Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="mourinho77"]Widze zazdrości w waszych wypowiedziach,chyba nie wiecie że istnieje cos takiego jak raty na 48 miesięcy,dajesz 10 mln gotówka i reszta na raty,zacznij sobie Watford odrazu popros zarzad o wyzsze place itp i bedziesz mial 40+ mln na transfery,do tege wydalem 1,5 mln tylko na zivkovica i w zimowym okienku mialem mozliwosc zmiany budzetu ze wzgledu na dobre miejsce w lidze.

Edytora nigdy nie uzywałem nawet nie wiem jak , a taktyka jest stworzona wylacznie przezemnie,nie odrazu ją stworzylem zagralem kilka sezonow róznymi klubami zeby zrobić tą idealną. Jak ktos chce moge wrzucic do przetestowania.[/quote]
Zazdrość o jakieś osiągnięcia w grze? Rly? To dziecinada. Gram w tą grę dla przyjemności, a nie trzepania osiągnięć do Galerii Sławy czy na Steam :) Zazdrościć to ja mógłbym komuś pięknej dziewczyny, super wypasionego auta albo świetnej pracy. Parę jeszcze rzeczy można by dopisać ale chyba nie o to tu chodzi :D

[quote="Slayer666"]No chyba sobie kpisz. Skystem transferowy w FM;ie jest banalny,po 4-5 sezonach to wystarczy tylko wyławiać graczy na wolnym transferze,których jest masa bardzo dobrych a po roku-dwóch i opylać za grube mln. Ja w 15 sprzedałęm Krivca po roku za 4.5 mln,Phibela za 5 plus dostałem 5 na transfery od zarządu a za 15 mln dzięki branku na raty 48 miesięcy zakupiłem graczy za kwote ponad 30 mln. A co dopiero w Watfordzie gdzie kasy jest jak lodu[/quote]
Imho... Przeczytaj raz jeszcze moją wypowiedź bo jej chyba nie zrozumiałeś. Rozmowa była o transferach GOTÓWKOWYCH, a nie zarabianiu na zawodnikach z wolnego transferu :) Ale cieszę się Twoimi sukcesami, sam miałem podobne ;)

Slayer666 Partyzant

[quote="Brazzo"]Ogór w pierwszym sezonie mający ponad 2x większy budżet transferowy od Bayernu? To w moim odczuciu niekoniecznie nawet S&L, a zabawa edytorem :) Czy to rzeczywistym, czy zaimplementowanym w grze :)[/quote]

No chyba sobie kpisz. Skystem transferowy w FM;ie jest banalny,po 4-5 sezonach to wystarczy tylko wyławiać graczy na wolnym transferze,których jest masa bardzo dobrych a po roku-dwóch i opylać za grube mln. Ja w 15 sprzedałęm Krivca po roku za 4.5 mln,Phibela za 5 plus dostałem 5 na transfery od zarządu a za 15 mln dzięki branku na raty 48 miesięcy zakupiłem graczy za kwote ponad 30 mln. A co dopiero w Watfordzie gdzie kasy jest jak lodu

Makaronczterojaj... Partyzant

niczego Ci nie zazdroszczę, ale chętnie zagram z Tobą po sieci to się czegoś nauczę. Nie chodzi o grę,tylko o to,że może w końcu ktoś mi udowodni, ze ta gra nie jest losowa. Ty grasz Wotfordem,a ja tym co mi powiesz. Albo ja Legią ,a a Ty Lechem. Możemy też zacząć w Conference.

mourinho77 Partyzant

Widze zazdrości w waszych wypowiedziach,chyba nie wiecie że istnieje cos takiego jak raty na 48 miesięcy,dajesz 10 mln gotówka i reszta na raty,zacznij sobie Watford odrazu popros zarzad o wyzsze place itp i bedziesz mial 40+ mln na transfery,do tege wydalem 1,5 mln tylko na zivkovica i w zimowym okienku mialem mozliwosc zmiany budzetu ze wzgledu na dobre miejsce w lidze.

