[quote="Azazell83"]Zastanawiam się czy grać jako amator i bezrobotny? Czy rozwój naszej postaci jest jakoś widoczny? Wiadomo chyba zbiegem czasu rosną te pkt umiejętności coś jak w RPG? Zastanawiam się jak to wygląda.. Nigdzie opisu tego nie mogę znaleźć..
Nie wiem kim grać czy Sevillą czy właśnie jakąś drużyną z niższej ligi Hiszpańskiej - ale wtedy pewnie dużo trudniej
@SuperZiemniak dzięki

[/quote]
Rozwój jest widoczny - za każdym razem, gdy wyrobisz sobie w trakcie gry jakąś licencje (jest 7 poziomów z tego co pamiętam) to podskakują Ci atrybuty trenerskie, chyba losowo. Warto więc bardziej zainwestować w atrybuty z prawej strony, np: motywowanie, determinacja itp., bo psychiczne słabiej się rozwijają i z czasem po rozegranych meczach wraz ze zdobywaniem doświadczenia.
Co do typu rozgrywki - to już zależy od Ciebie

Jeden woli grać wielkimi klubami i go to nie nudzi, natomiast drugi woli tułać się w niższych ligach lub wprowadzić klub z nizin na sam szczyt.
[quote="Khamill"]Mnie zastanawiało czy w zależności od poziomu doświadczenia naszego menago gra staje się trudniejsza na np zawodowcu od niedzielnego piłkarza?
Ma to jakiś wpływ na rozgrywkę?[/quote]
Ma to wpływ na szacunek u piłkarzy w niektórych klubach, zazwyczaj tych większych. Czasami piłkarze mają podczas meczu (masz to w zakładce "opinia asystenta"

takie coś: "X i Y nie mogą się zmotywować do gry w klubie, który prowadzisz" czy jakoś tak. To oznacza, że grają oni na pół gwizdka, bo ty jako menago masz małe doświadczenie (mniejsze od nich) i nie wierzą w ciebie.
Nie sprawia to, że rozgrywka jest dużo trudniejsza, bo jak umiesz z nimi rozmawiać i masz wyniki, mimo to, o stają za Tobą murem. Łatwiej chyba tylko wpaść w serie złych wyników, bo Ciebie winią za wszystko i morale lecą w dół. Jednak miałem tak kilkakrotnie i nie sprawia to, że jest trudniej.
Najnowsze posty