[quote="mourinho77"]Widze zazdrości w waszych wypowiedziach,chyba nie wiecie że istnieje cos takiego jak raty na 48 miesięcy,dajesz 10 mln gotówka i reszta na raty,zacznij sobie Watford odrazu popros zarzad o wyzsze place itp i bedziesz mial 40+ mln na transfery,do tege wydalem 1,5 mln tylko na zivkovica i w zimowym okienku mialem mozliwosc zmiany budzetu ze wzgledu na dobre miejsce w lidze.
Edytora nigdy nie uzywałem nawet nie wiem jak , a taktyka jest stworzona wylacznie przezemnie,nie odrazu ją stworzylem zagralem kilka sezonow róznymi klubami zeby zrobić tą idealną. Jak ktos chce moge wrzucic do przetestowania.[/quote]
Zazdrość o jakieś osiągnięcia w grze? Rly? To dziecinada. Gram w tą grę dla przyjemności, a nie trzepania osiągnięć do Galerii Sławy czy na Steam

Zazdrościć to ja mógłbym komuś pięknej dziewczyny, super wypasionego auta albo świetnej pracy. Parę jeszcze rzeczy można by dopisać ale chyba nie o to tu chodzi
[quote="Slayer666"]No chyba sobie kpisz. Skystem transferowy w FM;ie jest banalny,po 4-5 sezonach to wystarczy tylko wyławiać graczy na wolnym transferze,których jest masa bardzo dobrych a po roku-dwóch i opylać za grube mln. Ja w 15 sprzedałęm Krivca po roku za 4.5 mln,Phibela za 5 plus dostałem 5 na transfery od zarządu a za 15 mln dzięki branku na raty 48 miesięcy zakupiłem graczy za kwote ponad 30 mln. A co dopiero w Watfordzie gdzie kasy jest jak lodu[/quote]
Imho... Przeczytaj raz jeszcze moją wypowiedź bo jej chyba nie zrozumiałeś. Rozmowa była o transferach GOTÓWKOWYCH, a nie zarabianiu na zawodnikach z wolnego transferu

Ale cieszę się Twoimi sukcesami, sam miałem podobne
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.03.2016 o godz. 18:47
Najnowsze posty