Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

P23JMA5 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam!
Od kilku dni poszukuję bezskutecznie sposobu jak znieść ograniczenie rejestrowanych piłkarzy w lidze hiszpańskiej, by móc korzystać w trakcie sezonu ligowego z nieograniczonej liczby grajków jak np w anglii. Czy jest na to w ogole jakis sposob? Szukam na bazie fma 10 ale podejrzewam ze jezeli w ogole istnieje takie rozwiazanie to jest ono podobne we wszystkich wersjach. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Przemo.

D.J. MAC. Partyzant

No dobra, wyłączyłem dodatek Polskie Ligi i gra się rozpoczęła. Mam wersję gołą, płytkową. Czy to znaczy że mam wgrać któryś service pak, żeby liga polska ruszyła?

D.J. MAC. Partyzant

Mam Crash dump przy konfigurowaniu nowej gry. Nawet zacząć nie mogę :(
FM 2011
Win7pro
intel core i5-2520 2,5
8ram
intel hd graphics 3000
PS. Jak edytować dodatek Polska Liga Update dbc?

patryk1x1 Partyzant

18.04.2016 20:11    #4094     Sufler - Dodatki do gry - Stadiony
Czy poda ktoś linka do grafik stadionów w fm 16 ?

Bolek1987 Partyzant

17.04.2016 16:56    #4095     Football Manager - Świat taktyki - zła taktyka
Witam wszystkich mam pytanie związane z działem taktyk, mianowicie pobierają mi się taktyki w formacie tac. a nie fmf i moja gra fm 2015 ich nie czyta, jeżeli chodzi czy do dobrej wersj ściągam ów pliki to tak,
ps. moja przygoda z fm zaczęła się w 2003 roku więc jestem ogarnięty w temacie i tym bardziej jestem zaskoczony tym błedem

z góry dziękuje za podpowiedzi

pozdrawiam Arek

arvanis Partyzant

Powiem tak:
Fm12 był faktycznie jednym z przyjemniejszych... Sęk w tym, że po paru sezonach robił się zbyt prosty. Stawiałem sobie coraz to nowe cele, w tym budowanie zespołu z samych wychowanków, ale w moim odczuciu trzeba się było mocno nagimnastykować, żeby nie wygrywać co sezon wszystkiego, co jest do wygrania. W tej wersji wygenerowało się chyba najwięcej newgenów, z których byłem naprawdę dumny.

Fm13 przeszedł bez echa. Grałem w niego niecały rok, ale wspominam go tylko z częstych zwisów gry podczas "rozgrzewki" i crashami co dwa mecze.

Fm14 był pierwszą edycją, która na początku sprawiła mi trochę trudności. Cieżko było dowieźć czyste konto do końca meczu, bo od 60. minuty rywale atakowali jak nienormalni. Musiałem trochę posiedzieć nad taktyką, a podczas meczu trzeba było reagować na bieżąco: częściej niż w poprzednich częściach rotować zawodnikami, zmieniać polecenia, założenia, pozycje etc. Dobra taktyka działała max.
2 sezony i trzeba ją było co jakiś czas modyfikować. Fajnie działał też tu system reputacji lig. Pewnie grałbym w 14 dłużej, gdyby nie ułomne newgeny: fajni zawodnicy trafiali się niezwykle rzadko i po kilkunastu latach w grze dobrych bramkarzy i pomocników było jak na lekarstwo.

Fm15 urzekł mnie raportami scoutów i podglądem atrybutów (widełki). Niestety, spadł poziom trudności i naprawdę przemyślaną taktyką można tu grać latami. Kilka razy miałem wrażenie, że wynik meczu jest generowany losowo (wygrałem mecz 6:1, nie zapisałem gry, rozegrałem go jeszcze raz po crashu i - bum - 0:3 w plecy, a moja drużyna nie istniała), a gra bardzo łatwo się bugowała (zapomnij o jakichś bardziej pamięciożernych programach w tle, hibernacji kompa z włączonym fmem, czy skanach systemu). W efekcie nie pojawiały mi się raporty tak jak powinny, po jakimś czasie brakowało informacji o reakcjach kibiców na transfery, ucinalłonazwy klubów z newsów.

Fm16 nie mam. Recki są miażdżące. Żal mi kasy na kulawy silnik i piękne animacje 3d.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
17.04.2016 12:27    #4097     Sufler - Inne - Nowe dodatki do starych wersji.
Tak, graficzne dodatki beda dzialac.

deco87 Partyzant

15.04.2016 23:33    #4098     Football Manager - Kącik graficzny - Dodawanie herbów
Mam problem, chciałbym dodać herb do drużyny z okręgówki. Zrobiłem dwa grafiki podpisałem IDkiem z edytora, zmieniłem w configu i nic. Coś pominąłem?

D.J. MAC. Partyzant

Szczęść Boże!
Jestem tu świeży więc mam dużo pytań. Dzisiaj wzbogaciłem się o nowe pudełko FM11. Zamierzam grać na Polska Liga Update v1.0 (jeśli jeszcze gdzieś w sieci wisi albo w zasobach terabajtowych forumowiczów). Jednak zanim zacznę, swoim zwyczajem zrobię mega edycję. Od parametrów wszystkich europejskich krajów, przez zmiany podstawowych parametrów największych klubów, szczegółowe edycje klubów polskich po "poprawki" transferów polskich lig.
Pytanie 1: Czy warto moją edycję proponować do fileplanet?
Pytanie 2: Czy warto opisywać potem swoja przygodę w tak starej wersji?
Zastrzegam, że jestem mocno niezależny w tym co robię od przyjętych zwyczajów. Edycji nie robię po to, aby urealnić (do bulu?) rozrywki, ale aby była mi przyjemniejsza i lepiej współpracowała z moimi planami. Lubię grać jednocześnie trzema klubami (najmocniejszy polski w danej edycji+Polkowice+dowolny słabeusz co przypadkiem zaplątał się do grywalnej ligi). Nie wykonuję editów w trakcie rozgrywek (nie po to haruję wcześniej). Itd.

gerard1986 Partyzant

Witam wszystkich i proszę o pilną POMOC. Wygrzebałem ze składziku oryginalnego FM-a 2005 zainstalowałem i nie odpala się na WIN 7 HP.
- sprawdziłem kompatybilność
- zmieniłem rozdzielczość
i nic nie działa :(

Czy ktoś z graczy wie jak uruchomić grę na win 7??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution