Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
@koza1975
No chyba filmik dokładnie tłumaczy to samo co jest w opisie instalacji...

wrzucasz w: Documents/Sports Interactive/Football Manager 2017/graphics/pictures

romantico Partyzant

Grupa: Użytkownik
Jasne, że tak. Jeżeli będzie Ci jakiegoś zespołu brakować, to bez problemu możesz uzupełnić pojedynczymi wstawkami.
Plusem tej paczki jest niezbyt duża objętość, bo najlepsza na scenie paczka waży ponad 8gb. Pamietaj, że i tak te zdjęcia za jakiś czas przejdą do historii bo zastąpią tych grajków newgeni.

romantico Partyzant

Nie rozumiem czemu nie zassiesz dostępnej mega paczki z rev: http:(...)3_0.html. Na stronie jest podany sposób instalacji, który jest tożsamy do praktycznie każdego graficznego dodatku.

to moja podstawowa baza zdjęc grajków, a zdjęcia z lig aktywnych sobie aktualizuje pojedynczo.

Nie napisałeś jaki format Cię interesuje więc też odsyłam do tej paczki: http:(...)cks.html

romantico Partyzant

22.11.2016 16:20    #3004     Football Manager - Kącik graficzny - Sztuczna murawa ?
Polecam Ci zassać ten dodatek - naprzemiennie w meczach zmieniają Ci się murawy (dodatek promowany na kanale znanego grafika DazS8)
https(...)TGM/view

Sposób instalacji : C: Program Files (x86)/Steamsteamapps/common/Football Manager 2017/data/sigfx/textures

Elder Partyzant

Tu są aktualne facepaki https://sorti(...)er-faces , a tak na przyszłość to nie pisz całych postów Capsem

kesh Partyzant

22.11.2016 14:23    #3006     Sufler - Gra przez sieć - Cross-save
Witam
Czy aby korzystać z cross-save i grać jednocześnie na tablecie i laptopie muszę zakupić również grę i na tablet i na laptop czy wystarczy jeden zakup ?
Z góry dzieki za odpowiedz

Slayer666 Partyzant

No w Ajaxie to o to nie trudno,tam masz dzień dobry 3-4 gorących wonderkidów,których chce pół europy,mi chodzi o np talenty z argentyny,które po roku-dwóch wymiatania w mojej drużynie dostawały oferty po 25-30 mln,teraz w ogóle tego nie ma,przez całe okienko tylko Monaco było lekko zainteresowane Rodrigo Bentancurem,w fm 2016 to praktycznie co okienko chciało go pół premeri league,mam w druzynie Aktasa,17 latek,wymiata w pierwszym zespole i poza groszami od Borussi to nikt go nie obserwuje,wystarczy zobaczyc jakie jest parcie na każdego nastolatka,kótry zagra kilka swietnych meczy w dorosłej druzynie

elo126 Partyzant

Witam.
Gram w FM17 Parma w 3 Lidze.
Ale jak widzę Liga Włoska czyli Seria A. Za zajete miejsca w lidze jest mało bardzo mało kasy. Jak na 4 Reputacje na Świecie w FM.

Wiec mam pytanie , jak takie potęgi jak Juventus , Inter , Milan itd Dorobiły się fortuny w mld ?
Wiem ze grą w Lidze mistrzów itd. Tylko jak patrząc na FM 2017 od gry klubem z niższej ligi to będzie trudno zarobić po samych miejscach w lidze.
Wiem kwoty na pewno są dopisane tak jak w realnym życiu. Ale jak na taka ligę to kiepsko.
Wiec mam pytanie , czy liga włoska z czasem dostaje Dobrych sponsorów z prawe do telewizji itd dodatkowo ?
19 mln za 1 miejsce w lidze to słabo w porównaniu do innych lig jak angielska czy niemiecka. Za spadek w Bundeslidze dostajemy okolo 100 mld o.O
Wiec żebym miał 100 mln to muszę 5 razy zająć 1 miejsce w Seria A czyli 5 lat .

shaqoore Partyzant

To dziwne bo ja uważam wprost przeciwnie. Rynek transferowy jest bardzo ożywiony. Prowadzę Ajax i co okno dostaję po 3-5 ofert za czołowych graczy. Wystarczy, że przez 1 rundę gracz "zabłyśnie" i już kluby chcą go wyjąć ode mnie. Bardzo mi się to podoba.

Tysqie24 Partyzant

22.11.2016 09:46    #3010     Sufler - Edytor - Rezerwy w Lotto Ekstraklasie
Witam, jako iż nigdy nie bardzo interesowałem się edytorem mam do Was pytanie i jednocześnie prośbę. Wiem ze jest możliwość dodania rezerw np do 3 ligi. Planuje dodać rezerwy Wisły Kraków do rozgrywek tych właśnie bo wiemy że w "Realu" rezerwy Białej Gwiazdy zostały wycofane przez problemy finansowe. To wiem jak zrobić mniej więcej ;D. Wiemy że rezerwy klubów z ekstraklasy mogą awansować maksymalnie do 2 ligi. Czy jest możliwość edycji tego i zrobienia tak aby rezerwy mogły maksymalnie awansować do 1 ligi? Nie do Ekstraklasy tylko do 1 ligi. I żeby było ustawione tak jak jest w 2 lidze ze np. Gdy Legia II zapewni sobie awans to awansowala drużyna pod nią? Poprostu zachować wszelkie ustawienia ale żeby rezerwy mogły grać max w 1 lidze? Trochę maslo maślane ale z tel pisze więc proszę o wyrozumiałość;)

Oczywiści chodzi mi o FM 2017

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.