Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Jonasz1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Niektórych graczy zawsze będziesz "znał" takich jak Lewandowski czy np Krychowiak. Zasłonięte atrybuty będą u piłkarzy z mało znanych lig lub z niską reputacją.

Jeżeli jednak wszyscy zawodnicy mają odsłonięte umiejętności - to musi to być jakiś bug.

Czarodziejski Partyzant

25.01.2016 22:52    #4692     Sufler - Porady do gry - Brak Terminarza
Cześć,

Gram na dodatku z 4 ligą włoską, awansowałem z Parmą do Serie C, potem do Serie B, teraz jestem przed Serie A....
Jednakże mam problem, bo gra nie wygenerowała mi terminarza rozgrywek. Do 20 Sierpnia nie mam nic.
Próbowałem się wrócić do starego zapisu i przeurlopować okres podania terminarza, ale także nic nie działa...
Jakieś pomysłu? ;)))

19kaesiak46 Partyzant

Witam wszystkich. Jako że jestem tutaj nowy chciałbym wam się pochwalić swoją karierą oraz blogiem.
Bloga będę prowadził na bieżąco i będę wrzucać jak najwięcej zdjęć oraz opisów.

Teraz może trochę o tym na jakim silniku gram, a więc :
Gra: Football Manager 2016 wer. 16.02
Patch. Polska Liga Update 0.9 FM 2016
Liga : III Liga Dolnośląsko - Lubuska
Klub: Górnik Wałbrzych
Czas grania : ok 2-3h dziennie.
Cel : Podnieść się ze spadku do II Ligi ( w rzeczywistym sezonie )
Dane managera: Imię Dominik, Lat 22, Wałbrzych, umiejętności Amator !

Wypowiedź managera po przejęciu klubu z dnia 22.01.2016r !
- Przejmujemy klub ! Tak to ten moment ! To ta jedyna szansa aby podnieść się z dna i piąć się z sezonu na sezon coraz wyżej ! Taki mamy cel !
- Nadszedł ten dzień gdzie sytuacja w klubie odwraca się o 360 stopni ! Będzie dyscyplina, dobra atmosfera, zero spóźniania się na treningi, zero alkoholu, i przede wszystkim wspólne świętowania po wygranych meczach !

Już pierwszego dnia po przejęciu klubu atakują mnie dziennikarze ! Czy to ten moment gdy będziemy sławni ?

I tym właśnie kończę pierwszy wpis na moim blogu ! Chętnych ciekawskich oraz zainteresowanych zapraszam do odwiedzania mojego bloga :) Tak jak pisałem wcześniej będę starał się wrzucać na bieżąco wpisy ze zdjęciami oraz opisami !

PS: jeżeli macie dla mnie jakieś propozycje uwagi oraz chęci do zadawania pytań zapraszam do wpisów oraz na prywatną wiadomość :)

pawdeb Partyzant

Wydaje mi się, że znacznie częstsze granie przy przeciwniku i jednocześnie głębsze ustawienie bloku defensywnego może powodować pewne luki między formacjami.

Duster96 Partyzant

Ostatnie trzy mecze pierwszego sezonu w Sporingu Lokeren i... SZANSA NA MISTRZOSTWO KRAJU!

Czy Sporingowi uda się puścić z torbami buchmakerów i wygrać Jupiler League?

KLIKNIJ I SPRAWDŹ SAM!

JolaKl Partyzant

25.01.2016 13:15    #4696     Sufler - Inne - Osiągięcia Steam FM15
Cześć wszystkim,
podczas rozgrywki Steam nie zalicza mi osiągnięć, które powinnam mieć. Połączenie z internetem jest, gram w trybie on-line. Osiągnięcia jakie powinnam mieć zaliczone a nie mam to: Podwójna korona, Dominacja, Najlepszy w tym interesie, Odblokuj: Brak zezwoleń na pracę, Odblokuj: Brak okien transferowych. Dodam, że grałam w FM Classic, to ma jakieś znaczenie?

lutek61 Partyzant

Witam mam taki problem że grałem cały czas i miałem orginalne składy teraz co wgram od nowa to mi się pojawiają nieorginalne nazwiska dziwne to troche bo wcześniej było ok.Idzie to zmienić?

jokerinthepoker0... Partyzant

Hej!

W FM'a gram od lat, ale dopiero od niedawna zacząłem opisywać swoje przygody. Co sądzicie? Co poprawić/dodać/usunąć? Jak sprawić żeby wciągało?

https://bycja(...)zdzie-3/

Hej!

W FM'a gram od lat, ale dopiero od niedawna zacząłem opisywać swoje przygody. Co sądzicie? Co poprawić/dodać/usunąć? Jak sprawić żeby wciągało?

Hej!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.