Szczerze mówiąc, po tym co z Mahdim przeszedłem, to ten akt "łaski" komicznie wygląda. Tym bardziej, że widnieje tam mój nick na czarnej liście osób "z piętnem na czole" krzyczącym wprost - Wy tu nie jesteście mile widziani. A zatem i ja się do tej sprawy odniosę w kilku słowach. Karencja mogłaby trwać od pierwszego do ostatniego dnia turnieju. Zdzierżyłbym nawet, choć z trudem, cenzurę polegającą na braku możliwości wypowiadania się w ciekawych karierach, które tam się pojawiały (nie wiem, czy nadal się pojawiają, gdyż strony raczej nie odwiedzam). Bycie za to użytkownikiem nawet nie drugiej kategorii samo przez się zniechęciło by mnie do uczestnictwa. Ponadto mam jedną życiową zasadę, która dotychczas się sprawdzała w wielu sytuacjach - dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi (panta rhei). Choć zawody będę obserwował, bo nadal uważam, że mają ogromny potencjał. Tym, co zdecydują się brać udział życzę jednak pasma sukcesów.
Największą kpiną będzie jednak specjalny nadzór nad Puckiem (... czy tylko nad nim?), który nic specjalnego nie odkrył. Właśnie dzięki znajomości takich programów jak FMRTE zdecydowałem się na aplikację do RM Teamu. Sam znam kilka ciekawych sztuczek, które nawet mi znającemu program od podszewki, byłoby trudno wychwycić. Co nie oznacza, że jest to niemożliwe. Nie zmienia to faktu, że oszukiwanie na turniejach czy jakichkolwiek innych zawodach jest w moim odczuciu największym plugawym działaniem ze strony takiej osoby. Czy jednak da się całkowicie takich zachowań uniknąć?
Największą kpiną będzie jednak specjalny nadzór nad Puckiem (... czy tylko nad nim?), który nic specjalnego nie odkrył. Właśnie dzięki znajomości takich programów jak FMRTE zdecydowałem się na aplikację do RM Teamu. Sam znam kilka ciekawych sztuczek, które nawet mi znającemu program od podszewki, byłoby trudno wychwycić. Co nie oznacza, że jest to niemożliwe. Nie zmienia to faktu, że oszukiwanie na turniejach czy jakichkolwiek innych zawodach jest w moim odczuciu największym plugawym działaniem ze strony takiej osoby. Czy jednak da się całkowicie takich zachowań uniknąć?

[/quote]
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty