Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

baixinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.09.2007 00:07    #65031     Sufler - Porady do gry - Pozycje na boisku
Gram taktyką z 3 napastnikami w tym dwoma bocznymi (oznaczonymi NL i NP). I tu pytanie: czy ważniejsza jest w tym przypadku umiejętność gry jako środkowy napastnik czy też boczny ofensywny pomocnik(skrzydłowy)? Czy nie powinny być wyszczególnione te dwie pozycje w opisie danego zawodnika?

Maci3k_z_klanu Partyzant

Rem-8 [Członek rządu] @ 17-05-2007 21:31Prawda? Do Turbocika - posiadanie i ściąganie mp3 jest 100% legalne, nielegalne jest udostępnianie i rozpowszechnianie, więc proszę Cię - nie gadaj głupot

Czyli np jak zassam sobie fma z rapida to jest legalne bo ja nie udostępniam go.Czyli legalnie mam go.Jesli bym sciągał przez torrenty to nielegelne.

a facepaki,logopacki,uptady amatkorskie sa to prace pirackie,Są różne paragrafy i można iść do więzienia w zawiasach albo zapłacić gwieździe pare set tysięcy euro.
Czyli admini szerzą piractwo np facepacki w fileplanecie.

Powinniśmy wnieść wniosek o wotum nieuwności.I wszystkich adminów zdymisjonowac a później samorozwiązanie "sejmu".
Dziękuje za uwagę.

kyczy7 Przodownik pracy

Jestem bardzo ciekawy jak to wyglada w oczach jakiegoś speca x) Bo ja nie orientuje sie akurat w tych docinkach i paragrafach ale pewnie jest kilku suflerowiczów, którzy sie na tym znaja. Dlaczego milcza ? :) Wyraźcie swoja opinie i powiedzcie jak jest naprawde.

szynaBKS Żołnierz frontu ideologicznego

08.09.2007 21:06    #65034     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
zagarm z kims przez neta nie berdzo moge hostowac bo mam za slabego kompa ale zeby to bylo powazne ofert a nie jak ostatnia ktora gralem ze zagralismy 20 dni w grze i koniec czyli tylko powazne 9350264

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

a co do używania wizerunku jest na to paragraf a co sąfdzą admini ??? pzdr

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

nie chodzi mi o to że nie szanuje pracy twórców dodatku graficznego ale niemozemy traktowac amatorskiego spolszczenia piractwem

Dereds Przodownik pracy

08.09.2007 18:49    #65037     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja właśnie sie ździwiłem bo tylko wygrałem 2 razy z rzędu mistrz polski i tyle dziwne trzeba mieć szczęsie

Seweryn Młody aktywista

08.09.2007 18:21    #65038     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja szukam mniej więcej co pół roku i nie moge dostać żadnego z chin czy japonii. A wygrałem dwa razy z rzędu CL ;OO

Szozdi Partyzant

08.09.2007 16:34    #65039     Sufler - Porady do gry - Prośba o folder
Czy mógłby ktos wrzucic gdzies ten folder? Sports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicspitchiconskit

Bo zamiast kółeczek zainstalowałem sobie ludziki a teraz chciałbym wrócic do kółeczek a nie zrobiłem backupa

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Czy tworzenie facepack'ów nie jest łamanie prawa do wizerunku danej osoby? To samo jeżeli chodzi o loga? I ten plik fake bo przez to usuwa się ograniczenia?

Ciekawią mnie opinie na ten temat a najlepiej kogoś kto zna się na prawie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution