Witam
Po kilku latach przerwy wróciłem do FM'a i mam kilka pytań ponieważ trochę się zmieniło od FM 11.
Po pierwsze ściągnąłem Revolution Polska Liga Update 2016 v1.1 i mogę go używać w wersji podstawowej FM'a a czy
można jakoś zagrać z tym updatem w wersji Touch na PC?
Drugie pytanie czy edytor czasu rzeczywistego (ten Fm'owski) da się odpalic w wersji touch, bo w wersji podstawowej
jest od razu na pasku, ale nie mogę go znaleźć w wersji touch?
Dzięki za pomoc. Pozdro
Po kilku latach przerwy wróciłem do FM'a i mam kilka pytań ponieważ trochę się zmieniło od FM 11.
Po pierwsze ściągnąłem Revolution Polska Liga Update 2016 v1.1 i mogę go używać w wersji podstawowej FM'a a czy
można jakoś zagrać z tym updatem w wersji Touch na PC?
Drugie pytanie czy edytor czasu rzeczywistego (ten Fm'owski) da się odpalic w wersji touch, bo w wersji podstawowej
jest od razu na pasku, ale nie mogę go znaleźć w wersji touch?
Dzięki za pomoc. Pozdro

mają status : "zmęczony". Nie miałem nigdy takiej sytuacji, więc postanowiłem, że wyślę ich na urlop na kolejny tydzień, jednak to znowu nic nie dało, zmieniłem trening najpierw na niższą intensywność (nic to nie dawało, a trzeba było grać już el. LM), więc przyznam się zrobiłem save/load i zamiast lżejszej dałem wbrew logice wyższą intensywność treningu kondycyjnego. Ciągle przy wszystkich nazwiskach widnieje status "zmęczony" lub zmienia się na "musi odbudować kondycje, przed nowym sezonem". Nie mam pojęcia jak z tym walczyć, bo ani rozgrywanie sparingów, ani zwiększanie bądź obniżanie intensywności nie daje efektów. Proszę o rady.
Brakuje mi jedynie paru pierdół , takich jak troszeczke zwiekszenie CA małeckiemu , Malarzowi i innym paru zawodnikom , ktorzy wyrozniali sie na wiosne tamtego sezonu i graja swietnie na poczatku tego sezonu , ale koniec , koncow super uaktualnienie i zaczynam na nowo na Twojej robocie
...)date.fmf
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty