Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

PavS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pominąłeś chyba jeden z bardziej uciążliwych błędów, czyli "craszowanie" się gry podczas grania w oknie.

Rostel123 Partyzant

14.12.2015 06:57    #5192     Sufler - Porady do gry - Problem z załadowaniem się menu
Gościu, czekałem pół godziny i się nie wczytało, po drugie robilem spojnosc plikow ale to nic nie dalo, robilem reinstall ale za każdym ponownym odpaleniu FM'a już mi nie wczytywała się w ogóle gra i byłem w miejscu gdzie zmieniają się tylko języki gdzie pisze Wczytywanie w różnych językach więc jeżeli masz taki problem to na chuj odpisujesz w ogóle, siedz cicho i tyle

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
To tak zbiorę do kupy to co sam wyłapałem i inni napisali, a prawdopodobnie jest to błędem:
- błąd językowy w relacji tekstowej meczu (sędzi zamiast sędziego)
- przy negocjacjach kontraktowych nie widać w klauzuli "pensja po rozegranych spotkaniach" danej kwoty, a jedynie końcówkę. Trzeba zaznaczać i przeciągać myszką (podświetlać), żeby zobaczyć całość.
- przy negocjacjach kontraktowych (póki co spotkałem się z tym tylko przy "wolnych agentach", czyli piłkarzach bez klubu i przy piłkarzach z kończącym się kontraktem) agent piłkarza, choćby nie wiem jak cierpliwy, bardzo często po jakiekolwiek próbie negocjacji (choćby o kilkadziesiąt euro!) zrywa negocjacje po drugiej kontrpropozycji. Nie da się praktycznie podpisać kontraktu z żadnym graczem z WT na dobrych warunkach, bo nie da się negocjować, a większość propozycji agentów jest z kosmosu.
- błąd (?) obrony i/lub bramkarza przy dośrodkowaniach z gry i z rzutów wolnych, a zwłaszcza na dalszy słupek. Czasami jest wrażenie, jakby gwizdek sędziego dla atakujących był z sekundę czy dwie wcześniej, co wiąże się z opóźnieniem/zamrożeniem całej linii obrony lub kryjącego zawodnika.
- To już nie wiem czy błąd, czy jakaś dziwny zamysł SI, ale - dziwne kwoty w "płacy" przy okienku "przyszłe transfery". Przedstawia zupełnie inny budżet płacowy niż ten, który mamy dostępny i dodatkowo zmienia się tak jakby dodawał co mecz premie do wykorzystanego budżetu (tylko tam się coś zmienia, w finansach nic).
To chyba wszystko.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

13.12.2015 22:08    #5194     Sufler - Porady do gry - Problem z załadowaniem się menu
ale o chuj ci chodzi? czego oczekujesz od naszej społeczności? :)

mam wczytywanie w różnych językach....

chodzi ci o te intro gry że nie dochodzi do menu gdzie wybierasz nową grę wczytywanie itd??
ja tak mam jak w tym momencie co sie włączy gra przechodzę do windowsa. Wystarczy poczekać dłużej po powrocie z windowsa i gra się wgrywa.
Jak nie to spróbuj zobaczyć spójność plików. Usuń z managera zadań proces fm.exe spróbuj na nowo. Ew. spróbuj tryb zgodności, albo odpal grę w trybie administratora(nie jako administrator tylko Uruchom jako administrator-mam nadzieje ze wiesz o co chodzi)

*Nie wczytuje mi się menu co mam zrobić? * nie spotkałem takiego problemu to wole wiedziec wiecej niz na pale odpowiadać ale jak wolisz czytac domysłów to proszę, masz powyżej :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

13.12.2015 19:49    #5195     Sufler - Porady do gry - Brak wykresów
do zamknięcia :P
a co do meczu. Odpal sobie cały mecz na przyszłość albo chociaż powyżej kluczowych sytuacji, są na prawde ciekawe :)

a teraz zobacz jak grali twoi w tym meczu na powtórce. Kliknij w wynik meczu i odpal, zobacz co sie stało :) zgłoś do SI jakby był rażący błąd!

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
W RL tylko PArma tak ostatnio zrobiła. Miała chyba ze 100 graczy pościąganych i od razu wypożyczonych. Wypożyczanie masowe w celu zarobku nie istnieje w prawdziwy świecie. Co najwyżej klub nie będąc pewny co do juniora,po prostu go wypożycza z możliwością wykupu daje grać w drugiej drużynie i obserwuje rozwój

student137 Partyzant

[quote="robal15"]Jedynie rację masz z Chelsea, tylko że im to nie przynosi zysku, tylko stratę...
ManU - https://gyazo(...)59325c14
Bayern - https://gyazo(...)44a67318
Ajax - https://gyazo(...)87015408

Gdzie widzisz te masowe wypożyczenia? Ajax paru graczy wypożycza, ale za darmo!!!
Każdy zespół ściąga juniorów ze swoich akademii - na tym polega futbol. Ściąganie juniorów a podpisywanie zawodników za free, żeby czerpać z tego zyski to dwie różne sprawy...[/quote]

Nie porównuj FM do RL. Nawet jesli trochę naciągnąłem przy Bayernie i Man utd to jest wiele klubów stosujących podobne taktyki, np kluby brazylijskie.
Co do Ajaxu sie nie zgodzę, to jest istna farma, nie taka jak Chelsea ale jednak.
Zgodzić się mogę, że nie wypozyczają za taką kasę jak ja, ale jak chcą tyle płacić to nie moja wina.

PS: W tej kwesti Fm ma wiele błędów, np grajać w Ajaxie co roku wypozyczałem Donnego van den Beeka czy De Ligta za 375-500 tys msc do Bayernu, Barcelony czy Realu po to by grać przez sezon w 2-3 składzie :P

robal15 Młody aktywista

Jedynie rację masz z Chelsea, tylko że im to nie przynosi zysku, tylko stratę...
ManU - https://gyazo(...)59325c14
Bayern - https://gyazo(...)44a67318
Ajax - https://gyazo(...)87015408

Gdzie widzisz te masowe wypożyczenia? Ajax paru graczy wypożycza, ale za darmo!!!
Każdy zespół ściąga juniorów ze swoich akademii - na tym polega futbol. Ściąganie juniorów a podpisywanie zawodników za free, żeby czerpać z tego zyski to dwie różne sprawy...
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

student137 Partyzant

[quote="robal15"]Kocham takie argumenty.[/quote]

Chłopie AJax pół swojej kadry juniorskiej wypożycza, fakt nie zawsze za kasę ale 50% graczy idzie za hajs. Dodatkowo za półdarmo sciagają sobie piłkarzy ze swoich akademii w tym tej chyba najbardziej znane w RPA. Podobny sposób działania mają kluby brazylijskie wypożyczającego swoich graczy w europie gdzie się da.
Chelsea to nie tylko Vitesse. Bayern skupuje talenty w niemczech na zapas. Jedynie Man utd to teraz błąd nie ma SAF'a i mają inną politykę

poczytaj:
https://marci(...)tu-sens/

student137 Partyzant

[quote="robal15"]To jest chamskie granie, ale okej :D Dla mnie to jest oszukiwanie gry, ale każdy gra jak lubi...[/quote]

Gdzie tu jest chamskie granie i oszukiwanie? To jest bilansowanie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution