Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2016 00:29    #4541     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Moje konto zostało usunięte jako pierwsze! Co więcej, konto mojego współlokatora zostało również usunięte, pomimo jednego komentarza, krytukującego nikite. Drugie konto mojego współlokatora zostało też usuniete, bez słowa, bez szansy zalogowania się. Napisał już on e-maila ze skargą do Pani Agnieszki. Co więcej sam napisałem e-maila na poważny firmowy adres łobuzek343@op.pl z prośbą o uwzględnienie mnie w komentarzu dotyczącym legend sceny FM;a i banicji. ( wtf Łobuzek343@op.pl serio? poważny e-mail? powaznej strony? raz się tak najdałem wstydu, jak podawałem e-maila na kursie trenerskim, a ten brzmiał). Mniejsza o to, wracam ze szpitala, chętnei bym zagrał drafta, tydzień przerwy w sesji, będziecie coś grali?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
13.02.2016 23:54    #4542     Inne - Gry i komputery - Pro Evolution Soccer [STEAM]
A wiesz, trafiłem na to już jakiś czas temu ale wyleciało mi ze łba, więc wciąż przede mną testowe granie. Na pewno podzielę się wrażeniami.

PS Wyedytowałem nazwę tematu i dodałem [STEAM].
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Viique Młody aktywista

13.02.2016 23:47    #4543     Inne - Gry i komputery - Pro Evolution Soccer [STEAM]
Niecałe 2 tygodnie temu na platformie Steam pojawiła się darmowa wersja najnowszej wersji Pro Evolution Soccer. Bezpłatna edycja gry daje możliwość pobawienia się jedynie w trybie MyClub (japońska wariacja 'fifowskiego' Ultimate Team). Po dziewięciu dniach testów muszę się przyznać, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. 2 lata temu podobną akcję wykonali Elektronicy, udostępniając darmową grę FIFA World. Twórcy wyraźnie starali się ograniczyć tę wersję gry (przede wszystkim graficznie, ale i sama rozgrywka również była uproszczona), by zachęcić nowych graczy na kupno właściwej gry. Edycja ta, wyróżniała się na tle 'dorosłych' wersji kilkoma szczegółami jak możliwość tworzenia składów z zawodników z różnych edycji gry (2014 i 2015) czy poznanie bilansu zwycięstw i porażek naszego przeciwnika, przed rozpoczęciem meczu. Te drobiazgi nie sprawiły jednak, że społeczność została z tą grą na dłużej, a ja sam swoją przygodę z World zakończyłem po około tygodniu. Gra umarła niedługo po wydaniu gry z numerkiem 2015. PES 2016 MyClub mimo kilku niedociągnięć wciąż trzyma się na moim dysku twardym. Niezrozumiały jest dla mnie brak rynku (uniemożliwiający stworzenie naszej drużyny marzeń), dziwne ujęcia powtórek, opóźniona reakcja zawodników na nasze komendy (do których da się po pewnym czasie przywyknąć) czy brak wielu ważnych licencji. Mimo tych niewątpliwych wad uważam ją za lepszą od FIFY. Ogromne wrażenie zrobiła na mnie oprawa graficzna, gdyż nawet piłkarze z ligowych średniaków zostali odwzorowani w sposób niezwykle dopracowany - polecam filmiki porównawcze na youtube. Rozgrywka jest wyraźnie wolniejsza, promująca cierpliwy atak pozycyjny. To co jednak najważniejsze to serwery Konami, które nie wyrzucają graczy z gry w co drugim meczu, matchmaking, który dobiera przeciwników nam przeciwników na podstawie specjalnego ogólnie znanego współczynnika i większa kultura graczy. A wy? Testowaliście już nowego PESa? Jak wasze wrażenie? Ktoś chętny na sparing? Poniżej mój składzik, którym udało mi się sklecić do tej pory:
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Khamill Partyzant

Orleans wydaje się fajną opcją ale ostatnio za dużo karier grałem słabymi drużynami i szczerze już mam ich trochę dość. Dlatego chciałbym pograć czymś mocniejszym. Btw. wybrałem Monaco, więcej talentów:)

T-Will Partyzant

[quote="rexkor88"]Monaco ;) Więcej hajsu, lepszy skład.

A ja ponawiam swoje pytanie : "Jaka kariera będzie najciekawsza z tych klubów : RBL, Mainz, Sttutgart, Hertha, Koln, Augsburg, BMG, Brema, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Hoffenheim, Ingolstatd? FM 16 .. Najlepiej jeśli podacie mi 3 kluby z nich"[/quote]
Ja grałem RB Leipzig w FM15 i ekstra wspominam tamta karierę. Z tym, że tam będzie najłatwiej z uwagi na pokaźny budżet.
Oprócz tego wybierałbym pomiędzy Frankfurtem a Hoffenheim.

Khamill Partyzant

RBL jeżeli ktoś lubi dostawać cały czas duuużo kasy i dosyć szybko walczyć o prymat w Niemczech.
Hertha...Stocker, Darida, Stark, Kalou. W sumie już w pierwszym sezonie można walczyć o LM. Fajnie się nimi gra.
I może Hamburg? Zdecydowanie zasługują na coś więcej niż walka o środek tabeli.

luckass Partyzant

13.02.2016 20:07    #4547     Football Manager - Ogólna dyskusja - Konwerter baz danych
Czesc.

Mam do Was takie pytanie. Co myslicie o konwerterze baz danych? co przez to rozumiem? np zostaje wydany update do 16tki ale ci co graja w starsza wersje tez chcieliby miec aktualne sklady itd.. i uzywajac konwertera moga np przekonwertowac baze danych z fm 16 na np fm 08 uwzgledniajac np przy tym wiek zawodnikow itd.. konweter taki oczyszczalby tez baze danych z zawodnikow trenerow itp ktorych juz nie ma a w zamian dodal tych nowych ze tak ich nazwiemy.. ja wiem ze np update do 16 zajmuje kb a do 08 mb ale taki konwerter rowniez moglby to tak zrobic aby odpowiednio w odpowiednie pliki to opakowac.. bo w 16 mamy wszystko w jednym pliku a np w 08 jest to kilka.. myslalem napisac o tym do SI ale nie widze zadnej formy kontaktu? co wy o tym myslicie? ulatwiloby to prace updaterom... a kazdy moglby grac w ta serie gier ktora najbardziej lubi :)

Pozdrawiam
Łukasz

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
13.02.2016 18:40    #4548     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="bartekr"][quote="Nascimento1998"][quote="robal15"][quote="Pucek"][quote="robal15"]Mógłby streama odpalić... a tak to lud się nudzi i wypisuje głupoty :)[/quote]
i grać FM Draft <3[/quote]
Jestem chętny!!![/quote]

I ja :)[/quote]

Nobody cares.[/quote]

Obama care(s) ;) Co do draftu - sorry, chelsea gra i już 2:0 wygrywa :)

bartekr Młody aktywista

13.02.2016 18:35    #4549     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Nascimento1998"][quote="robal15"][quote="Pucek"][quote="robal15"]Mógłby streama odpalić... a tak to lud się nudzi i wypisuje głupoty :)[/quote]
Jestem chętny!!![/quote]

I ja :)[/quote]

Nobody cares.
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Nascimento1998 Partyzant

13.02.2016 18:24    #4550     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="robal15"][quote="Pucek"][quote="robal15"]Mógłby streama odpalić... a tak to lud się nudzi i wypisuje głupoty :)[/quote]
Jestem chętny!!![/quote]

I ja :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution