ok dzięki. Pierwsze wrażania w porównaniu z poprzednim patchem, to faktycznie bardziej zróżnicowana gra środek- skrzydła. Dużo więcej tracę bramek z rogów na główkę i z gry za plecy obrońców gdzie pada jeden na jeden.
) wygrane 7 meczy, po czym przychodzi mecz w pucharze i przegrana z drużyną którą powinienem pochłonąć. Następne mecze w lidze też pokazywały równie pochyłą. Zastanawiam się dlaczego tak się stało, wykonywałem trening kondycyjny, zwoływałem zebrania ale nic to nie pomogło. Zauważyłem jeszcze iż w momencie gdy moja taktyka nie była do końca opanowana przez zawoników grali lepiej niż teraz gdy jest na poziomie biegłym. Może mieliście też taki przypadek i go rozwiązaliście...
[/quote]
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
201 online, w tym 0 zalogowanych, 201 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty