problemu – wystarczy wybrać kolejno ‘Opcje’ i ‘Ustawienia’, a następnie w zakładce ‘Ustawienia obrazu’ odznaczyć opcję ‘Tryb pełnoekranowy’. Jeśli jednak używamy minimalnej wymaganej rozdzielczości, a więc 1024x768, gra może się po wykonaniu powyższych kroków zbuntować i pozostać w trybie pełnoekranowym. I na to jest jednak sposób. Wtedy by zagrać w Football Managera w oknie musimy zmodyfikować nieco skrót do gry (jeśli taki już stworzyliśmy – np. na pulpicie; jeśli nie, to wystarczy go stworzyć znajdując plik ‘fm.exe’ i, po kliknięciu na nim prawym przyciskiem myszy, wybierając polecenie ‘Utwórz skrót’). A mianowicie należy w jego właściwościach, w polu ‘Element docelowy:’, wziąć podaną ścieżkę do pliku w cudzysłów, a następnie na końcu, po spacji, dopisać polecenia „-small_screen -windowed” (bez cudzysłowów). To wszystko – teraz po wyłączeniu opcji ‘Tryb pełnoekranowy’ w grze, FM powinien posłuchać naszego polecenia.

bartek707 Partyzant

14.08.2007 14:03    #65876     Sufler - Porady do gry - % od transferu
Jeśli będziesz na liście najlepszych 20 managerów na świecie to reputacja zmieni ci się na światową. Ja skończyłem właśnie 3. sezon i dzięki wygranej ligi mistrzów jestem 20 :P

Scout Młody aktywista

14.08.2007 14:02    #65877     Sufler - Porady do gry - Gra w okenku
Gdy chcę uruchomić grę w okienku, wyskakuje mi taki błąd(patrz screen). Nie wiecie może, jak temu zaradzić?

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 13:48    #65878     Sufler - Porady do gry - % od transferu
Jak kupujesz częściowo na raty, a częściowa za gótówke to pisze tak:
Klub otrzyma x kasy, co stanowi 40% trasferu, a dodatkowo przez 6 miesięcy będzie otrzymywał kwote y.
Powtarzam ta klauzula nie działa tylko wtedy, gdy całość transferu jest na raty.

Nie pamietam jak to było w FM06, ale w FM07 czasami nie kupisz gracza, bez tej kluzuli. Natomiast jak widac można ją obejść ( czy to jest moralne?) i uniknąć konsekwencji utraty cennej gotówki. Wystarczy sprzedaż kogoś na raty i dostajesz całą kase - w ratach, ale całą.

Ja zawsze kupuje graczy na raty (24) i zwykle sprzedaje na raty(12). Powoduje to, że nie ma problemu z gotówka z transmisji TV (tez dostaje sie ją w ratach -12), a poza tym gdy sprzedaje na raty, to mniejszy wpływ gotówki powoduje mniejsze dywidendy. W ostanim sezonie zapłaciłem 39 mln euro. I bolało.

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 12:32    #65879     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie ma czegos takiego, że braknie kasy. Po prostu pojawia się ona na minusie. A doprowadzić to może do bankructwa klubu, ustanowienia kuratora, wyprzedzy graczy za bezcen i konieczności budowania potęgi od nowa.
A jesli chodzi Ci o środki na transfery, to jak bedziesz miał zero, to po prostu niekogo nie kupisz.

sefko1 Przodownik pracy

14.08.2007 12:01    #65880     Sufler - Porady do gry - % od transferu
Zauważyłem dziwny bug jeśłi chodzi o dokonywanie transferów z zastowaniem klauzuli "% od nastepnej sprzedazy". Mianowicie kiedys kupiłem gracza za 100 tys i 35% kolejnego transferu. Po paru latach sprzedałem go za 10 mln ale na raty (12) bez sumy wstepnej. Okazało sie, że nic nie musiałem oddać byłemu klubowi. Natomiast miałem podobnego gracza coś 75 tys i 20% i sprzedałem go za 2 mln. 400 tys musiałem oddać. Potestowałem to jeszcze troszke i za każdym razem, gdy kupowałem kogoś lub sprzedawałem tylko na raty (bez sumy płaconej od razu), zawsze klauzula % nie działała. O dziwo w zakładce Finanse->Transfery nadal pisze, że bedę musiał zapłacić 35% od sprzedazy gracza, którego juz dawno nie mam. Miał ktos taki sam bug.
P.S. Sprzedałem raz do Arsenalu gracza za 24 mln euro +50%. Po 2 latach chciałem go sprowadzić do swojego klubu. Dałem najpierw 16 mln na 24 raty. Przyszedł za 16 mln. Wkurzyłem sie i sprawdziłem jak to będzie gdy kupie go od razu za gotówke. Dalem 16 mln od razu i .... 8 dostałem w ramach klauzuli.

I drugie pytanie. Klub Tottenham podkupił mi asystenta. I mimo, że nie prowadził On żadnego klubu od razu miał reputacje Światowa. A ja wygrałem LM 2 razy i mam tylko kontynentalna. Czemu? To flustrujące.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.