Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kordolondo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2016 23:59    #3041     Sufler - Gra przez sieć - Gra online Polska ekstraklasa
Hej :)
ktoś chętny na grę online polską ekstraklasa ?

Wallenrod Partyzant

16.11.2016 21:54    #3042     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Znalazłem błąd związany z Pucharem Polski. W grze są złe zasady dotyczące awansów przy równej liczbie zdobytych bramek w dwumeczu. W FM nie obowiązuje w tych rozgrywkach zasada bramek na wyjeździe, przy czym w regulaminie PP z tego sezonu jest ten zapis. Akurat dziś zdarzyło mi się wygrać Legią u siebie 1-0 i przegrać na wyjeździe 1-2, po czym nastąpiła dogrywka zamiast awansu.

https://www.pzpn.(...)2017.pdf

Swifty Partyzant

Moim zdaniem , gra niedopracowana . Źle , silnik meczowy niedopracowany , pozostawiający wiele do życzenia .
Zaczynając od bramkarzy , po co w ogóle są jeżeli pożytek z nich marny . Strasznie łatwo padają bramki , ze strony przeciwnika . Ile razy moja frustracja osiągnęła poziom wrzenia , gdy widząc słaby strzał napastnika myślę sobie uff po akcji , obroniłem się , a tu nagle od "bramkarza" wpada do siatki . Tylko zdrowy rozsądek nie pozwolił mi roz***ac monitora ;) . Druga sprawa to obrońcy , ich pasywna gra w odbiorze , przy ustawieniach pressingu oraz agresywności mnie po prostu doprowadza do szału . Kolejni to pomocnicy , jak można mieć polecenia taktyczne utrzymanie piłki oraz najkrótsze podania z możliwych , i prowadzić piłkę w zupełnie bezsensowny sposób gdy widać jak na dłoni lepiej ustawionych partnerów . Kolejna sprawa , to strasznie miały być poprawione akcje z boku boiska , a konkretniej wrzutki , nie miało być już tak dużo bramek - niestety , nie widzę żadnej poprawy , okey umówmy się minimalna jest , ale trudno zauważalna . Następnie , bardzo mało meczy jest z zachowaniem czystego konta , niestety .. choćbym dwoił się i troił w obronie prędzej czy później stracę tą cholerną bramkę . I ostatni minus (chyba) to taki , że raz na jakiś czas zdarzają się wyniki już nie piłkarskie , a hokejowe i to niestety nie tylko w moich meczach a także u "komputera?" . Plusy są takie , że powoli wprowadzane są akcje bardziej kombinacyjne i miłe dla oka , i coraz ładniejsze bramki . Duży plus to też taki ze rzut wolny zza pola karnego nie oznacza już w 80 % bramki (jak to było w 15) . Okey to są moje spostrzeżenia co do silnika meczowego , podkreślam MOJE . Na pewno o wielu rzeczach zapomniałem , ale pisze to na gorąco to co ujrzałem przed chwileczką w mojej karierze .
Ale już dość o silniku , teraz kolej na interfejs , jak co nowego FM'a po pierwszym uruchomieniu , przynajmniej tydzień przyzwyczajam się do wyglądu i zachowań innych managerów . Minus to na pewno ceny zawodników - dużo chcą , a mało dają . Choć wyjątkami są zawodnicy wystawieni na listy transferowe , tu można upolować niezłego dzika , za promocyjną cenę - to fakt . Temat naukowców oraz analityków pominę bo nie wiem za bardzo "o co kaman" . Nie wiem co jeszcze mogę napisać , już nic nie wpada mi do głowy .
Jak na chwilę obecna nie żałuję wydanych 35£ , lecz jak to mówią "szału nie ma" . Mam nadzieję ze wyjdzie jakaś aktualizacja , bo na dłuższa metę taka gra bardziej męczy niż daje przyjemności . To jest tylko i wyłącznie moja opinia na temat FM'a 17 :) Gdzieś musiałem wylać swoje żale , przepraszam i dziękuję ;)

glimi Partyzant

16.11.2016 16:44    #3044     Sufler - Porady do gry - FM 2017 Angielski/Polski język
każdy ma taki problem. Są jeszcze niektóre teksty nie przetłumaczone, gdy prosimy kapitana o porozmawianie z niezadowolonym graczem

bary87 Partyzant

Witam was!
Mamy problem, otóż dzisiaj rano wszystko było jak należy. Po południu uruchomiłem FM i próbowałem wczytać save. Wywaliło do Windowsa i wyświetlił się błąd taki jak w temacie. Dodam, że save v2 i v3 się wczytuje, a ten główny nie. Gra została zapisana wcześniej normalnie bez żadnych problemów. Dodam, że nawet nowej kariery nie mogę zacząć, bo podczas ładowania lig się gra zawiesza. Może ktoś się z tym spotkał?

kcielepa Partyzant

16.11.2016 10:03    #3046     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
Nie wiem jakie są płace sztabów szkoleniowych w rzeczywistości, ale wydaje mi się, że powinna być możliwość zarządzania również budżetem na kontrakty dla sztabu szkoleniowego. Dla przykładu chętnie na początku gry wykorzystałbym budżet na znalezienie odpowiedniego sztabu szkoleniowego niż zatrudnić nowych graczy, ale z budżetem średnim około 2,5tys E na msc dla wszystkich ról w sztabie to za wiele na początku nie zdziałam. Z biegiem czasu po licznych prośbach do zarządu o podwyżki dla sztabu też dużo nie dają bo są to podwyżki rzędu od 100 do 300 E "na prośbę". Tak jak mówiłem nie traktuję tego jako błąd, ale fajnie by było mieć kontrole na finansami dla sztabu szkoleniowego.
Pozdrawiam i zachęcam to dalszego robienia ZAJEBISTEJ roboty dla Polskiej sceny FM

wislak87 Partyzant

A dla mnie bomba! Cały mecz trzeba 'grać' razem z zespołem. Reagować na to co się dzieje. Nie idzie przestać grać.
Albo radę damy, albo jak tynk odpadamy.

Eternal09 Partyzant

15.11.2016 21:07    #3048     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2017 - błędy
A co z Milikiem? Rozwija się, z sezonu na sezon jest lepszy co widać po statystykach, wartości, transferze i klubie...a tutaj ktoś uznał, że w wieku 22 lat gra na maksa. Na pewno jest to krzywdzące.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="Eltri"][quote="Tyskie19"]Mnie irytuje fakt że powiedzmy prowadzę wisle Kraków i powiedzmy że pojemność stadionu wynosi 30 000 krzesełek. Ok , na meczach LM czy LE jest przeważnie prawie full... wiadomo z legią czy z Cracovią też większa frekwencja. Ale no jeżeli klub odnosi sukcesy, 4 razy z rzędu wygrana Ligi, 3 razy gra w fazie grupowej LM , wygrywa raz puchar polski , to średnia frekwencja na meczach ekstraklasy powinna się zwiększyć a nie , ze kiedy przejąłem klub to na normalnym meczu było z 8000 widzów i po 4 latach, gdzie są sukcesy,sa pieniądze, to kibiców nie przybywa i dalej licha frekwencja. Wiadomo , ze sukces powinien powodować przyrost kibiców na stadionie [/quote]
Jedna z najbardziej irytujących rzeczy w FM. Mogą to powiązać z reputacją ligi, klubu czy znanym piłkarzem (jego reputacją).[/quote]
To jest powiązane i w przypadku Wisły po 4 latach sukcesów powinniście doświadczyć około dwukrotnego wzrostu frekwencji na meczach z ekipami ze środka tabeli Ekstraklasy.
Jeżeli ktoś ma sejwa z 4-5 latami ciągłych sukcesów i nikłym wzrostem frekwencji i może go zuploadować na dowolny serwer i wysłać mi link w prywatnej wiadomości, to proszę o to - przyjrzę się sprawie z koderami. Ja takiej dobrej passy nigdy nie miałem u siebie :(

Eltri Partyzant

[quote="Tyskie19"]Mnie irytuje fakt że powiedzmy prowadzę wisle Kraków i powiedzmy że pojemność stadionu wynosi 30 000 krzesełek. Ok , na meczach LM czy LE jest przeważnie prawie full... wiadomo z legią czy z Cracovią też większa frekwencja. Ale no jeżeli klub odnosi sukcesy, 4 razy z rzędu wygrana Ligi, 3 razy gra w fazie grupowej LM , wygrywa raz puchar polski , to średnia frekwencja na meczach ekstraklasy powinna się zwiększyć a nie , ze kiedy przejąłem klub to na normalnym meczu było z 8000 widzów i po 4 latach, gdzie są sukcesy,sa pieniądze, to kibiców nie przybywa i dalej licha frekwencja. Wiadomo , ze sukces powinien powodować przyrost kibiców na stadionie [/quote]
Jedna z najbardziej irytujących rzeczy w FM. Mogą to powiązać z reputacją ligi, klubu czy znanym piłkarzem (jego reputacją).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution