Zauważyłem dziwny bug jeśłi chodzi o dokonywanie transferów z zastowaniem klauzuli "% od nastepnej sprzedazy". Mianowicie kiedys kupiłem gracza za 100 tys i 35% kolejnego transferu. Po paru latach sprzedałem go za 10 mln ale na raty (12) bez sumy wstepnej. Okazało sie, że nic nie musiałem oddać byłemu klubowi. Natomiast miałem podobnego gracza coś 75 tys i 20% i sprzedałem go za 2 mln. 400 tys musiałem oddać. Potestowałem to jeszcze troszke i za każdym razem, gdy kupowałem kogoś lub sprzedawałem tylko na raty (bez sumy płaconej od razu), zawsze klauzula % nie działała. O dziwo w zakładce Finanse->Transfery nadal pisze, że bedę musiał zapłacić 35% od sprzedazy gracza, którego juz dawno nie mam. Miał ktos taki sam bug.
P.S. Sprzedałem raz do Arsenalu gracza za 24 mln euro +50%. Po 2 latach chciałem go sprowadzić do swojego klubu. Dałem najpierw 16 mln na 24 raty. Przyszedł za 16 mln. Wkurzyłem sie i sprawdziłem jak to będzie gdy kupie go od razu za gotówke. Dalem 16 mln od razu i .... 8 dostałem w ramach klauzuli.
I drugie pytanie. Klub Tottenham podkupił mi asystenta. I mimo, że nie prowadził On żadnego klubu od razu miał reputacje Światowa. A ja wygrałem LM 2 razy i mam tylko kontynentalna. Czemu? To flustrujące.
P.S. Sprzedałem raz do Arsenalu gracza za 24 mln euro +50%. Po 2 latach chciałem go sprowadzić do swojego klubu. Dałem najpierw 16 mln na 24 raty. Przyszedł za 16 mln. Wkurzyłem sie i sprawdziłem jak to będzie gdy kupie go od razu za gotówke. Dalem 16 mln od razu i .... 8 dostałem w ramach klauzuli.
I drugie pytanie. Klub Tottenham podkupił mi asystenta. I mimo, że nie prowadził On żadnego klubu od razu miał reputacje Światowa. A ja wygrałem LM 2 razy i mam tylko kontynentalna. Czemu? To flustrujące.
Najnowsze posty