[quote="pawdeb"]Moi drodzy,
Zainstalowałem FM-a, mijają pierwsze godziny gry, aż tu nagle... Po próbie przescoutowania jakiegokolwiek zawodnika i kliknięciu "Dalej", pojawia się błąd... crush dumps... gra się wyłącza. Koniec zabawy. Problem pewnie dotyczył już niejednego grajka, ale może ktoś poradzić, co w tej sytuacji zrobić? Przeinstalowałem FM-a, ale błąd się powtarza.
Help me!
[/quote]
Steam - biblioteka gier - FM 16 - prawy przycisk - właściwości - pliki lokalne - sprawdź spójność plików gry
Zainstalowałem FM-a, mijają pierwsze godziny gry, aż tu nagle... Po próbie przescoutowania jakiegokolwiek zawodnika i kliknięciu "Dalej", pojawia się błąd... crush dumps... gra się wyłącza. Koniec zabawy. Problem pewnie dotyczył już niejednego grajka, ale może ktoś poradzić, co w tej sytuacji zrobić? Przeinstalowałem FM-a, ale błąd się powtarza.
Help me!
[/quote]Steam - biblioteka gier - FM 16 - prawy przycisk - właściwości - pliki lokalne - sprawdź spójność plików gry

Pozdrawiam 

Jeden woli grać wielkimi klubami i go to nie nudzi, natomiast drugi woli tułać się w niższych ligach lub wprowadzić klub z nizin na sam szczyt.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty