[quote="romantico"][quote="ASSE"][quote="taczek"]Mam pytanie grających Barceloną jakich używacie taktyk ja używam TFF Doombringer v3 i Messi gra na 10 jako ofensywny pomocnik atak ma po 15 meczach 6g/5a a Neymar gra na lewym skrzydle jako schodzący napastnik atak i ma po 12 meczach 2g/6a więc ogólnie nie jestem zadowolony z tej dwójki jedynie Suarez mnie ratuje ma ktoś jaką taktykę żeby ta trójka więcej strzelała[/quote]
Grasz Barceloną na taksach z neta ? ILe masz lat ?[/quote]
A co powiesz o trenerach którzy kopiują taktyki innych zespołów? Też wysuniesz względem ich ten sam wniosek?
@taczek a próbowałeś Devastatora TFFa, miałem zamier ją testować ale muszę kompa do naprawy oddać. Zobaczę czy mi pójdzie na starym sprzęcie to dam znać. Spróbuj uczyć ich zagrań[/quote]
Gdyby@taczek chciał sam odwzorować taktyke Enrique to porównanie miałoby sens. To tak jakby Zidane teraz pojechał do Pepa i poprosił aby mu ułożył takse pod Real na wypadek zwolnienia grubego
Grasz Barceloną na taksach z neta ? ILe masz lat ?[/quote]
A co powiesz o trenerach którzy kopiują taktyki innych zespołów? Też wysuniesz względem ich ten sam wniosek?
@taczek a próbowałeś Devastatora TFFa, miałem zamier ją testować ale muszę kompa do naprawy oddać. Zobaczę czy mi pójdzie na starym sprzęcie to dam znać. Spróbuj uczyć ich zagrań[/quote]
Gdyby@taczek chciał sam odwzorować taktyke Enrique to porównanie miałoby sens. To tak jakby Zidane teraz pojechał do Pepa i poprosił aby mu ułożył takse pod Real na wypadek zwolnienia grubego

!
[/quote]
Gra Crawley bodajże[/quote]
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty