Polska Scena FM

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.03.2016 21:35    #1221
[quote="rapechuck"][quote="IamTheSwarn"]Coś w biblii było, że jedna nawrócona owieczka warta niż 99 sprawiedliwych? Czy jakoś tak? Ktoś może mnie poprawić? Przepraszam ja też kiedyś propagowałem mahdizm, no możę nie aż tak szaleńczo, ale przejrzałem na oczy i przyjeliscie mnie do swojej społeczności z otwartymi rękami.
[/quote]

Chybione porównanie, bo tutaj jesteśmy społecznością graczy i co kto robi i gdzie pisze to jego prywatna sprawa. Jeśli już jakoś próbować tłumaczyć sytuację, której jesteśmy świadkami, to najlepiej szukać pod hasłem: syndrom oblężonej twierdzy.
A na Rewolucji ban z automatu leci tylko dla piratów.[/quote]

;// Smutłem trochę, ale śmiem mieć inne zdanie, trochę dziwne, żeby raz pisać tu raz pisać tam a raz gdzie indziej, mieć wszędzie inne zdanie, a potem ubiegać się o wiarygodność.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
18.03.2016 21:59    #1222
Zauważ, że napisałem gdzie pisze, a nie co pisze, bo to już jest inne kryterium oceny. To że ktoś kibicuje Barcelonie podczas kiedy ja jestem kibicem Realu (luźny przykład) wcale nie oznacza, że coś jest z nim nie tak i że od razu należy go wykluczyć z grona znajomych. Jednak jeśli ten ktoś swoim zachowaniem będzie dawał dowody na to, że sympatie klubowe nie pozwalają mu trzeźwo myśleć, wtedy zaczyna się inna rozmowa.

Proste i logiczne, zero generalizowania i pójścia na łatwiznę posługując się stereotypami. Indywidualne podejście do każdego.

zachi Zgred Manifestant

0
18.03.2016 22:02    #1223
Dokładnie, Szogunie Rejpczaku. To, że ja lubię placki nie oznacza z automatu mojej pogardy dla tych co lubią craft. Pozdrawiam. Szogun Zach.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

Taslop Partyzant

0
18.03.2016 22:07    #1224
Wszystko dobrze z różnicami zdań, dopóki nie ma cenzury i manipulacji poprzez:
1) banowanie niewygodnych argumentów
2) wycinanie dyskusji wedle swojego klucza
3) dobieranie faktów wedle swojej wizji i tłumaczenie ich na swoją modłę, tak aby prawda była tylko jedna

Dlatego widząc, co się dzieje, nie mogę przejść do porządku dziennego nad mahdizmem i to napisałem w moim blogu. Tytuł notki celowy, ponieważ ma sugerować (celowo) powiązanie z komunizmem. To są metody z komuny. Ja jestem uczulony na komunę i nie cierpię czerwonych mord. Stąd widząc manipulacje po dyskusjach romantico-mahdi postanowiłem się uaktywnić. To aż wylewało się spod wszelkich kanonów przyzwoitości i rzetelności, uczciwości czy moralności. Te ciągłe powoływanie się na paragrafy regulaminu, jakby to była jakaś wyrocznia, lub brak odpowiedzi na pytania użytkowników o jakieś braki, lub - co najśmieszniejsze - kadzenie samemu sobie przez dubelkonta takie jak Diakon89 - to wszystko sprawia, że sumując można odnieść wrażenie, że Mahdi to jakiś wariat i psychol.

Nowa główna strona fmrev jest bardzo fajna, aż kusi, aby napisać bloga i wylądować na niej :-) pozdrowienia.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.03.2016 o godz. 22:09

Brazzo Młody aktywista

0
18.03.2016 22:35    #1225
Odejście Piotra Sebastiana traktuję nie tyle jako sensu stricte rezygnację ze ścisłej współpracy, a jako zerwanie rozmowy, której nie dało się kontynuować - dla dobra obu stron. Formę, jaką nadał tej sprawie PS należałoby uznać jako klasową. To jest moje subiektywne odczucie w tej materii.
Ponadto pozwolił korzystać ze swojej autorskiej pracy nic za to nie oczekując w zamian. W "nagrodę" wylewa się na jego głowę wiadro pomyj po kulturalnym rozstaniu, co jest odrażające! Przykre to... Mam nadzieję, że nie weźmie sobie tych bzdur do głowy i będzie robił swoje.

Oskar77 Partyzant

0
18.03.2016 22:36    #1226
[quote="Piotr Sebastian"][quote="Rem-8"]Umówmy się, że rangę Ci zmienimy za dobrą analizę jakiegoś aspektu gry ;)[/quote]
Aaaa, to Wy tu macie stronę o jakiejś grze?
O jakiej, bo się pogubiłem?[/quote]

Smutne, ale prawdziwe :D Symulator Mahdizmu? :)

paweldemon Partyzant

0
18.03.2016 22:36    #1227
Polsat tylko nie pomyl kont ;P pozdrowienia

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.03.2016 o godz. 22:37

Rem-8 Wywrotowiec

0
18.03.2016 22:53    #1228
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

GokuSSJ25 Partyzant

0
18.03.2016 22:54    #1229
Panowie, albo dostałem bana, o którym nie wiem, albo komentarz wymaga akceptacji sekretarza...

IamTheSwarn Partyzant

0
18.03.2016 22:56    #1230
[quote="IamTheSwarn"][quote="rapechuck"][quote="IamTheSwarn"]Coś w biblii było, że jedna nawrócona owieczka warta niż 99 sprawiedliwych? Czy jakoś tak? Ktoś może mnie poprawić? Przepraszam ja też kiedyś propagowałem mahdizm, no możę nie aż tak szaleńczo, ale przejrzałem na oczy i przyjeliscie mnie do swojej społeczności z otwartymi rękami.
[/quote]

Chybione porównanie, bo tutaj jesteśmy społecznością graczy i co kto robi i gdzie pisze to jego prywatna sprawa. Jeśli już jakoś próbować tłumaczyć sytuację, której jesteśmy świadkami, to najlepiej szukać pod hasłem: syndrom oblężonej twierdzy.
A na Rewolucji ban z automatu leci tylko dla piratów.[/quote]

;// Smutłem trochę, ale śmiem mieć inne zdanie, trochę dziwne, żeby raz pisać tu raz pisać tam a raz gdzie indziej, mieć wszędzie inne zdanie, a potem ubiegać się o wiarygodność.[/quote]

Masz racje, mój błąd.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution