Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

diabelek26 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ok dzięki. Pierwsze wrażania w porównaniu z poprzednim patchem, to faktycznie bardziej zróżnicowana gra środek- skrzydła. Dużo więcej tracę bramek z rogów na główkę i z gry za plecy obrońców gdzie pada jeden na jeden.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="diabelek26"][quote="ASSE"][quote="diabelek26"]jakie macie pomysły na stałe fragmenty gry, rogi, wolne ofe, def ?[/quote]

ja daje na długi słuper wolne a rożne na krótki,nie podoba mi się,że zarówno ja jak i rywal wyprowadzamy ciągle kontry po rożnych rywala,mało to realistyczne[/quote]

Strzał w 10. szukam rozwiązania własnie na te kontry...[/quote]

Ustaw sobie krótkie rozegranie. Żadnych kontr nie ma,narazie dwa mecze rozegrałem ale widać postęp

ASSE Wróg ludu

Czy asystent miesza w taktyce gdy daje mu prowadzić mecz ? Bo to jest jakieś pojebane skoro gdy sam gram to rywal nie robi praktycznie nic a gdy daje asystentowi prowadzic sparingi to wyłapuje czasami po 0-6

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2015 11:58    #5104     Football Manager - Ogólna dyskusja - Spadek Formy
Dodaj kolejną taktykę, po meczach rozmawiaj z kilkoma zawodnikami że zagrali super (ci z lepszymi ocenami) że zagrali słabo (ci ze słabymi ocenami). Dawaj wolne od treningu po meczu (podstawowej jedenastce), zmień trening na inny, może daj więcej nacisku na trening meczowy a nie ogólny. Na puchary wystawiaj tych co rzadko grają w lidze(chęć pokazania się przed trenerem). Miłych modyfikacji :)

wachu196 Partyzant

18.12.2015 10:19    #5105     Football Manager - Ogólna dyskusja - Spadek Formy
Witam,
zastanawiam się dlaczego moi zawodnicy dostali drastyczny spadek formy. Początek sezonu ideał (igła:D) wygrane 7 meczy, po czym przychodzi mecz w pucharze i przegrana z drużyną którą powinienem pochłonąć. Następne mecze w lidze też pokazywały równie pochyłą. Zastanawiam się dlaczego tak się stało, wykonywałem trening kondycyjny, zwoływałem zebrania ale nic to nie pomogło. Zauważyłem jeszcze iż w momencie gdy moja taktyka nie była do końca opanowana przez zawoników grali lepiej niż teraz gdy jest na poziomie biegłym. Może mieliście też taki przypadek i go rozwiązaliście...

ASSE Wróg ludu

Mam reputacje na poziomie Chelsea czy Romy,gram w LM a Pjanic mi wyjeźdża z tekstem,że nie chce przechodzić do klubu,który nie zapewni mu kontynentalnych rozgrywek

Mariaczi Partyzant

[quote="diabelek26"]
Sam sobie odpowiedziałem. Mnie to zniechęca:
Zaczynam grę. Wybieram Tottenham.
Wciskam Scouting:
Czy Coleman z Evertonu jest wart 36 mln ? albo Rossi z Fiorentiny 40 mln Euro ? i paru innych...
Nie chce znać ich cen w przypadku próby zakupu...[/quote]

Biorąc pod uwage akutalne ceny w prawdziwym świecie to ww. to nic szczególnego. Dla mnie grę upraszcza fakt, iż giganci City, PSG itd skupują co sie tylko nawinie (jak gramy jakims solidnym klubem to wciskac im mozemy kazdego zawodnika w formie), a potem majac 30 świetnych piłkarzy robią wyprzedaż: Fernando 5mln, Fellaini 10, Begovic 5, Navas 7, młodsi tez promocyjne ceny albo sami żadaja transferu.

Grać słabym klubem źle bo piłkarze anonimowi, grać średniakiem źle bo zaraz można mieć gwiazdy :D

Rosjan93 Partyzant

17.12.2015 23:50    #5108     Sufler - Porady do gry - Crash dump podczas rozgrywki.
Po rozegraniu dwóch nie pełnych sezonach (pozostało 5 meczy do końca sezonu), w jednym z meczy podczas rozgrzewki następuje błąd aplikacji i gra się wyłącza.

diabelek26 Partyzant

[quote="ASSE"][quote="diabelek26"]No i mamy nowy patch, proszę o sugestie co w rzeczywistości się zmieniło na lepsze/na gorsze :)[/quote]

1.Nie padają już tak masowo gole po wrzutce na długi słupek
2.Można poklepać środkiem
3.Ładnie gra regista,wychodzi do piłek,zbiera świetne noty
4.Można grać w oknie[/quote]

Zasadnicze zmiany są.

Czyli jak po każdym patchu taktykę trzeba szukać odwrotną od tej pierwszej :)
Co z rynkiem transferowym? Chodzi mi o bajeczne kwoty jakie żądali piłkarze i kluby.

RaaveK Partyzant

U mnie teraz większość wrzutek obrońców ze skrzydeł to strata piłki ..
A regista w mojej taktyce wypadał słabo przed patchem, może w późniejszej fazie gry znowu nim zagram, ale narazie wole defensywnego pomocnika.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.