[quote="Yrkomm16"][quote]Tak jak pisałem, te gry nie działają mi płynnie więc nie mam ochoty w nie grać, jako że mam znajomych na niższych rangach w CS:GO chciałbym mieć możliwość grania z Nimi, ale niestety swoim kontem zawyżałbym rangi
dlatego potrzebne mi drugie konto.[/quote]
To se kup za 30 zł smerfa z silverem 1 na allegro i po problemie. Nie mów, że cię nie stać, poza tym lepiej usuń tema, bo nikt Ci tego nie kupi. Wszyscy grają w CS'a.[/quote]
Pseudo ekspercie, nie rządź się zasadami na nie swoim forum. Jeśli jest temat, to jest. Po drugie mylnym jest to że wszyscy grają w CS'a Ja gram w BF'a i nic Ci do tego. P.S. Jesteś gimnazjalistą patrząc na wiek, więc co Ty możesz wiedzieć o finansach. Pozdrawiam, bartekr.
dlatego potrzebne mi drugie konto.[/quote]
To se kup za 30 zł smerfa z silverem 1 na allegro i po problemie. Nie mów, że cię nie stać, poza tym lepiej usuń tema, bo nikt Ci tego nie kupi. Wszyscy grają w CS'a.[/quote]
Pseudo ekspercie, nie rządź się zasadami na nie swoim forum. Jeśli jest temat, to jest. Po drugie mylnym jest to że wszyscy grają w CS'a Ja gram w BF'a i nic Ci do tego. P.S. Jesteś gimnazjalistą patrząc na wiek, więc co Ty możesz wiedzieć o finansach. Pozdrawiam, bartekr.

powinno dążyć do tego, aby stworzyć jak najlepszą taktykę by wygrywać. Nie bardzo widzę tu logikę, by celowo sobie utrudnić grę. To raczej twórcy powinni to zrobić ?
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty