Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kurzy13 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to niewiem:/ moze takie cos istnieje. a grasz na patchu 7.0.2? ja pdpisuje kontrakty w trakcie sezonu albo prosto po wyskoczeniu wiadomosci o konczoncych sie kontraktach i jeszcze takiego problemu nie mialem.

Mattii Przodownik pracy

05.09.2007 15:52    #65112     Sufler - Porady do gry - Odwzorowanie meczu
1.Jest pracować nad ich psychiką,albo sprowadzić nowych z dobrym opanowaniem i koncentracją,a także podaniami,można także mieć dobrych ze statystyką gra z pierwszej piłki.
2.Może zrób im wymianę pozycji,albo większą swobodę taktyczną,albo graj szerzej.

baixinho Partyzant

05.09.2007 15:44    #65113     Sufler - Porady do gry - Odwzorowanie meczu
Czy jest jakiś sposób "uspokojenia" moich obrońców aby w sytuacji gdy przeciwnik wybija piłkę na moją połowę nie wybijali jej na aut podczas gdy napastnik dróżyny przeciwnej jest 5-10 metrów od nich?

Druga sprawa: Jak spowodować aby środkowi pomocnicy mniej kurczowo trzymali się swoich pozycji? aby czasem zmienili pozycję wychodząc koledze na pozycję. Gram 3 pomocnikami: 1 DM i dwoma środkowymi. Swoboda takt. środkowych pomocników ustawiona na 3/4, a def na 1/5

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

05.09.2007 15:34    #65114     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
vanlive tobie pewnie chodz o moje transfery Lechem na update FMPoland 7.3 masz w Kolejorzu ponad milion funtow na transfery w pozniejszych wersjach pewnie tez ale nie sprawdzalem jeszcze bo gram Hertha na 7.5 a pozniej to juz sie kasa powoli sama zaczyna nabijac :D

Vanlive Partyzant

05.09.2007 00:24    #65115     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
heya,od jakiegos czasu przegladam to forum i natknalem sie na kilka karier polskimi klubami.
Postanowilem ze i ja pochwale sie moimi osiagnieciami Lechem Poznan.
Zbudowalem dosc ciekawa ekipe:
http://img20(...)hxx6.png
Na poczatku nie bylo latwo szczegolnie z niskim budzetem dlatego mam pytanie do takze grajacych Lechem jakim cudem na poczatku maja taka kase na transfery, chyba ze dzieki uaktualnienią tak mozna ;)
Na sukces trzeba bylo czekac do 3 sezonu-mistrzostwo, potem przyszedl czas na el LM i dramatyczny mecz 3 rundy z Glasgow Rangers
! mecz zremisowale 0:0 a pote w rewanzu prowadzilem 2:0 by stracic 3 gole po 88 minucie !!!! Koszmar :( jednak jak przystalo na silna druzne pozbierali sie i odrobili z nawiazka straty w lidze ja wygrali.
Dorzucilem na poczatku 5 sezonu SP i awansowalem do LM pokonujac wielka Seville.
Sprawiedliwosci stalo sie zadosc:)
1mecz:http://img64.imageshack.us/img64/4206/sevilla1meczif7.png
2mecz:http://img204.imageshack.us/img204/3470/sevillarewanzawanszv0.png
Do tego ciekawe wyniki Lecha:
http://img23(...)2hh0.png
http://img20(...)0br0.png
debiut w LM:http://img413.imageshack.us/img413/225/mtzpogromwlmmw5.png
i wyczyny strzeleckie najlepszego snajpera OE:http://img236.imageshack.us/img236/342/grosickigole2011td8.png
pozdro dla graczy;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Wpadamy częściej niż ci się wydaje, towarzyszu Pucek :>

Rondel - liczba opowiadań być może nie jest duża, ale każde musimy przeczytać i sprawdzić pod kątem gramatycznym i merytorycznym, a to jednak zajmuje trochę czasu. Nauczyciele języka polskiego nie sprawdzają wypracowań całej klasie w tydzień, prawda? ;) Cały czas prowadzimy modyfikacje serwisu, więc różnie bywa z czasem - ale wszystko robimy dla was, czytelników, abyście przyjemniej spędzali czas na CM Revolution. I proszę o wyrozumiałość oraz cierpliwość.

Tores ReDevil Młody aktywista

04.09.2007 22:06    #65117     Sufler - Porady do gry - wolne rozgrywanie się meczu
Rozwiązanie problemu z bardzo wolnym tempem rozgrywania gry

UWAGA - rozwiązanie dotyczy tylko domyślnej skórki.

Jeśli mimo suwaka przesuniętego na maksymalną szybkość mecz w trybie 2D rozgrywa się z szybkością kulawego leniwca:

1. W Opcjach FM 2007 wyłącz buforowanie skórki i włącz przeładowywanie skórki.

2. Wyłącz FM 2007. W Eksploratorze albo innym menedżerze plików przejdź do podkatalogu Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datapanels

3. Otwórz w Notatniku lub innym edytorze tekstu ASCII plik match controls.xml

4. Przejdź do linii 54 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

5. Przejdź do linii 179 i wpis max_value="5" zastąp wpisem max_value="15"

6. Przejdź do katalogu bufora FM 2007, domyślnie znajdującego się:

C:Documents and SettingsApplication DataSports InteractiveFootball Manager 2007Cache

i skasuj cały podkatalog Cache

UWAGA - domyślnie ten podkatalog jest ukryty i musisz włączyć wyświetlanie ukrytych katalogów, by go znaleźć!

7. Włącz FMa

Działa na 100%, znalazłem na jakimś forum ;)

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

04.09.2007 21:38    #65118     Sufler - Porady do gry - wolne rozgrywanie się meczu
wiecie co gram na flexiona a kompa mam 1100 mhz procka, 256 ramu ale to jest tak wam powiem bo jak grałem na rru to mi normalnie mecz chodził wirusa nie mam i fm jeszcze raz instalowałem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
04.09.2007 21:21    #65119     Sufler - Porady do gry - wolne rozgrywanie się meczu
boro92921 ja można przesunąć pasek na jeszcze szybszy gdy jest na maxa?
To był żart czy nie dopatrzenie?

sepmati myślę, że twój komp spełnia wymagania?
Poszukaj wirusów, zamknij wszystkie programy działające w tle i spróbuj na skórce flexion.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

04.09.2007 21:02    #65120     Sufler - Porady do gry - wolne rozgrywanie się meczu
witam. gram se na updacie fudiego i messinhiego w fm 2007 lechem poznań. ale gdy rozgrywam mecz to się wolno rozgrywa mimo iż mam na maxa szybkość meczu i szybkość sytuacji

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.