Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Azazell83"]Panowie zastanawiam odnośnie przenoszenia zawodników z drużyn rezerwowych do seniorskich. Na co patrzycie? Czy to jest opłacalne dla np zawodnika który ma 17-20 lat a by od razu grał w seniorskiej drużynie?

Czy np nie będzie problemu ze go przeniosę do seniorskiej ale będzie miał kontrakt na warunkach takie jakie miał w rezerwowych drużynach? Czy jednak się piłkarz upomni / jego agent?[/quote]

Patrzę na to czy może z niego wyrosnąć potencjalna gwiazda czy nie. Jeżeli młodzian ma potencjał, by przebić zawodników z obecnego składu, to zazwyczaj przenoszę go do pierwszego składu i daje grać 90 minut w u-18 lub rezerwach. Od wielkiego dzwonu daję mu też zagrać w pierwszym składzie. Zdarza się, że jak już rozegra te 10 meczów w sezonie w pierwszym składzie, to agent się upomni o podwyżkę. Wtedy twardo mówisz, że "jesteś w składzie od 5 minut, a już jest Ci za ciasno?! WON!", a oni na 90% przyznają Ci rację.

Azazell83 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Panowie zastanawiam odnośnie przenoszenia zawodników z drużyn rezerwowych do seniorskich. Na co patrzycie? Czy to jest opłacalne dla np zawodnika który ma 17-20 lat a by od razu grał w seniorskiej drużynie?

Czy np nie będzie problemu ze go przeniosę do seniorskiej ale będzie miał kontrakt na warunkach takie jakie miał w rezerwowych drużynach? Czy jednak się piłkarz upomni / jego agent?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.01.2016 13:37    #4723     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Najpierw dowodzi, że te statystyki są zawyżone do niebotycznego poziomu, a potem chce wyjaśnić sprawę na priv? Zresztą tak jak pisał Ceyvol na Centrum, taki turniej nie może się opierać ani na notkach na bloga z relacjonowaniem sezonu po sezonie, bo to jest turniej blogerów, a nie grających. Od siebie dorzucę że tym bardziej finał nie może być rozgrywany w taki sposób.

Jest wielu streamerów, którzy wrzucają materiały kilka razy w tyg. a tutaj jest to niemożliwe? Pokażcie mi drugi turniej innej gry gdzie finał jest tak rozegrany po cichaczu. Tu juz nawet nie chodzi o zaufanie, ale zwyczajnie, bezsensu.

A cały angaż w to wszystko PS też jest dziwny, bo pamiętam co mówił o Mahdim kilka miesięcy wstecz. No i o samym projekcie też.

Dlatego tak często myślę, że nasza scena przypomina polskie grupy przestępcze z lat 90-tych. Sprzedaliby kumpla za tira fajek, a swoją rację za klucz d FM-a lub inne apanaże.

romantico, doba ma 24h - pamiętaj o tym :-) poza tym pisałem manifest.

A Bartek pewnie nie ma z kim robić i samemu mu się nie chce. Trzeba mieć dużo pasji i zaangażowania.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Pucek Stachanowiec

21.01.2016 12:43    #4724     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Tak, wiem, ale to już jest nasza interpretacja, że to była gra kolegów w siatkę z czterema odbiciami. Publicznie prezentowano ogółowi graczy inne podejście, dlatego drążę :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

PavS Partyzant

21.01.2016 12:40    #4725     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Mi do oceny wystarczył tylko ten jeden screeny, nic mi więcej nie potrzeba. Na jego podstawie każdy może sobie sam wyrobić zdanie, tym bardziej jak ma kilka sezonów w "menadżerach" rozegranych. Mimo to, jak pisałem wyżej, ja w tym żadnej tragedii nie widzę, to jakbyś się z kumplami podczas meczu w siatkę umówił się, że możliwe są 4 odbicia zamiast 3, wasza zabawa, wasze zasady.

PavS Partyzant

21.01.2016 12:27    #4726     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Tylko po co? Mają swoją stronę, swój turniej, za swoja kasę to niech grają jak tylko chcą i na jakich zasadach tylko chcą, nie wiem po co rzucać jakimiś żądaniami. Udostępnią to się przeanalizuje, nie udostępnia, świat się nie zawali, tym bardziej, ze takimi "sejwami" można manipulować do woli.

Spotkało się 3, ze tak powiem "włodarzy" strony, rozegrali sobie turniej, z marketingowego punktu widzenia, fajnie wygląda jak rozjada kompa jak tylko chcą to i nie ma co się dziwić, ze ułatwiają sobie rozgrywkę. Tylko, że to ich rozgrywka i mogą sobie grać na zasadach jakich tylko chcą. Zróbcie sobie swoje mistrzostwa, nazwijcie je "Mistrzostwa komputerowych menadżerów" coby nie było plagiatu i ustalcie sobie swoje zasady. Nie wiem po co roztrząsać czyjąś prywatna inicjatywę.

