Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2016 21:35    #4271     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="rapechuck"][quote="IamTheSwarn"]Coś w biblii było, że jedna nawrócona owieczka warta niż 99 sprawiedliwych? Czy jakoś tak? Ktoś może mnie poprawić? Przepraszam ja też kiedyś propagowałem mahdizm, no możę nie aż tak szaleńczo, ale przejrzałem na oczy i przyjeliscie mnie do swojej społeczności z otwartymi rękami.
[/quote]

Chybione porównanie, bo tutaj jesteśmy społecznością graczy i co kto robi i gdzie pisze to jego prywatna sprawa. Jeśli już jakoś próbować tłumaczyć sytuację, której jesteśmy świadkami, to najlepiej szukać pod hasłem: syndrom oblężonej twierdzy.
A na Rewolucji ban z automatu leci tylko dla piratów.[/quote]

;// Smutłem trochę, ale śmiem mieć inne zdanie, trochę dziwne, żeby raz pisać tu raz pisać tam a raz gdzie indziej, mieć wszędzie inne zdanie, a potem ubiegać się o wiarygodność.

Damian77777 Partyzant

Siema
Gram Realem Madryt ale idzie mi tragicznie.Sezon zakonczylem na 10 miejscu oczywiscie juz w polowie sezonu mnei zwolnili ale gralemdalej jako nowy manager.Kompletnei nei ogarniam tego managera jest mega trudno dostaje lanie mecz za meczem ze slabeuszami nawet probowalem wielu taktyk i wlasnych i tych z cmrev.com i dalej dostaje lanie w 2 na 3 mecze.
Czy ktos ma dla mnie jakies porady albo czy ktos ma jakas taktyke dla realu madryt zeby tak nie dostawac po doopie ;)
POZDRAWIAM FM Maniakow

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
18.03.2016 21:03    #4273     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"]Coś w biblii było, że jedna nawrócona owieczka warta niż 99 sprawiedliwych? Czy jakoś tak? Ktoś może mnie poprawić? Przepraszam ja też kiedyś propagowałem mahdizm, no możę nie aż tak szaleńczo, ale przejrzałem na oczy i przyjeliscie mnie do swojej społeczności z otwartymi rękami.
[/quote]

Chybione porównanie, bo tutaj jesteśmy społecznością graczy i co kto robi i gdzie pisze to jego prywatna sprawa. Jeśli już jakoś próbować tłumaczyć sytuację, której jesteśmy świadkami, to najlepiej szukać pod hasłem: syndrom oblężonej twierdzy.
A na Rewolucji ban z automatu leci tylko dla piratów.

IamTheSwarn Partyzant

18.03.2016 20:08    #4274     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
4 dni temu wnosiłem o zbanowanie Mahdiego, nic nie zostało usunięte bo robiłem to na facebooku, ale też nikt nie odpowiedział. Zabawne, że są mahdisci, którzy oceniają Piotra tak źle, tylko dlatego, że nie zgadza się ze ich panem. Nie ma co o tym dyskutować, naprawdę ta strona już nie jest warta niczyjej uwagi, robią tam sobie jakiś śmieszny turniejek, w którym ma wystąpić 200 osób (taki był plan na 2 edycje). Prócz tego, że jest on w tej sytuacji mniej warty niż szkolny konkurs recytatorski, a nawet nie mamy szans z romantico wygrać funtów, bo mahdi RMteam. Chociaż w sumie, jak czytam post Dr.Witta, to może znajde jakieś opakowanie popcornu...

Taslop Partyzant

18.03.2016 19:40    #4275     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Piotrze Sebastianie, w końcu rozsądna i jedynie słuszna decyzja o odejściu i nie firmowaniu tego bałaganu komunistyczno-mahdizmowego (precz z komuną, precz z cenzurą!). Teraz w końcu pokażcie razem na co Was stać - ta stronka z Waszą stronką dadzą nową JAKOŚĆ!! Good luck!

PS mam nadzieję, że rozumiemy się o co chodzi - obecność wśród jednostek szkodliwych, nawet poprzez konsulting czy po prostu samą obecność autorytetów, pomaga w manipulacji Głównemu Cenzorowi i Manipulatorowi Sceny. Tak zwana manipulacja poprzez wykorzystanie autorytetów. Nieświadomi gracze, nie znający sprawy po prostu mogli łapać się na ten lep, że skoro Ty tam coś pomagasz, to jest wszystko GIT.
A NIE JEST, tak chorych akcji na jakiejkolwiek stronie o grze komputerowej nie widziałem w życiu.

zachi Zgred Manifestant

18.03.2016 18:09    #4276     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Robalu proszę byś nie konfabulował! Oczywiście, że Mass Effecty były tak epickie, że przy nich (odgrzany) Deus Ex to książeczka dla dzieci!

Edytka mocno się zastanawia, kto powinien zagrać Geralta w kolejnej ekranizacji ;).
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

robal15 Młody aktywista

18.03.2016 18:05    #4277     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Też grałem w Finala. Teraz czekam na remaster VII, bo to ponoć była najlepsza część. Ja grałem w X, X-II oraz XII na emulatorze xD

@Zachi, proszę nie szerzyć tutaj półprawd. Deux Ex był epicki! :>
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

zachi Zgred Manifestant

18.03.2016 17:56    #4278     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Bo tutaj wszystko rozbija się o gust, a z tym się nie dyskutuje :P.

Jeżeli jednak ktoś kiedyś oklepywał chociażby Fallouta, Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape:Torment to dla niego Pillars of Eternity to jak powrót do domu z długiego wygnania :D. I tak jak pisałem - szanuję to, że grasz/grałeś w takie tytuły jakie wypisałeś i nie zamierzam Tobie wpierać, szanowny Robalu, wyższości tego czy innego tytułu nad innym.

Choć oczywiście wiadomo, że Mass Effecty czy Dragon Age'e są o wiele lepsze od odgrzanego Deus Exa :P :P :P
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

robal15 Młody aktywista

18.03.2016 17:52    #4279     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Jedyna rzecz jaka mi się podobała w PoE to narrator - był genialny :)
Skończyłem grać, jak dotarłem do tego dużego miasta. Możliwe, że fabuła później się rozkręca. Co mi się nie podobało w tej grze:
-questy - nic szczególnego
-system walk - kiepski
-męcząca praca kamery
-nie lubię mieć przydupasów, bo trzeba się nimi zajmować :P
-za duuuuuużooooooo teksty - przesadzili z tym
-liniowa gra
-małe lokacje (wystarczy 5. minut aby oblecieć cały rejon)
-główny bohater jest wybrańcem oraz jak zwykle posiada wyjątkową umiejętność - cliche

Tyle pamiętam. Cichy jeszcze szybciej skończył. Nie wyszedł nawet z tej pierwszej wioski :)
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

belzebub666 Partyzant

18.03.2016 17:51    #4280     Inne - Gry i komputery - Wieśmak 3
Ja jestem fanem action RPG, turowe do mnie nigdy nie przemawiały, ale akurat Pillars of Eternity ma taki klimat że po prostu nie da się nie chcieć w niego grać :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.