Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
06.03.2016 21:43    #4391     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Metoda na wieczór:

Przed finałem ważnych rozgrywek, żeby mieć pewność, że wygrasz:
wczytaj grę w FM RTE, znajdź drużynę przeciwnika, przejrzyj profile zawodników i zapisz sobie na kartce albo w notatniku po kolei ich ukryte atrybuty "important matches" (postawa w ważnych meczach), zmień wartości na 1, zapisz, rozegraj mecz, po rozegranym meczu a przed kontynuacją wpisz wszystko co zanotowałeś wcześniej, aby przywrócić poprzedni stan, zapisz. Wróć do gry.[/quote]

Mateuszku przy sporych chęciach i znajomościach ukrytych atrybutów można wygrać mecz.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
06.03.2016 21:35    #4392     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
[quote="GokuSSJ25"]Myślę, że nasi nie wyjdą z grupy ;/ Po cichu liczę, że Francja sprawi niespodziankę :)[/quote]

bez przesady, wystarczy że ograją Irlandię Płn. i mogą wyjść nawet z 3. miejsca ;)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

06.03.2016 20:40    #4393     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
U mnie w FM 16 wygrali Hiszpanie, którzy pokonali w finale rewelacyjnych Belgów. Sądzę, że jest to nawet realistyczny scenariusz, bo obie te reprezentacje mają znakomitych piłkarzy, ale muszą odpalić w odpowiednim momencie. Polska raczej wyjdzie z grupy, ale pewnie na nic więcej nie mamy co liczyć. Wszystko też zależy od kadry i formy podstawowych graczy, ale też od szczęścia. Ogranie Irlandii Płn. to nasz obowiązek, aby dobrze wejść w ten turniej, porażka z Niemcami jest pewnie wliczana, bo potrzebowalibyśmy meczu życia, żeby ich ograć na takich mistrzostwach. Na koniec zostanie mecz z Ukrainą, a jest to przeciwnik, który też ma mocny skład i wybitnie nam nie leży, a mimo to liczę na pewne 3 punkty. Byle tylko nie spalili się w przedbiegach.
Co do oglądania, to zamierzam przy jakimś grillu i piwku oglądać wszystkie mecze Polaków, a także jak najwięcej innych spotkań, ale to już będę musiał łączyć już z nauką do sesji.

Biedak Partyzant

Grupa: Użytkownik
06.03.2016 20:19    #4394     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
Myślę, że warto założyć temat odnośnie zbliżającego się wielkiego święta piłki nożnej, które zacznie się już za mniej niż 100 dni we Francji. Komu kibicujecie (oprócz Polski)? Jakie są wasze doświadczenia odośnie Euro 2016 w FM16 lub starszych? U mnie jak narazie raz wygrali Niemcy raz Francja jeśli chodzi o FM16. Jakie są wasze przewidywania co do wyników? Zapraszam do dyskusji i dzielenia się przewidywaniami a już za kilkanaście tygodni wrażeniami!!!

romantico Partyzant

06.03.2016 19:41    #4395     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Ceyvol wyjaśnij pewną nieścisłość : ten film ostatni "Marsjanin" to był na podstawie Twojej autobiografii czy też udzielałeś wsparcia merytorycznego producentom?

deco87 Partyzant

Ja miałem to samo grając Śląskiem - reputacja ligi i klubu jest niska. Niestety gra sama zmusza do korzystania z wolnych agentów. Na początku będzie Tobie ciężko, ale jak z 2-3 razy z rzędu pograsz w fazie grupowej Ligi Mistrzów i tyle razy zdobędziesz Mistrzostwo Polski, wtedy reputacja ligi i Twojego klubu powoli wzrośnie.

Achille Anani - on Tobie się przyda w Lidze Mistrzów. Powinien być dostępny z wolnego transferu w 2016 roku:)

Predescu przeszedł do mnie bez problemu.

Gutii Partyzant

Wróciłem sobie do ukochanego FM'a no i już (prawie) na starcie troszkę odechciewa mi się... Gram sobie Lechem i na stan 31.08.15r. mam 1. miejsce w lidzę oraz awansowałem do fazy grupowej LM, gdzie w barażach pokonałem dwukrotnie Steauę. Dostałem kolosalny zastrzyk funduszy, więc tym samym chciałem kupić napastnika, który obok Thomalli (już ma łącznie 10 bramek) tworzył by duet napastników nie z tej ziemi. Składałem oferty zawodnikom z średnich klubów ligi duńskiej, norweskiej, serie b, czy też z eresdive. Chciałem kupić zawodników, którzy nawet w tych klubach nie mają szans na rezerwę, żeby u mnie grali pierwsze skrzypce, no i co? Tak jak klub akceptuje ofery opiewające 350k, tak piłkarz nawet nie chce podejmować rozmowy o kontrakcie, bo uważa, że Lech jest bardzo słaby, i nie da się go przekonać... Piłkarz, który na możliwość rozegrania 13 meczy, nie zagrał ani razu w drużynie ze środka tabeli Serie B, mówi że Lech, który gra w grupie LM jest za słaby.

romantico Partyzant

06.03.2016 16:49    #4398     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Bolson"][quote="romantico"]

Pucek, więc mogę liczyć na Twoją społeczną przyznależność do Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico (PZPR). który od tej chwili powstaje jako wyraz poparcia a zarazem motywacji bym wygrał RM.[/quote]
Serio? Nie można odmówić ułańskiej fantazji. Powodzenia w RM jak chcesz wystartować, ale kolejnej inicjatywy po KOPM nie zniosę.[/quote]

Oki, oki. Wycofuję się z powołania tego ruchu poparcia :)

Bolson Minister ds. Nagłych

06.03.2016 16:46    #4399     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="romantico"]

Pucek, więc mogę liczyć na Twoją społeczną przyznależność do Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico (PZPR). który od tej chwili powstaje jako wyraz poparcia a zarazem motywacji bym wygrał RM.[/quote]
Serio? Nie można odmówić ułańskiej fantazji. Powodzenia w RM jak chcesz wystartować, ale kolejnej inicjatywy po KOPM nie zniosę.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

06.03.2016 16:24    #4400     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Pucek"]Jeśli będziesz potrzebował konsultacji, to służę poradą.[/quote]

Pucek, więc mogę liczyć na Twoją społeczną przyznależność do Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico (PZPR). który od tej chwili powstaje jako wyraz poparcia a zarazem motywacji bym wygrał RM.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution