Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2007 13:17    #65261     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi - zmęczenie
ja na poczatku sezonu tez mialem problemy z kondycja skrzydlowych bo slabo przygotowalem kondycyjnie zespol. grunt to rotacja w skladzie, jak widzisz ze sa zmeczeni to zmien ich, a w nastepnym meczu niech gra ten co ma lepsza kondycje, mi po paru miesiacach zaczeli konczyc mecze regularnie z kondycja powyzej 70%

na wyjazdach zawsze sie gra trudniej, tym bardziej slabszym druzynom. tak jak juz mowili koledzy zmien taktyke na bardziej defensywna, sproboj zmienic rozmowy motywacyjne. po prostu proboj i zobacz co bedzie dawalo lepsze efekty

wrzask1992 Młody aktywista

01.09.2007 13:07    #65262     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi - zmęczenie
widocznie fatalnie przepracowaleś okres przygotowawczy, albo twoi zawodnicy dopiero co są po kuntuzji, albo mają naprawde niską wytzymalość, postaraj się przed sezoonem zwiększyć trening silowy i rozgrywj multum sparingow, co 2,3 dni, zmiejsz tempo gry i karz grać krótkimi podaniami. No cóż taktyka na wyjazdach musi być nieco bardziej defensywna, choć ja wiełką gram identycznie, a gram diamenteem, staraj się też mieć dużą rotacje w składzie w ten sposob możesz zaskoczyć przeciwnika

krwl Partyzant

01.09.2007 13:03    #65263     Sufler - Porady do gry - Czy będzie płynnie chodzic
tez do niedawna pykalem na starszym sprzecie, gralo moze wolniej niz teraz,ale nie ma to jak duzo baza danych i mnostwo czasu na obmyslanie taktyki;)

MariuszZST Partyzant

01.09.2007 12:59    #65264     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
Dostaje w dupe, albo remisuje ze słabiakami z 2ligi o0 A niechce grać na cudzych taxach, chce zrobić coś sam, choćby w połowie :P Bo inaczej się nic nie naucze :D

wrzask1992 Młody aktywista

01.09.2007 12:59    #65265     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
przeczytaj sobie spacer taktyczny i diament jest najlepszym przyjacielem, noe są tu na stronce i wyciągnij wnioski, ja gram diamentem i nie narzekam

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

01.09.2007 12:55    #65266     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
narazie nie kombinuj z taktyką lepiej bedzie jak zagrasz najlepszą według mnie taktyką 4-4-2 i 2 defensywnymi pomocnikami w środku poza tym agresywny odbiór szybkie tempo pułapki i kontry

boro92921 Przodownik pracy

01.09.2007 12:44    #65267     Sufler - Porady do gry - Pogoń Szczecin błąd z awansem
sory ze wracam do tego tematu ale wlasnie skonczylem sezon na updacie RRU i Pogoń rowniez wygrala baraze a w lidze jej nie ma i tez jest ta Gwardia Koszalin nie wiem jak inaczej to tłumaczyć jak bug

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
01.09.2007 12:40    #65268     Sufler - Porady do gry - 1280x1024
Obserwator żenada naprawde żenada idź już lepiej sobie w chińczyka pograj bo naprawde szkoda mi Cię
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

MariuszZST Partyzant

01.09.2007 12:28    #65269     Sufler - Porady do gry - Własna taktyka.
Witam. Zaczełem grać w fm 07, gram zespołem U.D Almeria z 2drugiej ligi hiszpańskiej. Nie chce grać na cudzych taxach więc chciałem zrobić swoja, ale nie potrafie zrobić takiej by wygrywać. Mój zespół nie jest słaby jak na drugą lige, takim składem powinniem sobie poradzić, ale bez taktyki nic nie osiągne. Nie wiem na jakiej zasadzie mam ją zrobić, przeanailozwałem zespół ustawiłem taktyke, ale i tak mi nie wyszło ;/ Może ktoś mi z tą pierwsza taktyka by pomógł? Chce coś zrobić samemu, a że niewychodzi mi to zabardzo prosze Was abyście pomogli mi poprawić taktyke i napisać jakie błędy popelniłem :P Gram na zwykłej grze bez patchy itp, zwykłym składem :P
Oto taktyka
http://s004.(...)p;gk=gsm
Niech ktoś ZEDYTUJE ją usiebie i umiesci na wislijto i napisze jakie błedy zrobiłem. ;-)

CoxII Partyzant

01.09.2007 12:11    #65270     Sufler - Porady do gry - Skrzydłowi - zmęczenie
Zmęczenie zależy też od tego jakim tempem gra twoja drużyna i jaka jest aktualnie pogoda bo np. przy 35 stopniach oczywiste że szybciej się męczą .Ale najważniejsze jest jak to napisali koledzy wyżej atrybut wytrzymałości (o ile dobrze pamiętam zwiększa się go treningiem siłowym).A i oczywiście o wytrzymałości zawodnika duży wpływ ma wiek :p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.