Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

decio24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.08.2007 23:19    #65801     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
Ja gralem legia i dopiero po 6-7 sezonach mialem mozliwosc nieograniczonego wyszukiwania zawodnikow. Zalezy to od pieniedzy i zarzadu. Ja na koncie mialem wtedy z 70-80mln$, a wczesniej wyszukiwalem zawodnikow ze wschodu Europy. Najzdolniejsi to chyba serbowie, bialorusini i czesi. Pozdro

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2007 23:17    #65802     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
Grając w lidze polskiej będzie bardzo trudno móc scoutować cały świat. Ja grając Koroną do 2015 mogłem wyszukiwać piłkarzy tylko w Europie dalej się nie dało. Przede wszystkim musisz mieć sporo kasy na koncie i osiągać sukcesy. Wpływ na to ma także reputacja klubu oraz ligi, w której grasz.

bartex55 Przodownik pracy

16.08.2007 23:05    #65803     Sufler - Porady do gry - Bez pozwolenia na prace w Anglii
http://cmrev.com/sufler/faq.html#gra3
Na przyszłość zapoznaj się z FAQ, lub skorzystaj z wyszukiwarki nim założysz nowy temat.

tinpex Partyzant

16.08.2007 22:56    #65804     Sufler - Porady do gry - Nowe rejony dla scoutów
WItam, mam mały problem.
Gram sobie Legią, zdobyłem mistrza, byłem w 1/4 LM, mam duży budżet (13mln) ale mam problem ze scoutami. MOgę przydzielić ich tylko do szukania w najbliższym rejonie, nie mogę dać ich do AFryki czy Ameryki Płd. Czy mogę coś z tym zrobić, może mam za mały budżet co raczej chyba odpada.
Prosze o szybką odpowiedź, z góry dzięki :)

norbert Partyzant

16.08.2007 20:52    #65805     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
SIEMKA:D mam pytanie czy można grać przez internet w managera 2007 . jeśli tak to proszę o kontakt podaję GG 1456767 z góry dzięki:D

JarQue Partyzant

jako wolny elektron dobrze gra Paweł Kazmierczak. Przynajmniej u mnie. Najlepszy napadzior to Mateusz Cieluch. U mnie strzelil juz 8 goli w 15 meczacha ma 18 lub 19 lat

kyczy7 Przodownik pracy

16.08.2007 17:33    #65807     Sufler - Porady do gry - lechia
1. Na jakim update grasz ? U mnie na bazie 7.02 kiedy Zagłębie S. , Ruch Chorzów i Jagielonia sa w II lidze to oni biją sie o OE :) ale przeciez tak jest jak nie prowadzisz tego klubu a jak jestes jego managerem to powiem Ci ze masz duuuże sznase na awans do wyższej klasy rozgrywkowej :) A wiec : kilka wzmocnień ( a nawet moze bez ) i jestes w nasteonym sezonie beniaminkiem I ligi

2. Forum :)

michas-89 Partyzant

16.08.2007 16:35    #65808     Sufler - Porady do gry - Dawne mecze
Nie można temu zaradzić. Usuwane są historię meczów żeby gra nie zwalniała.

kyczy7 Przodownik pracy

16.08.2007 16:26    #65809     Sufler - Porady do gry - Dawne mecze
Mi sie nieraz usuwaja ( moim kumplom tez ) po paru miesiacach :) nie wiem jak mozna temu zaradzic. A używasz Save Clanera ;> ? Jak tak to moze to być tym spowodowane ( program usuwa historie )

mickzas Partyzant

Ja tu odpowiem tylko na drugie pytanie. Można wygrać polskim zespołem LM, ale do tego trzeba czasu (mniej w przypadku np. Wisły, dużo więcej w przypadku np. Unii Janikowo). Dawno nie zaczynałem gry silną polską drużyną, więc skupię się na jednej z najsłabszych. W dużym skrócie trzeba powoli, ale systematycznie zwiększać prestiż klubu, zajmować co raz wyższe pozycje w lidze, grać regularnie w pucharach i z czasem osiągnąć dominację w lidze. Ważny jest ogpowiedni skauting, wyszukiwanie tanich, ale bardzo dobrych piłkarzy, ponieważ gdy tylko drużyna zacznie grać lepiej, to zaraz po naszych najlepszych piłkarzy zgłoszą się bogaci chętni;) Pieniądze z transferów i pucharów w miarę możliwość lokować głównie w infrastrukturę (no chyba, że nie możemy znaleźć niedrogiego następcy na którąś pozycję) - wiadomo, że im większy stadion, tym więcej kasy z biletów. Grająć Unią J. zaczynałem ze stadionem 5000 (w tym 500 siedzących) miejsc, o ile dobrze pamiętam, a z czasem dorobiłem się 17200. Co to tanuch piłkarzy to polecam graczy z Salwadoru, Gwatemali i Hondurasu, a także juniorów Wisły, Legii, Widzewa i Lecha, którym kończą się kontrakty - czasami można za relatywnie małe pieniądzę znaleźć prawdziwe młode gwiazdy. W końcu, gdy już nikt w Polsce nie może nam zagrozić i mamy duzy budżet tarnsferowy to zaczynamy kupować najlepszych Polaków grających w innych klubach (głównie reprezentantów kraju). Lepiej wydać 30 mln. zł na wielką gwiazdę, niż kupić 3 zawodników, którzy będą tylko dobrym poszerzeniem składu. Regularna gra w pucharach i zwycięstwa w lidze sprawią, że każdy polski zawodnik będzie (po krótszych lub dłuższych negocjacjach) chciał zasilić nasz zespół. Po kilkunastu sezonach mamy wreszcie zespół, który może zagrozić najlepszym w Europie i przy sporym udziale szczęścia wygrać LM. Moja Unia doszła do finału P.UEFA, gdzie przegrała z Barceloną 1:2, a kilka sezonów później zdażyło się coś takiego:
Faza Grupowa LM
(dom, wyjazd)
Unia - PSV 1:0, 2:1
Unia - PAO 2:0, 3:0
Unia - Milan 1:1, 1:2
1/8 finału
Unia - Ajax 3:0, 0:2
1/4 finału
Unia - Milan 2:1, 1:2, k.4-2
1/2 finału
Unia - Roma 2:0, 1:1
I wreszcie wielki finał (pierwszy strzał na bramkę oddałem w 43 minucie, wcześniej Arsenal cały czas siedział na moim plolu karnym, a druga połowa to już inna bajka)
"Obrazek"
I to w sumie tyle, mozolna praca z zespołem i sporo szczęścia (skład Milanu rzucał na kolana - 7 z 10 najdroższych piłkarzy grało właśnie w Milanie)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.