Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

RAFIKO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.09.2007 08:31    #64991     Sufler - Porady do gry - kasa kasa kasa!
szybko napiszta skond kasiurke wzionsc na graczyków nowych !! mam malizna kasy a se chce strzelacza jakiegos superowego kupic se

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

09.09.2007 22:02    #64992     Sufler - Porady do gry - Bramkarze problem z wyborem
Z tym sprzedaniem i wypozyczeniem moze byc problem bo dopiero co skoczylo sie okno, a wyozyczyc nikt nie chce, a juz sie zaczynaja burzyc, a u Ochoa powoli zatrzymuje sie rozwoj choc gra najwiecej, narazie bardzo szybko mimo malu spedzonych minut na boisku rozwija sie Kasper. Narazie rotuje z + na Ochoa i z minusem dla Schmeichela a tak posrodku znajduje sie Issakson ( bronil mi z Chelsea, Newcastle, ale z Arsenalem postawilem na Ochoa ), Czaplinski gra sobie spokojnie w U - 18 i spedzi tam jeszcze rok ( przynasjmniej z nim nie mam problemu ), a teraz jeszcze pojawil mi sie na choryzoncie kolejny bramkarski diament w wieku 16 lat ma juz niektroe statsy po 15-17 i PA 187 ( tak bylo w FMM bo chcialem sprawdzic ogolne PA calej druzyny ). To teraz mam juz prawdziwy bol glowy, jest teraz tak 1. Ochoa 2. Issakson 3. Schmeichel 4. Czplinski 5. Mentel ( albo Mantel to ten diament ) i numery nie oznaczaja hierachi w druzynie tylko tak mi sie napisalo. To juz zupelnie nie wiem co z tyloma zrobic ( nikt nie jest zainteresowany ich wypozyczeniem, a jak pisalem na poczatku nastepne okno za ladnych pare miesiecy ).

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

ja po raz kolejny powiem że jeśli ktoś kupił fm'a za granicą i ściągnie sobie spolszczenie to nie jest piratem bo kupił , wydał kase i nie jego to jest wina że ktoś uważa że zrobił źle
ja kupiłem fma 2005 w Czechach i na luzaku ściągnąłem sobie spolszczenie tak jak ściąga się skiny logo czy facepacki xDDDD

.............................................................................................................
Pover Of Love...
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Kris de la Med Partyzant

Tzn., że ten 1% to jacyś ograniczone matołki? :}
Skoro każdy w miarę myślacy człowiek czy jest piratem czy nie, chwilkę kombinując jest w stanie znaleźć to spolszczenie jak i cracka to nie rozumiem o co wam chodzi...
Piraci są zmorą to fakt, ale wy beczycie jakby wam sie coś działo... skoro uważacie, że ściągnięcie spolszczenia przy zakupie FMa za granicą jest ok to róbcie to, a nie pieprzcie jak potłuczeni.

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

09.09.2007 20:47    #64995     Sufler - Porady do gry - Bramkarze problem z wyborem
W tym wypadku konieczne jest znalezienie "złotego środka". Posłuż się wszystkimi radami poczynając na stałej rotacji na pozycji bramkarza, wypożyczeniu jednego z nich (niekoniecznie do klubu filialnego) a gdy nadal będziesz miał wrażenie, że ta sytuacja może zagrażać morale zespołu sprzedaj jednego z nich. Moim zdaniem idealnym rozwiązaniem jest duet stary-młody lecz w tym wypadku największe szanse dawałbym Kasperowi i Guilllermo. Ja bym sprzedał Issaksona, on może jeszcze coś osiągnąć a sprowadził wiekowego bramkarza z bagażem doświadczeń, typowego rezerwowego np. Dudek^^

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

09.09.2007 20:04    #64996     Sufler - Porady do gry - Psychika
Wydaje mi się że taktyka (nie jestem pewien). Pewnie też atrybuty psychiczne zależą od ogrania meczowego :)
pZdR

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
09.09.2007 19:19    #64997     Sufler - Porady do gry - hits and tips by m.vaughan 07
dzięki kyczy7 bo czasami z tego powodu, że jestem nowy to czuje się jakbym miał jakieś ograniczone prawa do korzystania z serwisu
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Panowie, używać złych przykładów. Nie lubimy rozpowszechniania spolszczeń, gdyż w 99% przypadków jeśli ktoś poszukuje tegoż pliku, to dlatego, że ściągnął angielską wersję z netu, więc jest piratem. A jeśli ktoś kupuje sobie grę w Anglii to jednak powinien się spodziewać, że nie będzie miał polskiej wersji, jest to dość logiczne.

Jeśli chodzi o plik fake czy o logopacki to wydaje mi się, że skoro SI Games samo namawia graczy do tworzenia tych plików, to wiedzą co robią i jeśli ktoś robi coś nielegalnie to właśnie oni, nie my.

Zresztą panowie szukacie dziury w całym.
myspace.com/marneszanse

eMiKa Młody aktywista

09.09.2007 18:14    #64999     Sufler - Porady do gry - który update
Ja tam polecam update fudiego.Jest calkiem dobrze zrobiony i lepiej mi sie na nim gra.Mam zainstalowany na PC/Fm2007 update fudiego,a na laptopie mam FM Poland.Na pierwszy rzut oka niczym sie nie roznia,ale jakos przyjemniej gra mi sie na udacie fudiego.Poprobuj,i sam sprawdz co Ci bardzie lezy.Co do "razacych bledow" to chcialbym przypomniec ze update byl robiony w bardzo szybkim tempie a co za tym idzie tworcy nie mogli ustrzec sie bledow.Pozdrawiam i szacunek dla FM Poland za najszybciej wydany update do ostatniego okna transferowego,oraz dla Fudiego & Co za dobry update:) elo
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

09.09.2007 18:12    #65000     Sufler - Porady do gry - Bramkarze problem z wyborem
Oni wszyscy bronia wrecz wybornie ( Ochoa broni wrecz wszystko tylko popelnia czasem glupie bledy, Issakson broni prawie wszystko, ale nigdy nie wpuscil latwego strzalu i wcale nie jest taki stary bodajze ma 28-29 lat, Schmeichel w pucharze Angli obronil w jednym meczu 3 karne, 3 sam na sam i 4 grozne srzaly, ale wpuscil jeden latwy z dystanu, a Czaplinski bardzo dobrze rozwija sie w U - 18 ), a niestety wszystkie miejsca na wypozyczenia w klubach filialnych sa zajete. Wogule mam duzo talentow z ktorych gra tylko Ochoa ( 16 innych gra na tych wypozyczeniach, a;bo w U - 18 i o oni zajeli miejsca w klubach filialnych )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.