Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
to podrzuć swój skład, głębię składu, taktykę jaką stosujesz, polecenia :)
może w ten sposób uda się pomóc. Nie ma obecnie CHYBA czegoś zwanego killertaktyką, każdy zespół może grać każdym ustawieniem.
Ważny jest trening, dopasowanie taktyki do posiadanych grraczy, przeprowadzone transfery, rozmowy z piłkarzami (chwalenie/ganienie).
Podobno wrzutki działają lepiej niż akcje środkiem :)
Nie wiem bo nie mam 16 jeszcze.

clicers Partyzant

Po pierwsze radziłbym najpierw spojrzeć czy masz odpowiednich graczy do stosowania takiej taktyki. Bo co Ci po ustawieniach drużynowych i indywidualnych do gry polegającej na kontroli i posiadaniu, gdy umiejętności graczy nadają się wyłącznie do szybkiej gdy z kontry ...

Darein Partyzant

Proszę napiszcie jaką taktyke najlepiej stosować do kontroli i ogólnie jak polecenia dla teamu i role zawodników do patcha 16.2 spoko mi sie grało po tym patchu mam taka padake że jakiej drużyny nie biore wszyscy mnie leją oczywiscie nie brałem jakich realów itp ale np. sparta praga southampton inter getafe nie wiem co mam robić kombinuje rózne ustawienia różne role ale zanim rozkminie to już out z drużyny

Archi47 Partyzant

Witam
Potrzebuje pomocy przy wyborze klubu :) Lubie opierać skład o młodych wychowanków lub sprowadzać młodych zawodników z zagranicy za nie duże pieniądze i sprzedawanie ich drożej. Próbowałem już : Dinamo zagrzeb , Porto , Ajax , Santos . Wolal bym by był to klub europejski ale możne być spoza naszego kontynentu :) z góry dziękuje za pomoc :)

clicers Partyzant

Witam,

po trzech sezonach Sportingiem CP zdobyłem wszystkie możliwe trofea, na koncie uzbierałem ponad 350 mln E i gra straciła dla mnie sens. Proszę więc o jakieś propozycje co do możliwości rozpoczęcia nowej kariery.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Mnie w Ekstraklasie dobija błąd z żółtymi kartkami... Ogólnie mam wrażenie, że zakładka historia i forma, a informacje dostarczane na skrzynkę to dwie różne rzeczy. Zawsze pojawia się błąd jak dwóch zawodników naraz zostaje zawieszonych - gra myli zawodników. Przykład Krzysio Mączyński dostał 4 żółtą kartkę, a Uryga (niby) 18. W informacji mieli zamienione nazwiska, czyli - "Mączyński 2 mecze zawieszenia za 18 kartek", a druga "Uryga 1 mecz zawieszenia za 4 kartki".
Poza tym błędem są jeszcze błędy w ilości kartek - Uryga zebrał 16, a nie 18, a gra też twierdzi, że Jović na wypożyczeniu strzelił gola i zaliczył asystę, ale nie ma tego w żadnej zakładce...
Na dobicie jeszcze to - przed meczem z Lechem miałem ikonkę przy nazwisku Krzysia Mączyńskiego informującą, że jest jedną kartkę od zawieszenia. Uryga czegoś takiego nie miał, baa zdążył odpokutować karę 2 meczy zawieszenia. Podczas meczu obaj dostali po żółtku i OBAJ są zawieszeni, tak jak wspomniałem wyżej. Cyrk na kółkach. Uryga ma chyba jakiegoś wroga w PZPN, bo coś za dużo go zawieszają...
Gietzu, mógłbyś to wyjaśnić? Mogę zarzucić screenami, jak będzie trzeba.

E: sprawdziłem jeszcze Annana właśnie - 2 mecze zawieszenia za 12 żółtych kartek..... szkoda, że według historii i statystyk, ma ich w lidze tylko 9.
E2: co do Urygi - gra pokazuje informacje przy polu "kary" w profilu zawodnika - "18 żółtych kartek, zawieszenie na 2 mecze" i dodatkowo poniżej " 6 żółtych kartek od zawieszenia na 2 mecze". Coś jest nie tak, powinno być zawieszenie co 4 żółte....

januzaj10 Partyzant

06.01.2016 13:42    #4907     Football Manager - Świat taktyki - Zadania
Wersja 2014 . Gram w formacji 4 obrońców , jeden defensywny pomocnik , dwóch środkowych pomocników , dwóch wysuniętych skrzydłowych i jeden napastnik.Jakie role najlepiej ustawić aby to wszystko działało skutecznie ?

Croocers Partyzant

Cześć, jak ustawić obronę, żeby nie dostawać piłek za plecy?? Gram teraz ManU, to mój drugi sezon i idzie mi kiepsko, wcześniej grałem baardzo słabymi drużynami lub średniakami i szło mi świetnie. Teraz postanowiłem zagrać kimś z top i idzie mi tragicznie, tracę dużo bramek piłkami za plecy, lub po wrzutkach. W ataku brak skuteczności no i odbija to się na moralach. A i jeszcze jedno, Depaya mam ustawionego na lewym skrzydle jako schodzący napastnik, myślę że powinien spisywać się lepiej niż 5 bramek i 2 asysty w ciągu pierwszego całego sezonu. Jak go ustawić?

flowproba Partyzant

06.01.2016 10:47    #4909     Sufler - Porady do gry - Wybór składu
Problem rozwiązany. Okazuje się, że kolumna z rolami zawodników znika kiedy jest zaznaczone - Ukryj zawodników wypożyczonych w opcji filtra. Dostałem odpowiedź na forum SI od pracownika Tom Miles może to jakieś alter ego Milesa Jacobsona :)

edit: tak w ogóle to po 3 sezonach człowiek jest tak zżyty z drużyną, że żadna nowa gra nie dawała mi tyle satysfakcji :)

Robsson93 Partyzant

06.01.2016 09:28    #4910     Inne - Piłka nożna - Real Madryt
[quote="Nuken_2016"]Jestem .Dobrze się stało że grubego zwolnili tylko moim zdaniem ciut za późno. Wątpię by Zidan coś ugrał jeszcze w tym sezonie .Myślę nawet że jest to tymczasowy trener .Spekulacje są że po ME trenerem zostanie Low . Wydaje mi się ze w tym sezonie dużo nie ugramy .Pzdr[/quote]

Słyszałem właśnie o opcji z Loewem i myślę że byłaby to dobra i ciekawa opcja. Jednak ja widziałbym na jego miesjcu Unaia Emerego, ale podpisanie z nim kontraktu może być trudne Mr. Green.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution