Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wojciak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Rem-8 na wielu stronach internetowych są dostępne amatorskie "spolszczenia" do programów i naprawdę nie ma z tym problemu. Czy licencja SI o której wspominasz zabrania tworzenia i udostępniania plików z dodatkowymi językami do menu FMa? Nie wydaje mi się. Czy producent nakłaniał do tworzenia tego typu "dodatków"? Też nie. Sprawa jest więc zapewne skomplikowana. Moim zdaniem legalność (lub nielegalność) tego typu plików nie jest do końca potwierdzona, dlatego proponuje aby zmienił się zapis w pierwszym poście. Napiszcie w komunikacie na górze strony, że zabraniacie umieszczania w serwisie cmrev.com amatorskich polonizacji (ta oryginalna na pewno jest chroniona) i linków do nich, bo polski wydawca gry mógłby sobie nie życzyć aby tego typu treści znajdowały się na oficjalnej stronie (albo coś w tym stylu :p). Chyba bardziej dyplomatycznie, niż oskarżanie ludzi o piractwo, nie? :)

*Karpin "Po co spolszczenie skoro gra jest po Polsku?"

Są tacy, którzy mogą potrzebować. Trzeba takim osobom wyjaśnić, że legalność tego typu "spolszczeń" nie została potwierdzona i dlatego nie ma takich plików na cmrev.com. Ale nie w ten sposób, że od razu są piratami...

Bartez Przodownik pracy

11.09.2007 17:44    #64962     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
albo rozegra 60% zpośród 25 ostatnich meczów w reprezentacji swojego kraju. Zresztą, nie wiem po co ściągać takiego gościa.

Djkamo Młody aktywista

Tak ale myślisz, że Henry zgodziłby się grać gdzieś na Syberii?

Pozatym, może akurat kluby na które byłoby stać na zakup takiego piłkarza mają pełne składy, i nie potrzebują nikogo więcej do ataku?

Wystarczy wystawić go na liste transferową i czekać... jestem pewny że prędzej czy później ktoś się zgłosi, a nie proponować go bo nikt nie podejmie odrazu decyzji...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
11.09.2007 17:04    #64964     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
jak rozegra pewną ilosc meczy w Reprezentacji
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jojas Partyzant

11.09.2007 17:01    #64965     Sufler - Porady do gry - pozwolenie na prace
moj zawodnik ma kolo nazwiska ppr kiedy mu to zniknie i bedzie mogl wreszcie grac ?? prosze o szybka odpowiedz

Rem-8 Wywrotowiec

11.09.2007 14:44    #64966     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
darek.fm - jeśli będziesz wysyłał talenty, które nie będą wymagały poprawy merytorycznej, ortograficznej i gramatycznej, to może kiedyś Wujek się z Tobą skontaktuje ;)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

11.09.2007 14:05    #64967     Sufler - Porady do gry - Kolejny błąd w grze
Jeśli chodzi Ci o EMBARGO że jeden zawodnik z poza EU na sezon, to tak tylko w lidze włoskiej. A jeśli chodzi o EMBARGO że masz 0 pieniędzy na koncie to nie tylko w lidze włoskiej, ja spotkałem się z tym grając w lidze hiszpańskiej Barceloną.
Jesteśmy tu aby pomagać...

eMiKa Młody aktywista

A tak poza tym to Henry nie chce odchodzic z Arsenalu i automatycznie odrzuca wiekszosc ofert,wiec gra samoistnie nie sklada propozycji.
" Dla Was to tylko piłka... dla Nas, to sens życia - Motorowcy "

RAFIKO Partyzant

11.09.2007 11:30    #64969     Sufler - Porady do gry - sukcesy!!
widział em ze sie nabijata zemnie w innym temaciwie ze za wies jestemm.anie bo z miasta ! odwalcie sie ! morzeta mi zazdrozdzic dzisiaj wigralem ligue polska legia haha i kto jes zajebiozka?

Odsyłam do regulaminu celem przejrzenia zasad Sulfera

Pucek Stachanowiec

11.09.2007 10:00    #64970     Sufler - Porady do gry - Parę pytań
Dostanie pozwolenia na pracę w Wielkiej Brytanii zależy od ilości rozegranych meczów w Reprezentacji. Poszukaj w google bo dokładnie nie mogę przytoczyć Ci zasad tego przepisu.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.