Jak zauważyłem w poprzednim wpisie, z tego co udostępnili można wywnioskować, ze luki w kodzie gry były prawdopodobnie wykorzystywane i to w sumie powinno wystarczyć. Że tak napisze na końcu "nie mój cyrk i nie moje małpy", nie ma co wchodzić komuś do piaskownicy ze swoimi buciorami, niech się bawią jak tylko chcą.

kell1987 Partyzant

21.01.2016 12:22    #4727     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Tymbardziej, że prawie nikt już teraz nie gra w 15 i drugich mistrzostw z tego nie będzie. Więc, nie rozumiem trochę tej tajemnicy.

Pucek Stachanowiec

21.01.2016 12:16    #4728     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="PavS"]Nie wiem czy w tym turnieju ktoś oszukuje i w sumie mam na to wywalone, ale jedno mogę napisać, ~750 kluczowych podań na sezon to wynik nie do osiągnięcia bez zastosowania błędów gry i tyle w temacie. Serio szczytem jest nabić 300, a to i tak mocno naciągany wynik, ale to co widzimy na tamtym screenie to rzecz wręcz niebywała.

Jak pisałem wyżej średnio mnie interesuje ten cały turniej szumnie nazwany Mistrzostwami Polski, mogę tylko pisać z miejsca człowieka, który głównie gra w FMa, żeby bawić się różnymi taktykami dla osiągnięcia danego efektu, po prostu nie da się tak ustawić zespołu, aby osiągnąć takie wyniki w pierwszym sezonie, a w szczególności taką ilość kluczowych podań bez znalezienia dziury w kodzie gry. Nikomu w ekran nie zaglądałem, dowodów żadnych nie mam, ale analiza tylko i wyłącznie jednego głupiego screena jest w stanie sporo powiedzieć.[/quote]

Tak, dlatego wydaje mi się uczciwym rozwiązaniem, aby opublikować taktykę, save albo kilka dla pełnej przejrzystości i pokazać całej społeczności co jest grane, a w niej na pewno znajdą się osoby, które poddadzą te wyniki analizie i przedstawią wnioski.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bolson Minister ds. Nagłych

Witam. Uwaga, ogłoszenie parafialne.

DO CIĘŻKIEJ KURWY. Czy ta gra jest według was do reszty popierdolona? Otóż według mnie tak i abstrahuję w tym momencie od samych meczów. Otóż jakiś pierdolony przegryw z 4 ligi hiszpańskiej życzy sobie 14 tysięcy € TYGODNIOWO za granie dla beniaminka ligi greckiej z budżetem płacowym 60 tysięcy € NA CAŁĄ DRUŻYNĘ. No jak to jest możliwe? Się kurwa w pale nie mieści, jak można taki kabaret odstawić. Od kiedy kurwa zawodnik z CA 100 chce zarabiać 14 tysięcy tygodniowo?! Skandal, granda i bałagan. MILES JACOBSON WIDZĘ TWOJE POCHODZENIE, TY ŻYDOWSKI KOMUNISTO. CHCESZ MOJE KATOLICKIE CHRZEŚCIJAŃSKIE EURODOLARYFUNTY UKRADZIONE NIEMCOM ZDEFRAUDOWAĆ NA OPERACJĘ SWOJEGO RYJA, TY PRZEBRZYDŁA KREATURO. NIE POZDRAWIAM CIĘ.

Resztę pozdrawiam.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

PavS Partyzant

21.01.2016 11:13    #4730     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Nie wiem czy w tym turnieju ktoś oszukuje i w sumie mam na to wywalone, ale jedno mogę napisać, ~750 kluczowych podań na sezon to wynik nie do osiągnięcia bez zastosowania błędów gry i tyle w temacie. Serio szczytem jest nabić 300, a to i tak mocno naciągany wynik, ale to co widzimy na tamtym screenie to rzecz wręcz niebywała.

Jak pisałem wyżej średnio mnie interesuje ten cały turniej szumnie nazwany Mistrzostwami Polski, mogę tylko pisać z miejsca człowieka, który głównie gra w FMa, żeby bawić się różnymi taktykami dla osiągnięcia danego efektu, po prostu nie da się tak ustawić zespołu, aby osiągnąć takie wyniki w pierwszym sezonie, a w szczególności taką ilość kluczowych podań bez znalezienia dziury w kodzie gry. Nikomu w ekran nie zaglądałem, dowodów żadnych nie mam, ale analiza tylko i wyłącznie jednego głupiego screena jest w stanie sporo powiedzieć.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.