Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.03.2016 13:36    #4431     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Szczerze mówiąc, po tym co z Mahdim przeszedłem, to ten akt "łaski" komicznie wygląda. Tym bardziej, że widnieje tam mój nick na czarnej liście osób "z piętnem na czole" krzyczącym wprost - Wy tu nie jesteście mile widziani. A zatem i ja się do tej sprawy odniosę w kilku słowach. Karencja mogłaby trwać od pierwszego do ostatniego dnia turnieju. Zdzierżyłbym nawet, choć z trudem, cenzurę polegającą na braku możliwości wypowiadania się w ciekawych karierach, które tam się pojawiały (nie wiem, czy nadal się pojawiają, gdyż strony raczej nie odwiedzam). Bycie za to użytkownikiem nawet nie drugiej kategorii samo przez się zniechęciło by mnie do uczestnictwa. Ponadto mam jedną życiową zasadę, która dotychczas się sprawdzała w wielu sytuacjach - dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi (panta rhei). Choć zawody będę obserwował, bo nadal uważam, że mają ogromny potencjał. Tym, co zdecydują się brać udział życzę jednak pasma sukcesów.
Największą kpiną będzie jednak specjalny nadzór nad Puckiem (... czy tylko nad nim?), który nic specjalnego nie odkrył. Właśnie dzięki znajomości takich programów jak FMRTE zdecydowałem się na aplikację do RM Teamu. Sam znam kilka ciekawych sztuczek, które nawet mi znającemu program od podszewki, byłoby trudno wychwycić. Co nie oznacza, że jest to niemożliwe. Nie zmienia to faktu, że oszukiwanie na turniejach czy jakichkolwiek innych zawodach jest w moim odczuciu największym plugawym działaniem ze strony takiej osoby. Czy jednak da się całkowicie takich zachowań uniknąć?

christoph Partyzant

Znalazłem sam zanim pojawiły się te "mądre" odpowiedzi. Wizualnie wygląda to faktycznie słabo szczególnie, że wiele innych dodatków otwiera się po kliknięciu w tytuł...
Możesz wierzyć lub nie nie ściągam regularnie nic z internetu, nie gram praktycznie w żadne gry, a ostatniego FM jakiego miałem był z roku 2009 i nie, nie wiem co znaczy mirror poza tym, że to lustro w świecie rzeczywistym...
p.s.
Dziękuję bardzo za pomoc

Mam jeszcze pytanie, czy są gdzieś logopacki z Premiership, rozgrywek europejskich (LM, LE) albo loga lig europejskich (ekstraklasa, bundesliga itp.) Szukałem ale nigdzie nie znalazłem...
Z góry dzięki za odpowiedź.

romantico Partyzant

05.03.2016 11:54    #4433     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Maciejusz"]@Bolson

Bo on myśli, że nagle wszyscy z tej łaski skorzystają i będą mu stopy całować w ramach podziękowań :D

Zobaczymy ile tym razem tych osób będzie "realnymi" uczestnikami. Na pewno więcej niż w zeszłej edycji, przez wzgląd na ogarnięcie tematu przez Piotra, ale i tak obstawiam, że z 20-25 osób dogra te sezony max, bo ludzie nie lubią grać ogórkami z piłkarzami noname:)[/quote]

Moim zdaniem Piotr miał i ma guzik do gadania - mam nadzieję, że przeczyta wywód mahdiego i potrząśnie Nim. Mimo tego gdyby Piotr miał coś do gadania to moim zdaniem nie byłoby Facebooka oraz jakiejś deklaracji 60 dni przed. Poza tym akcja z FB już była poruszana w pierwszej edycji, jednak mahdi nie wyciągnął z tej lekcji nic a nic (mam nadzieję, że mahdi to czytasz). Kwestia danych powinna tylko dotyczyć finalistów i tyle.
Pierwsze co mi się rzuca w oczy, że jeszcze rozgrywka nie ruszyła, jednak jest wybrany szefunio, a kto pisze na temat RM? Mahdi - wydawca, sponsor oraz uczestnik; ewidentny konflikt interesów. Poza tym mahdi będzie uczestnikiem a ma decydujący wpływ na regulamin. Kolejny konflikt.
Rozwalił mnie ten tekst : [quote] Jeżeli znajdziemy gdziekolwiek w sieci tego typu zachowania (co miało już miejsce w wykonaniu Pucka) szef RM Teamu wyciągnie wobec niego konsekwencje przewidziane przez regulamin. I nie będzie już wtedy "zmiłuj"...[/quote]
Szkoda, że nie dają punktów za sprzedawanie kumpli...

