Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wojciak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
"Wolę zbanować takiego ze swoim spolszczeniem, niż pozwolić jakimś gnojkom wpieprzać się tutaj z czyjąś kilkumiesięczną pracą i rozdawać ją za darmo"

A ja bym wolał żeby na świecie nie było wojny, głodu i chłodu, ale niestety...
Jest teoretycznie możliwość aby ktoś stworzył legalną polonizację i żadne argumenty o działaniach prewencyjnych, oraz iście w zaparte tego nie zmienią.

"Najpierw bym się poskładał ze śmiechu, a następnie ten proces wygrał"

Gratuluję pewności siebie, ale na sali sądowej liczą się argumenty, a nie to, że ktoś chciał dobrze...

"kwestię FP już tłumaczyłem, widać jak uważnie czytasz posty"

Miło, iż zauważyłeś że czytam bardzo dokładnie. Ciesze się że podzielasz moje zdanie :]

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

12.09.2007 20:28    #64932     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
jak mozesz napisz mi na gg 8228316 ja tez Lechen gram

qx22 Partyzant

12.09.2007 20:24    #64933     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
No dobra obralem taktyke save & load zeby to sprawdzic!!! Na ogol to potrafie zniesc porazke gdy gram Barca z jakims trzecioligowcem!! Chociaz rzadko sie to zdarza;]

Qcu Partyzant

12.09.2007 20:21    #64934     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
qx22 napisal: "a zaraz w nastepnej kolejce dostalem pod rzad 5 razy na wszelkich znanych taktykach z Odra Wodzislaw"

Widze ze taktyke to Ty obrales ambitna... save & load :| skoro 5 razy probowales wygrac z Odra... Ja sie nie zrazam porazkami, gram jedna taktyka, zmieniam tylko zawodnikow jak widze ze sa bez formy. I jakos potrafie sobie poradzic grajac nawet takimi "wielkimi firmami" jak Cambridge United...

Megaworior Partyzant

12.09.2007 20:20    #64935     Sufler - Porady do gry - Scout
Ja nie uzway=ma zadnych programow przeciez o to w tej grzer chodzi by samemu znalec
btw. poszukaj scoutow w wyszukiwniu + dodaj filt i wyszukasz odpowiedniego

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

12.09.2007 20:18    #64936     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
Jeśli mówi że są zgrani to nie wiem o co chodzi a jeśli nie to daj zawodnikom zagrać około 10 meczy taką samą taktyką.
Sorry za 2 posty.
Jesteśmy tu aby pomagać...

qx22 Partyzant

12.09.2007 20:18    #64937     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
No wlasnie sa zgrani! Ja juz probowalem przejsc caly sezon jedna taktyka bo tez myslalem ze moze przez zgranie! Ale nie... Spadlem do drugiej ligi ;]

Megaworior Partyzant

12.09.2007 20:17    #64938     Sufler - Porady do gry - Uczenie sie od gracza
Jak zrobic by mlodszy gracz uczyl sie od straszego pilkaza

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

12.09.2007 20:16    #64939     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
Może dlatego przegrywasz, że zmieniasz taktykę co mecz. Na początku można przegrywać ponieważ zawodnicy nie są zgrani. Sprawdź co mówi asystent czy mówi że zawodnicy są zgrani czy nie.
Jesteśmy tu aby pomagać...

qx22 Partyzant

12.09.2007 20:05    #64940     Sufler - Porady do gry - Taktyka w lidze polskiej!
Siema! Mam problem. Zaczalem nowa gre na bazie FMPoland Fudiego i prowadze Lecha. Moj problem tkwi w tym ze zeby wygrywac na kazdy mecz musze uzywac innej taktyki. Np. mecz z Ległą na wyjezdzie wygralem 1-3 a zaraz w nastepnej kolejce dostalem pod rzad 5 razy na wszelkich znanych taktykach z Odra Wodzislaw ;/ I tak co mecz musze zmieniac taktyke i dziwne jest tez to ze tak sie dzieje tylko w polskiej lidze ;/ U Was tez tak jest?? POMOCY!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.