Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Patryk1x11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2016 10:10    #4531     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
No ale właśnie ja nie chcę na niej grać Co jest

pingwin245 Partyzant

16.02.2016 01:11    #4532     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze zgrupowaniem
Przepraszam bardzo jeśli taki temat już się pojawił, ale mam problem przy wyborze kadry na zgrupowanie. Wybieram wszystkich automatycznie, pokazuje mi, że zgłoszonych będzie 35 graczy. Po czym w skrzynce w wiadomościach mam pokazane, że jedzie tylko 17 zawodników. Później już po rozpoczęciu zgrupowania przychodzą do mnie zawodnicy z pretensjami, że nie wziąłem ich na obóz. A na 100% ich wybierałem. Ktoś spotkał się już z tym problemem?

Jonasz1906 Partyzant

16.02.2016 00:42    #4533     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Graj na zwykłej skórce - sam napisałeś, że przy zwykłej skórce nie ma crash dumpa :)

Patryk1x11 Partyzant

15.02.2016 21:17    #4534     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Witam podczas rozgrzewki co drugi mecz wyskakuje mi crash (V.0.0.0.0 ) i wyłącza mi się gra co mam zrobić ? :pickard:
-Gram na skórce Wannachupbrew-FM16-1.2.1 (Gdy gram na startowej skórce FM mi się nie wyłącza )
-Mam orginalną wersję gry
-Gram z różnymi dodatkami itp.

facemob Partyzant

Nie wiem jaka masz taktykę ale jebnij na wyjeździe kontratak lub ofensywa zobacz jakie będą efekty. W fm 16 nie grałem ale gram namiętnie w FM 15 cały czas :) Np Lechem Poznań czy gram u siebie czy nie robię kontratak, przy ustawieniu 4-2-3-1, natomiast Milanem pierwsze sezony grałem na STANDARD ale gdy już się wzmocniłem mega (mam teraz Messiego i Ronaldo u siebie w 2022 roku :) są dziadki ale grają zajebiście) to gram czy u siebie czy wyjazd na OFENSYWA. Mistrzostw zdobywam z przewagą 20 punktów. Zauważyłem tylko że w Lechu jak i Milanie mam słabe początku sezonu a potem to już nieźle idzie.

Ilsenthir Partyzant

15.02.2016 09:31    #4536     Sufler - Inne - Zapalenie ściegna po dłuższej kontuzji
Witam
Mam piłkarza który przez dłuższy czas był kontuzjowany (zapalenie ścięgien mięśnia czworogłowego). Piłkarz już wyzdrowiał i nabrał siły ale gdy wystawiam go otrzymuje info że dany zawodnik ma braki kondycyjne i może zagrać 60 min. Ja chciałem go spokojnie wprowadzić i dać mu zagrać 45 min. Ale niestety po każdym meczu piłkarz ma powikłania z tą kontuzja i jest niedostępny przez kilka dni. Nie wiem w jaki sposób przywrócić prawidłowy rytm meczowy temu piłkarzowi.

KingD99 Partyzant

14.02.2016 22:21    #4537     Sufler - Porady do gry - problem z nazwami zawodników
Zaczynam sobie grać w FM 2016, nazwy zawodników są ok, realne itp a po 2/3 tygodniach zmiana nazwisk, nawet nwm kiedy i są jakieś zagraniczne, narodowość nie zmienia się ale nazwy tak. Są nazwiska rodem z Azji, Ameryki Południowej :D

PavS Partyzant

Jak grasz skrzydłowymi to odwiedź reprę Chorwacji, tam grają Rog, Vlasic, Pjaca, do wyciągnięcia za mniej niz 7-8mln, a na bokach wymiatają. Do tego Betancour z Boca na środek, w 2 sezonie Leeds, po awansie do najwyższej ligi kupiłem go za 6mln, po sezonie PSG odkupiło go za 42,5mln. Z Bercelony do wyjęcia za grosze jest Sergi Roberto, Halilovic, na ŚO można podkupić za Newcastle Membe za mniej niż 10mln.

saharicus Partyzant

[quote="IamTheSwarn"]Bardzo ogólne pojęcie, polecam Alberto Paloschiego, mnie nie zawiódł. Do tego przeważnie Lamela ma problemy w Totkach i jest do wyciągnięcia za pół darmo, podobnie Yannick Carassco z Atletico[/quote]

Dzięki. A znasz może jakiegoś dobrego ŚO? - oprócz, Balanty, który już u mnie gra.

tts0 Partyzant

14.02.2016 00:32    #4540     Inne - Gry i komputery - Pro Evolution Soccer [STEAM]
Dzięki za info, Ziomek.;) Wreszcie będę mógł po kilku ładnych latach pograć sobie trochę w moją drugą po FMie ulubioną gierkę. Jakby ktoś pytał - jestem w nią równie dobry, o ile nie lepszy hehe:P
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution