Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ASSE Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="romantico"][quote="ASSE"][quote="taczek"]Mam pytanie grających Barceloną jakich używacie taktyk ja używam TFF Doombringer v3 i Messi gra na 10 jako ofensywny pomocnik atak ma po 15 meczach 6g/5a a Neymar gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik atak i ma po 12 meczach 2g/6a więc ogólnie nie jestem zadowolony z tej dwójki jedynie Suarez mnie ratuje ma ktoś jaką taktykę żeby ta trójka więcej strzelała[/quote]

Grasz Barceloną na taksach z neta ? ILe masz lat ?[/quote]

A co powiesz o trenerach którzy kopiują taktyki innych zespołów? Też wysuniesz względem ich ten sam wniosek?

@taczek a próbowałeś Devastatora TFFa, miałem zamier ją testować ale muszę kompa do naprawy oddać. Zobaczę czy mi pójdzie na starym sprzęcie to dam znać. Spróbuj uczyć ich zagrań[/quote]

Gdyby@taczek chciał sam odwzorować taktyke Enrique to porównanie miałoby sens. To tak jakby Zidane teraz pojechał do Pepa i poprosił aby mu ułożył takse pod Real na wypadek zwolnienia grubego

romantico Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="ASSE"][quote="taczek"]Mam pytanie grających Barceloną jakich używacie taktyk ja używam TFF Doombringer v3 i Messi gra na 10 jako ofensywny pomocnik atak ma po 15 meczach 6g/5a a Neymar gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik atak i ma po 12 meczach 2g/6a więc ogólnie nie jestem zadowolony z tej dwójki jedynie Suarez mnie ratuje ma ktoś jaką taktykę żeby ta trójka więcej strzelała[/quote]

Grasz Barceloną na taksach z neta ? ILe masz lat ?[/quote]

A co powiesz o trenerach którzy kopiują taktyki innych zespołów? Też wysuniesz względem ich ten sam wniosek?

@taczek a próbowałeś Devastatora TFFa, miałem zamier ją testować ale muszę kompa do naprawy oddać. Zobaczę czy mi pójdzie na starym sprzęcie to dam znać. Spróbuj uczyć ich zagrań

ASSE Wróg ludu

[quote="Karek"]Jeszcze jedno - jak to jest z treningiem zmiany pozycji. Przykładowo - kupiłem Thiago Maię - pozycja naturalna defensywny pomocnik, kompetentny pomocnik środek. ustawiłem pozycje/rolę na pomocnik środek - pomocnik odbierający piłkę i gra na takiej pozycji cały czas. Wchodzi z ławki, gra w pucharach, ogrywa się. Minął jeden sezon, jest już listopad kolejnego sezonu a pozycja środkowego pomocnika u niego dalej tylko kompetentny. Podobnie mam z jeszcze 3ema zawodnikami. Np w FMie 14 pół sezonu wystarczyło, żeby gracz z kompetentnego na danej pozycji stał się uzdolniony, a jeden sezon, żeby z uzdolnionego był już naturalny.[/quote]

To jest idiotyzm w FM 16,tak samo mam z Zivkovicem,drugi rok gra w napadzie,to już bez ustalania traningu powinien się świecic na zielono. w 15 była opcja trening nowej pozycji i jakoś to szło a tutaj jest chaos

ASSE Wróg ludu

[quote="taczek"]Mam pytanie grających Barceloną jakich używacie taktyk ja używam TFF Doombringer v3 i Messi gra na 10 jako ofensywny pomocnik atak ma po 15 meczach 6g/5a a Neymar gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik atak i ma po 12 meczach 2g/6a więc ogólnie nie jestem zadowolony z tej dwójki jedynie Suarez mnie ratuje ma ktoś jaką taktykę żeby ta trójka więcej strzelała[/quote]

Grasz Barceloną na taksach z neta ? ILe masz lat ?

Youtuki Partyzant

10.12.2015 09:38    #5255     Sufler - Inne - liga krymu fm 16
czy fm 16 graja lidze krymu po sezonie beda Puchary LM PE ? bo nie wiem czy mam kupowac nowego fm 16 prosze odp

taczek Partyzant

Mam pytanie grających Barceloną jakich używacie taktyk ja używam TFF Doombringer v3 i Messi gra na 10 jako ofensywny pomocnik atak ma po 15 meczach 6g/5a a Neymar gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik atak i ma po 12 meczach 2g/6a więc ogólnie nie jestem zadowolony z tej dwójki jedynie Suarez mnie ratuje ma ktoś jaką taktykę żeby ta trójka więcej strzelała

Karek Partyzant

Jeszcze jedno - jak to jest z treningiem zmiany pozycji. Przykładowo - kupiłem Thiago Maię - pozycja naturalna defensywny pomocnik, kompetentny pomocnik środek. ustawiłem pozycje/rolę na pomocnik środek - pomocnik odbierający piłkę i gra na takiej pozycji cały czas. Wchodzi z ławki, gra w pucharach, ogrywa się. Minął jeden sezon, jest już listopad kolejnego sezonu a pozycja środkowego pomocnika u niego dalej tylko kompetentny. Podobnie mam z jeszcze 3ema zawodnikami. Np w FMie 14 pół sezonu wystarczyło, żeby gracz z kompetentnego na danej pozycji stał się uzdolniony, a jeden sezon, żeby z uzdolnionego był już naturalny.

wesolbrd Partyzant

Witam, w Managera gram od CM 00/01 ale takiej sytuacji nie miałem jeszcze nigdy. Mianowicie podczas trzeciego sezonu gry Dynamem Drezno natknąłem się na dziwny problem... Wyłączyłem grę, wiadomo zapisała się, manager się wyłączył i spoko. Żadnego błedu, nic. Odpalam grę kilka godzin później a tam wszyscy zawodnicy w grze mają wygenerowane nazwiska! Używam zapisu do 3 plików i w każdym jest to samo. Ponadto za każdym razem kiedy wczytam grę nazwiska piłkarzy są inne. Czy jest jakaś szansa na uratowanie save'a? Nie podjąłem jeszcze żadnych kroków, postanowiłem najpierw napisać tutaj. Miał ktoś taką sytuację? Pomocy :D !

kell1987 Partyzant

domyślam się, choć chyba jednak po dłuższym zastanowieniu jeszcze chwilę pogram swoją karierę w Irladnii Płn. Fajnie mi się tam gra :)

student137 Partyzant

[quote="kell1987"][quote="SuperZiemniak"][quote="kell1987"][quote="student137"]Fm16 jest łatwy ale jest jeden wyjątek. 24 liga lub 10 liga angielska, niby rok po roku da się awansować o klasę wyżej ale utrzymać zawodnika dłużej niż 2-3 tygodnie jest trudno, straszna rotacja piłkarzy. Po awansie prawie nie rośnie reputacja klubu więc z sezonu na sezon co raz trudniej kontraktować dobrych piłkarzy.

Ogólnie największym błędem jest przejscie na zawodowstwo :P[/quote]

a skąd masz 24 ligę angielską? ja na razie widziałem 10 i ją mam, ale gram teraz z dodatkiem 10 ligi Irlandi Płn., na razie dwa i pół sezonu i rok w rok awans (teraz pierwsze miejsce) i mnie aż tak dużej rotacji nie ma. Wiadomo, że na kontraktach amatorskich odchodzą zawodnicy, ale tutaj mogą tylko co pół roku ( w oknie transferowym) i raczej się zawodnicy nie kwapią za bardzo do zmian klubów. I raczej zyski i straty wychodzą na 0[/quote]

Jest taki u Mahdiego na stronie, który gra w 24. lidze angielskiej i podał link do dodatku. Może to student tam publikuje? ;) Gra Crawley bodajże[/quote]

podeślesz link na prv? bo nie moge tamtrj strony ogarnąć ;)

edit: ok, już mam. Dzięki student. Teraz się zastanawiam czy nie rzucić w diabły mojej kariery w Makosquin :D[/quote]

Poziom rozgrywki jest zabójczy dla Cb oraz laptopa/PC :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution