Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2016 12:44    #4261     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Lucas."]Jak już ktoś ma na mnie stawiać to chyba znaczy, że moje posty idą w złą stronę lub są źle odebrane. Smuteczek. Żadnych multikont nie mam, wypraszam sobie i proszę nie podawać do wierzenia kłamstw i pomówień, bo skończy się to dwutygodniowym banem i sprawą w sądzie.

Ja sobie kulturalnie wymieniam maile z panią Agnieszką, licząc że dostanę jakiś dowód na moje złamanie regulaminu, ale na razie w odpowiedzi dostałem tylko typowo żeńskie 'nie bo tak' oraz bardzo zabawny błąd ortograficzny w słowie orientować- mianowicie 'oriętować'. O, no i od dwóch dni dostaję tylko pogardę, bo widocznie nie jestem godzien, by otrzymać odpowiedzi na moje pytania.[/quote]

Nie masz co marnować czasu i strzępić ryja. To muszą być bardzo nieszczęśliwi ludzie, skoro tak traktują innych. A mój tato mówi, że za komuny było lepiej... Cóż, ze starszymi się nie dyskutuje :).

Poza tym, ten cały Diakon89 to jest jakiś hmmm... dziwny. Był podobno jakimś misjonarzem na Bałkanach. Dziwne.

Lucas. Partyzant

19.03.2016 12:26    #4262     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Jak już ktoś ma na mnie stawiać to chyba znaczy, że moje posty idą w złą stronę lub są źle odebrane. Smuteczek. Żadnych multikont nie mam, wypraszam sobie i proszę nie podawać do wierzenia kłamstw i pomówień, bo skończy się to dwutygodniowym banem i sprawą w sądzie.

Ja sobie kulturalnie wymieniam maile z panią Agnieszką, licząc że dostanę jakiś dowód na moje złamanie regulaminu, ale na razie w odpowiedzi dostałem tylko typowo żeńskie 'nie bo tak' oraz bardzo zabawny błąd ortograficzny w słowie orientować- mianowicie 'oriętować'. O, no i od dwóch dni dostaję tylko pogardę, bo widocznie nie jestem godzien, by otrzymać odpowiedzi na moje pytania.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="KrystianK"]

Linki do herbów w razie potrzeby są w poście wyżej
Pozdro![/quote]

http://www.cmrev(...)rd_.html

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
19.03.2016 00:40    #4264     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="Piotr Sebastian"][quote="Rem-8"]Umówmy się, że rangę Ci zmienimy za dobrą analizę jakiegoś aspektu gry ;)[/quote]
Aaaa, to Wy tu macie stronę o jakiejś grze?
O jakiej, bo się pogubiłem?[/quote]

Trollownia zwykła. Ale podobno kiedyś grali, zanim zaorano.

Damian77777 Partyzant

Nie jestem trollem na serio dostaje baty realem w kazdym meczu najlepsze jest to ze miesiac temu grajac ta sama taktyka zdobylem mistrzostwo wloch napoli i puchar oraz superpuchar wloch a teraz taka kaszana 10 miejsce w hiszpanii i nie wiem naprawde jak poprawic swoja sytuacje starsznie trudny ten manager jak ktos ma jakas dobra taktyke dla realu to mam prosbe by mi ja zapodal

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
18.03.2016 23:26    #4266     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Kiedyś tworzył dodatki graficzne na FMZone.

deco87 Partyzant

"bo ta gra to tylko animacje. Nie ma żadnych taktyk, żadnych treningów. Jest tylko szybkość i ta determinuje animacje i wynik gracza. właśnie wygrałem mecz z Bułgarią ustawiając bramkarza na napadzie, napastnika na bramce i w ogóle pomieszałem Włochów jak mi się podobało. Bramkarz wali dwie bramki, napastnik broni jak w transie. Grają lepiej niż w ustawieniu nazwijmy je prawidłowym. Bramkarz na pozycji napastnika kończy z notą 8,6 a napastnik na bramce 6.9.Jest to nota wyższa niż prawidłowego bramkarza w przegranym meczu 1:0 w finale ME"

grając Śląskiem z ciekawości przejem PSG z którym gram. W PSG porozwalałem zawodników, pozmieniałem pozycje, zepsułem atmosferę rozmową motywacyjną ( wszystko na czerwono)...a i tak wygrali...

Khamill Partyzant

Szukam ambitnego średniaka. Tzn. klubu w którym znajduję się kilka talentów ale również kilku zawodników którzy są lepsi od reszty i można na nich oprzeć grę. Może ktoś grał kimś w Francji?

IamTheSwarn Partyzant

18.03.2016 22:56    #4269     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="IamTheSwarn"][quote="rapechuck"][quote="IamTheSwarn"]Coś w biblii było, że jedna nawrócona owieczka warta niż 99 sprawiedliwych? Czy jakoś tak? Ktoś może mnie poprawić? Przepraszam ja też kiedyś propagowałem mahdizm, no możę nie aż tak szaleńczo, ale przejrzałem na oczy i przyjeliscie mnie do swojej społeczności z otwartymi rękami.
[/quote]

Chybione porównanie, bo tutaj jesteśmy społecznością graczy i co kto robi i gdzie pisze to jego prywatna sprawa. Jeśli już jakoś próbować tłumaczyć sytuację, której jesteśmy świadkami, to najlepiej szukać pod hasłem: syndrom oblężonej twierdzy.
A na Rewolucji ban z automatu leci tylko dla piratów.[/quote]

;// Smutłem trochę, ale śmiem mieć inne zdanie, trochę dziwne, żeby raz pisać tu raz pisać tam a raz gdzie indziej, mieć wszędzie inne zdanie, a potem ubiegać się o wiarygodność.[/quote]

Masz racje, mój błąd.

Taslop Partyzant

18.03.2016 22:07    #4270     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Wszystko dobrze z różnicami zdań, dopóki nie ma cenzury i manipulacji poprzez:
1) banowanie niewygodnych argumentów
2) wycinanie dyskusji wedle swojego klucza
3) dobieranie faktów wedle swojej wizji i tłumaczenie ich na swoją modłę, tak aby prawda była tylko jedna

Dlatego widząc, co się dzieje, nie mogę przejść do porządku dziennego nad mahdizmem i to napisałem w moim blogu. Tytuł notki celowy, ponieważ ma sugerować (celowo) powiązanie z komunizmem. To są metody z komuny. Ja jestem uczulony na komunę i nie cierpię czerwonych mord. Stąd widząc manipulacje po dyskusjach romantico-mahdi postanowiłem się uaktywnić. To aż wylewało się spod wszelkich kanonów przyzwoitości i rzetelności, uczciwości czy moralności. Te ciągłe powoływanie się na paragrafy regulaminu, jakby to była jakaś wyrocznia, lub brak odpowiedzi na pytania użytkowników o jakieś braki, lub - co najśmieszniejsze - kadzenie samemu sobie przez dubelkonta takie jak Diakon89 - to wszystko sprawia, że sumując można odnieść wrażenie, że Mahdi to jakiś wariat i psychol.

Nowa główna strona fmrev jest bardzo fajna, aż kusi, aby napisać bloga i wylądować na niej :-) pozdrowienia.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.