Edytora nigdy nie uzywałem nawet nie wiem jak , a taktyka jest stworzona wylacznie przezemnie,nie odrazu ją stworzylem zagralem kilka sezonow róznymi klubami zeby zrobić tą idealną. Jak ktos chce moge wrzucic do przetestowania.

RaaveK Partyzant

Ja tam przyznaję rację robalowi. Choćby nie wiem, co to nie uwierzę że w 2 sezonie już zgarnąłeś LM Watfordem. Może w spokojny byt w lidze, ewentualnie walka o LE bym uwierzył, ale w to nie jestem w stanie. A to, że w zime dostałeś tyle kasy na transfer Moury to też coś nie halo. Musiałeś mieć mega wyniki, żeby zarząd udostępnił Ci taką fortunę. W życiu w to nie uwierze. Dla mnie wytłumaczeniem dla tego przypadku jest jedynie S&L lub gra na taktyce z netu. Nie traktuj tego jako hejtu, poprostu to moje zdanie i jasne że wszyscy się z nim nie zgodzą (chociaż w tym przypadku pewnie większość przyzna mi racje). W dodatku w pierwszych 2 sezonach wychodzisz na transferach na - (nie duży, ale jednak), a w 3 sezonie dostajesz prawie 100 mln € (jak nie więcej - pewnie coś Ci jeszcze zostało) na transfery.

Malako Partyzant

Witam,

wczoraj i dzisiaj próbowałem wrzucić depeszę z wgranym obrazkiem, pojawiła się informacja, że obrazek został wgrany, ale depesza dodaje się bez niego. Sprawdzałem to na Safari, Firefoxie i Operze. Tydzień temu problemów nie miałem, więc byłbym wdzięczny za zerknięcie, czy jest to jakiś znany problem :)

EDIT: Na Chrome też nie działa.

robal15 Młody aktywista

[quote="mourinho77"][quote="Brazzo"]Jakoś ciężko mi uwierzyć, ze gracze za grube dziesiątki milionów funtów w 3 sezonie grają w Watford :)[/quote]

Zajmij 2 miejsce w 1sezonie i wygraj LM w drugim + dobre kontrakty i prawie kazdy przejdzie.[/quote]

Nieprawda. Na jednego Twojego grajka trzeba wydać z 150 mln ojro, więc jakoś ciężko mi jest w to uwierzyć.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

mbanan Partyzant

Cześć.

Będzie trochę wolnego czasu na świętach, więc zastawiam się czy nie powrócić do FM'a. Problem tkwi w tym, że nie wiem którą wersję wybrać. Szukałem w sieci, ale nie znalazłem wpisu, który porównywałby ostatnie kilka edycji. Jest dużo negatywnych opinii na temat każdej z części, ale myślę że wynika to z faktu, że SI najpierw wypuszcza FM'a a dopiero później go dopracowuje kolejnymi patchami. Dlatego prosiłbym o pomoc i opinie nt. którejś z wersji fm: 13, 14, 15 ( w fm 12 grałem, a fm 16 jeszcze ciut za droga).

mourinho77 Partyzant

[quote="Brazzo"]Jakoś ciężko mi uwierzyć, ze gracze za grube dziesiątki milionów funtów w 3 sezonie grają w Watford :)[/quote]

Zajmij 2 miejsce w 1sezonie i wygraj LM w drugim + dobre kontrakty i prawie kazdy przejdzie.

karma85 Partyzant

Zlitujcie się... jestem słaby i nie umiem grać bo pomimo osiągania dobrych wyników odechciewa mi się grać ze względu na brak realizmu w tej grze ? Gratuluję takiego punktu widzenia ;) Gra, która nie sprawia radości jest po prostu słaba i nie ma co z tym dyskutować. To nie jest pierwsza część managera więc powinno się wymagać czegoś więcej niż tylko głupoty programistów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.