Edit:
A ten wpis jest najlepszy !!!
[quote] Nascimento1998 proszony jest o kontakt z wydawcą w celu podania namiarów na swoje konto Pay Pal - pieniądze zostaną przelane natychmiast jak otrzymam te dane.

Kontakt: xxx [/quote]

Maciejusz Partyzant

05.03.2016 10:52    #4434     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
@Bolson

Bo on myśli, że nagle wszyscy z tej łaski skorzystają i będą mu stopy całować w ramach podziękowań :D

Zobaczymy ile tym razem tych osób będzie "realnymi" uczestnikami. Na pewno więcej niż w zeszłej edycji, przez wzgląd na ogarnięcie tematu przez Piotra, ale i tak obstawiam, że z 20-25 osób dogra te sezony max, bo ludzie nie lubią grać ogórkami z piłkarzami noname:)

Damian77777 Partyzant

i co teraz kurde zrobic przeciez nie mam jak sie skontaktowac ze sprzedawca gra była kupowana 4 miechy temu jakim prawem ja usuneli i co teraz zrobimy ??

Damian77777 Partyzant

Witam
Kupiłem legalnego football managera za 145 zł na allegro wszystko było dobrze a dzisiaj zagaldam na steam a tam taka wiadomość
http://files(...)5uk9.png
Czy ktos z was tez ma taki problem ??Co ja teraz mam zrobic gra byłą kupiona 5 miesiecy temu a ja nie mam kontaktu juz zadnego z osoba ktora mi sprzedala FM co robic jestem zlamany

Samsung84054 Partyzant

04.03.2016 16:00    #4437     Sufler - Porady do gry - Problem z utworzeniem nowej gry
Kupiłem nowego FM 16 na steam. Pobrałem i już tworzyłem grę, a w momencie gdy już wybrałem Ligi i kliknąłem dalej gra się wyłącza z komunikatem, że Football Manager przestał działać. Czy ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?

Malciek Partyzant

[quote="Crasher001"]Hull City, Villarreal czy Mainz?

Kariera dla czystej rozrywki i przyjemności. :) Poproszę o jakieś argumenty na temat tych klubów. Wiem, że lekki rozrzut. Po prostu lubię bardzo grać klubami w Championship i wprowadzać je do Premier League. A do kontrastu dałem tutaj dwa mocniejsze kluby z silnych lig.[/quote]

Jak dla rozrywki to Villareal - Mocny skład, nawet w 1 sezonie da się powalczyć o TOP5, a potem to już z górki.

Jak dla ambicji i celów, to wybrałbym - Mainz, europejskie puchary, przy dobrych wiatrach, ale wiadomo jak to Bundesliga, masa silnych zespołów aspiruje do tego. Skład całkiem przyzwoity, chyba tylko z finansami nie jest za wesoło, ale czy to nie radocha zrobić z klubu miliardera? :))
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Malciek Partyzant

04.03.2016 09:35    #4439     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry.
Ops! Chyba nieaktualne sterowniki do karty graficznej, albo ich brak :(
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Szymon1919 Partyzant

04.03.2016 00:32    #4440     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry.
Witam

Przy włączeniu gry napotkałem na taki błąd "cannot run game failed to set up graphics system". Zrobiłem formata i od tej pory gra juz nie dziala... :(

Proszę o pomoc :)

FM16.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.