Przepraszam za niedogodności związane z pracami, które były wykonywane dziś na moim portalu.
Co do 3. edycji turnieju - postaram się informować na bieżąco i zachęcam do udziału; 3 Rozgrywka Mistrzów będzie z pewnością najtrudniejsza z dotychczasowych:-)
Zaczynamy w momencie ukazania się zimowej łaty.
Ogólnie przemyślałem wiele rzeczy i stwierdziłem, że to naprawdę niezbyt ciekawie wygląda, że gra, która jest rozrywką dzieli, a nie łączy... I ponoć nikt tu nie jest bez winy....
Co do 3. edycji turnieju - postaram się informować na bieżąco i zachęcam do udziału; 3 Rozgrywka Mistrzów będzie z pewnością najtrudniejsza z dotychczasowych:-)
Zaczynamy w momencie ukazania się zimowej łaty.
Ogólnie przemyślałem wiele rzeczy i stwierdziłem, że to naprawdę niezbyt ciekawie wygląda, że gra, która jest rozrywką dzieli, a nie łączy... I ponoć nikt tu nie jest bez winy....

Spróbuj zmienić rozmowy motywacyjne. Asertywne oczekuję zwycięstwa, nie wolno odpuszczać a na koniec niezadowolenie z remisu czy porażki, a w przypadku nikłej wygranej, że z silniejszym rywalem będą musieli grać lepiej. Może pomoże
Są jeszcze rozmowy z zespołem i rozmowy z zawodnikami, mów im, że nie spisują się najlepiej, że mają słabą skuteczność, że muszą się poprawić itd. I zacznij mocno rotować skłądem, szukaj formy u młodziaków
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty