Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Maxis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Podczas wyboru składu wybierając poszczególnych piłkarzy zawiesza się gra nic się nie da zrobić, następnie cały komputer(nawet myszka się nie rusza).
Komputer spełnia wymagania.
Jest w stanie ktoś mi pomóc?
Pozdrawiam, Marcin.

Brazzo Młody aktywista

19.06.2016 18:31    #3872     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
To było tak pasjonujące, że przysnąłem na kompie :D Darmowy środek usypiający.
Btw kto wygrał?

Michellaga Partyzant

19.06.2016 12:20    #3873     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
O 16 gram finał FMTUBE Draft Duels / Spring 2016 a wiecie z kim? Z Nascim. Zapraszam do oglądania na https://www.twitch.tv/kassi9 powinno być dobrze:D

Vidal Partyzant

Hej, Mam podobny problem... Tyle, że w fm16
Kupiłem nowego laptopa m.in. żeby też gra chodziła płynnie, gdy mam wybranych kilka lig. Gra się uruchamia, jednak niestety po chwili się wiesza i nie ma to znaczenia, czy wczytam grę, będę chciał wybrać ligi, czy też wejdę w ustawienia, albo po prostu nie będę nic robił. Po prostu się wiesza i jedyne wyjście to restart laptopa. Uruchamiałem już w trybie zgodności, również w w trybie administratora. Zawsze to samo. Windows 10, moja pierwsza przygoda z tym systemem i już tęsknie za win7. Coś poradzicie? Gra oryginalna.

manau Partyzant

Witajcie parę lat mnie nie było na forum, głownie i tak je tylko przeglądałem. Po paru latach wróciłem do FM serii. Mam wersje 2010 i 2012, teraz nabyłem 2016. Gram na waszym corocznym "edytorze z ligą krajową (do 4 ligi), Nurtuje mnie jedno bo już nie pamiętam, czy w FM2016 idzie ustawić gdzieś, aby cię nie wyrzucało z klubu? po przegranych meczach? Bo chciałbym tak z 4 wejść do 1ligi. Poza tym nie rozumiem tego treningu i taktyk muszę to jakoś sobie obadać, gdyż nie wiem o co w tym chodzi jeszcze. Widzę nowa opcja tworzenia klubu chciałem wziąć, ale nie wiem jak to działa. pozdrawiam.

Brazzo Młody aktywista

18.06.2016 16:22    #3876     Inne - Piłka nożna - Copa America 2016
Brazylia nadal straszy, ale nazwiskami. Jest taką "Anglią" Ameryki Południowej. Duże nazwiska - marna gra.

Brazzo Młody aktywista

Sprzedaję, oddaję za darmo. A gdy nikt się nie zgłasza to albo gra w rezerwach albo próbuję go wypożyczyć. W ostateczności próbuję rozwiązać kontrakt za porozumieniem stron (o ile kontrakt nie jest zbyt wysoki).

Mlleko Partyzant

Mam zaraz koniec sezonu i w cholerę ludzi mi wraca z wypożyczenia, gram Juventusem. Co z nimi robicie? Są to raczej słabiaki, którzy nigdy nie zagrają w seniorach.

Malciek Partyzant

18.06.2016 08:43    #3879     Inne - Piłka nożna - UEFA Euro 2016
A tam Milik, zaczyna troszeczkę gwiazdorzyć moim zdaniem, a póki co nic takiego wielkiego nie osiągnął. Ale takie błędy przydarzają się każdemu. Mamy w końcu reprezentację, która jest w stanie powalczyć z każdym i to na zasadzie cios za cios, bo w tym meczu gdybyśmy przegrali, nikt nie powinien narzekać, równie dobrze mogliśmy wygrać 1, lub 2:0, a także mógł paść wynik np 2:2, także mecz był bardzo dobry, szybki, wyrównany. W końcu mamy reprezentację, która nie wychodzi na boisko i się broni, ale potrafi kontrolować w miarę przebieg meczu przeciwko Mistrzom Świata (minuty między 15, a 30). Dla mnie wielkim pozytywem tych mistrzostw jest Krychowiak. Po prostu zakochałem się w tym zawodniku, chciałbym go widzieć w West Hamie obok Nobla, ah co to byłby za duet! :)

PS. Zauważyliście ile bramek na tym Euro pada pod koniec meczu? Niemalże w każdym meczu pada bramka po 85 minucie, często są to gole na wagę 3 punktów :)
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki. " - Henryk Reyman

Mlleko Partyzant

Da się jakoś zobaczyć czy mój zespół jest zgrany czy cos?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.