Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Maciass Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.01.2016 09:27    #4911     Inne - Piłka nożna - Real Madryt
Obecny ! według mnie jeśli Zidane nic nie ugra w tym sezonie, to wyleci a na jego miejsce będzie Low, jeśli zdobędzie jakieś trofeum to będzie dłużej prowadził Real :)

Maciass Partyzant

ja miałem przerwe moim poprzednim fm była 14 teraz mam 16stke i fakt, trochę inaczej się gra. Na początku nie mogłem dograć do przerwy zimowej w lidze polskiej, teraz idzie troche lepiej i uważam, że gra kozacka :)

Nuken_2016 Partyzant

06.01.2016 07:10    #4913     Inne - Piłka nożna - Real Madryt
Jestem .Dobrze się stało że grubego zwolnili tylko moim zdaniem ciut za późno. Wątpię by Zidan coś ugrał jeszcze w tym sezonie .Myślę nawet że jest to tymczasowy trener .Spekulacje są że po ME trenerem zostanie Low . Wydaje mi się ze w tym sezonie dużo nie ugramy .Pzdr

Stefaninho Partyzant

Nie potrafię grać w FMa 2016. Przegrywam z ogórami, a z mocarzami po 5/6-0 e plecy. Próbowalem już absurdalnych ustawień i taktyk i bez zmian ta gra niszczy mi nerwy.

Prosze o jakieś pro tipy na co trzeba zwracać uwagę w nowej odsłonie. Gola z rzutu różnego strzeliłem 1 na początku w sparingu jak nic ustawione nie miałem. Kontry po różnych i gole dla przeciwnika to noma mimo że zostawiam 5 z tyłu.

Stefaninho Partyzant

[quote="michalis1986"]FM 2016 :)

Polecam bardzo Southampton !!![/quote]

Zastanawialem się nad Southampton ale wybtalem Leicester
No i tym klubem się grać nie da, mimo że jest paru ogarniętych graczy, wymienilem prawie całą pomoc, wyprzedałem szrot, wzmocnilem obronę a i tak z każdym dostawalem lanie... Jak Ranieri może to ogarniac z takim składem XD

kell1987 Partyzant

a ja trafiłem na ciekawy błąd, gram sobie Bahia w Serie B w Brazyli, jakimś cudem gramy też w eliminacjach Copa Sudamerica, dochodzi do meczu, a ja patrze, że żaden zawodnik nie jest zgłoszony do rozgrywek, wchodzę w skład, a tam w żaden sposób nie można zarejestrować zawodników do tego pucharu, patrzę w zasady i jest napisane, że zgłoszenia były 23.08, a mecz jest 26.08. Ok, mówię sobie może przeoczyłem, choć zazwyczaj jak się nie zarejestruje zawodników to gra nie puszcza dalej...ale nie, żadnej wiadomości o rejestracji zawodników. Trochę zawiedziony, ale mówię no trudno to se pograłem w pucharach, bo gram z zespołem z Serie A Figureirense. Dochodzi do meczu i pokozania skladów, klikam na ich zawodników...a tam też szaraki!!!
Więc gramy szaraki na szaraki, no parodia jakaś :D

SZPANER84 Partyzant

Już wszystko działa. Zrobiłem format i gra. Dzięki za wszelką pomoc. PS. Proszę pierwszy i ostatni raz aby nie oskarżać mnie o kradzież bo mam za dużo lat i za poważną pracę aby bawić się w takie rzeczy. Stać mnie na gry. Proszę pamiętać, że wszystko w sieci zostaje i nie jest trudno namierzyć osobę, która dopuszcza się czynu zabronionego. Dzięki jeszcze raz za pomoc i pozdrawiam.

PavS Partyzant

W momencie gdy napastnik dostaje w meczu +/- 4 wrzutki "na pustą" bramkę po tym jak obrońcy zamarli w bezruchu, gra skrzydłami jest gwarantem rozjechania ligi niemal każdym zespołem. W tym sposobie gry napastnik luźno nastuka +30goli w sezonie. W taktyce, która opisałem pomimo rozklepania obrony i wyprowadzenia napadziora na czystą sytuację, myli się on nader często, a większość goli zdobywam po przypadkowych strzałach z dystansu.

Reasumując gra środkiem spokojnie może być efektywna pod warunkiem, że napastnicy wykorzystują min. 30-40% stuprocentowych sytuacji, w obecnej chwili nie wiem czy przekracza to 10%. O braku efektywności można mówić w momencie gdy sytuacji bramkowych brakuje, tu po prostu szwankuje sama gra, która nadmiernie podniosła skuteczność bramkarza. Na programowaniu znam się średnio, ale podejrzewam, że w skrypcie jest współczynnik odpowiedzialny za "zasięg" wirtualnych golkiperów i został on niewłaściwie zbalansowany.

karo Partyzant

Granie bez skrzydlowych nie powinno przynosic sukcesow, ten element uwazam za zbalansowany. A bramek to ogolnie pada za duzo, zwlsszcza ze strony napastnika.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="SuperZiemniak"]Czy to możliwe, żeby na poziomie Ekstraklasy tymczasowym menadżerem został zawodnik pierwszego składu, posiadający papiery, blisko zawieszenia butów na kołku, który jest kapitanem i w dodatku gra na boisku w trakcie meczu? Myślałem, że takie cuda to tylko w niskich ligach i FIFIE - grający trener itp.
E: wow, ale przynajmniej się postarali i gdy piłkarz/menadżer grał to nikt nie stał przy linii bocznej, a jak sam się zmienił to pojawił się przy ławce. Szacun za szczegóły, nie powiem. Nadal tylko pytanie, czy to jest "legalne".[/quote]
nie jest lolku

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.