Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

matashow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ok, sprawa wygląda tak. Z CM/FM związany jestem od CM97. Kiedyś grałem naprawdę sporo, dziś mam mniej czasu.

Ostatnia seria w którą zagrywałem się latami i zagrywam do dziś to FM12. Późniejsze wersje testowałem, ale jakoś nigdy nie umiałem się wciągnąć. Z tego co widzę to opinie są takie, że FM16 to gra bardzo słaba, losowa. Jednak czy któryś z FM13, 14, 15 jest lepszy od FM12 ?

P.s. Gram na "kulkach" 2D i zależy mi, żeby mecz nie był meczem hokejowym w sensie poruszania się zawodników.

FM12 czy który ?

Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.

deco87 Partyzant

12.04.2016 22:57    #4102     Sufler - Inne - Czy to Oszustwo ??
[quote="r0gaL"]Witam serdecznie!
Chciałem przedstawić wam przykładową sytuację z rozgrywki i zapytać czy to oszustwo.
Przykład.
Gram 3 ligę Polską Drużyna zazwyczaj na minus co miesiąc z finansami.
Ale gdy np organizuję rozgrywki ligowe(turniej towarzyski) moją drużyną rezerw raz w tygodniu przynosi mi to około 60tyś euro dochodu miesięcznie co na 3 ligę jest przeogromnym zastrzykiem gotówki.
Czy to oszustwo :) ?[/quote]

To z jakimi przeciwnikami grasz??:D

herolem99 Partyzant

11.04.2016 22:41    #4103     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem gry
A może jednak ma ktoś jakieś propzycje na rozwiązanie problemu? Napisałem do pomocy technicznej steam, ale u nich chyba długo się czeka na odp.

Jakby co to metody które już sprawdziłem to: sprawdzenie spójności plików, zmiana preferowanego procesu graficznego na NVIDIA o dużej wydajności, odinstalowanie i ponowne zainstalowanie steama jaki i FMa, urchamianie jako administrator, wyłączenie zapory antywirusowej, usuwanie folderu crash dumps, aktualizowanie wszystkich dostepnych aktualizacji z Windows updates, szukanie nowych sterowaników za pomocą różny programów(żadnych sterowników wymagających aktualizacji nie znaleziono), czyszczenie CCleanerem i innymi podobnymi programami.

Czego jeszcze spróbować? Strasznie słaba opcja dać 120zł za gre i nawet nie móc jej włączyć.

matias9102 Partyzant

11.04.2016 17:40    #4104     Sufler - Porady do gry - Fm 15 liga europy
Hej pytanie mam da sie jakos ustawic gdzies bym widzial wyniki ligi europy i ligi mistrzow? jak nie uczestnicze w tych rozgrywkach to niestety niema jak we wczzesniejszych wersjach ze zawsze kiedy te rozgrywki graly to niewazne czy ja w nich bylem czy nie zawsze byly rezultaty na glownej stronie

misiek993 Partyzant

11.04.2016 15:27    #4105     Sufler - Edytor - FMRTE 2015 preferencje transferowe
Witam. Gram długą karierę w lidze RPA i chciałbym wprowadzić jakieś zmiany w FMRTE odnośnie preferencji transferowych klubów z tamtejszej ligi. Chciałbym aby kluby ściągały do siebie więcej zawodników z innych krajów aby urozmaicić trochę ligę pod względem obcokrajowców, ponieważ transfery spoza kraju to w RPA rzadkość. Jakie zmiany mógłbym wprowadzić w FMRTE aby odniosło to oczekiwany skutek? Da się wogóle coś takiego wykombinować?

Lukkas10 Partyzant

Nie wiem, może to moje czarnowidztwo, ale odkąd gra "weszła" na poziom 16.3.1, to zaczęły mi sypać co jakiś czas Crash Dumpy. Najnowszy był dziś, data w grze - 6 maja 2016

Jakieś rady?
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

r0gaL Partyzant

10.04.2016 21:33    #4107     Sufler - Inne - Czy to Oszustwo ??
Czyli nie oszustwo ale chcąc grać zachowując realizm lepiej tą fukcję omijać :)

r0gaL Partyzant

10.04.2016 21:01    #4108     Sufler - Inne - Czy to Oszustwo ??
Witam serdecznie!
Chciałem przedstawić wam przykładową sytuację z rozgrywki i zapytać czy to oszustwo.
Przykład.
Gram 3 ligę Polską Drużyna zazwyczaj na minus co miesiąc z finansami.
Ale gdy np organizuję rozgrywki ligowe(turniej towarzyski) moją drużyną rezerw raz w tygodniu przynosi mi to około 60tyś euro dochodu miesięcznie co na 3 ligę jest przeogromnym zastrzykiem gotówki.
Czy to oszustwo :) ?

Matilon Partyzant

Aktualizacja sterów nie pomogła, ale znalazłem sedno problemu.

Nie wiadomo czemu, gra po każdym ustawieniu trybu zgodności z Win7, sama przeskakiwała na Win10. Nie wiem czy jest jakiś program który odgórnie wymusi trzymanie się wybranego trybu, ale teraz po prostu przed każdym włączeniem gry trzeba ręcznie ustawić zgodność.

nadallo Partyzant

10.04.2016 12:52    #4110     Sufler - Dodatki do gry - Piłki w trybie 2D w FM 16
chcialbym znac wasze opinie, czy gracie w trybie 2d czy w 3d??
pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.