Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zdecydowanie się da. 4 i 5 sezon Lazio zmieniłem taktykę i grałem środkiem. 2 mistrzostwa Serie A, 1/8 i 1/2 ligi mistrzów. Taksa 4-3-2-1, gra środkiem, więcej prostopadłych podań. Mimo wszystko boczni obrońcy nadal dużo asyst ale gra bardziej zrównoważona, statystyk nie podam bo zacząłem już 6 sezon.

robal15 Młody aktywista

Da się grać środkiem? Da się. 30% bramek pada po prostopadłych podaniach.
https://gyazo(...)2413916e
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Zwolay Partyzant

Ano zobacz i daj znać-bo wg mnie gra ma poważne babole.Ja gram Newcastle a przegrywam z ogórami pokroju Bristol...u mnie uśredniając parametry masz 15-tam ok 12....poza tym jeśli obrońca ma krycie i odbiór na 15 (Mbemba) to mogę się spodziewać bardzo solidnych umiejętności (wszak skala jest do 20 a nie do 200).

vicomino Partyzant

Zwolay, zagrałem pierwszy mecz w sezonie Lazio, nakazałem ścisłe krycie jedynego napastnika Milanu, Belottiego. Przegrałem 1-0 a bramkę strzelił Belotti :) Ale cały mecz był dobrze kryty (chyba, bo mam włączone jedynie kluczowe akcje). Spróbuje w tym sezonie ścisłe krycie napastników i zobaczę jakie to przyniesie efekty.

Makaronczterojaj... Partyzant

Poziom irytacji na to coś jest coraz wyższy. 6 razy gram sobie Legią z Arsenalem i sześć razy przegrywam.Odpowiednio 0:4, 0:5,0:3,0:3 i 0:4.W połowie tych meczy tracę bramki w pierwszych pięciu minutach z pierwszej akcji. W każdym z meczów po dwóch strzałach jest już 1:0,więc proszę mi nie opowiadać bajek o sukcesach polską drużyną w pierwszych dwóch sezonach bo to jest po prostu niemożliwe. Ta gra na to nie pozwala.

vicomino Partyzant

[quote="Zwolay"]Mnie chodziło raczej o sytuację kiedy ustawiam ścisłe krycie-chcę by mój zawodnik był cieniem konkretnego przeciwnika-a ten debil mu zostawia z 30 metrów luzu.No sorry ale nie takie było polecenie.I wtedy przeciwnik (w sumie niekryty-mimo polecenia!) dostaje podanie na wolne pole,mój go nie zdąży dogonić bo pilnuje środkowego koła boiska (mnie wiadomo po co) i jest gol.Takie sytuacje są nagminne-no sorry-ewidentny burak w silniku.[/quote]

Jeśli zdarza się to nagminnie to faktycznie może być błąd. Ja nie gram ścisłym kryciem i takich sytuacji nie zauważyłem. Polecam jednak nie dawać ścisłego krycia obrońcom którzy nie mają atrybutów co najmniej 15 w kryciu, odbiorze, koncentracji i do tego niezłych atrybutów fizycznych

Zwolay Partyzant

[quote="Crasher001"] Przyjeżdża sobie 17 Granada sprawdzić niespodziankę... 5/5 skuteczności, no kurwa. :D[/quote]

Hehehe-teraz właśnie oglądam Leganes-Bilbao i wytrzeszczam gały-powinno być już z 3:0 dla Leganes-a Bilbao nie istnieje.

skarp52 Partyzant

Kto koordynuje trening indywidualny seniorów II zespołu?
Czy jest możliwe powierzenie go koordynatorowi II zespołu? W zakładce: Sztab - Obowiązki nie ma takiej opcji.
Wrócę jeszcze do zgrania zespołu. Tu na forum spotkałem wypowiedzi o "słupku" obrazującym stopień zgrania.
W FM17 nie potrafię go znaleźć, a może go nie ma?

Crasher001 Partyzant

Nie no po prostu wkurwia mnie, że radze sobie dobrze i nagle takie bajki się trafiają. :D Wszystko z dystansem, taki jest football a jeżeli ta gra ma być najbardziej realna to i tak rzeczy muszą mieć miejsce. Tylko nie lubię jak już łapię formę, rozbijam Atletico w dwumeczu ćwierćfinałowym, zaraz jadę na półfinał PK z Realem i taki kwiatek mi się trafia przed tym spotkaniem. Przyjeżdża sobie 17 Granada sprawdzić niespodziankę... 5/5 skuteczności, no kurwa. :D

Zwolay Partyzant

Zaraz dojdziesz do wniosku że ludzie z FM nie lubią Las Palmas :D jak po moich remisach serio w coś takiego uwierzyłem w odniesieniu do Newcastle....a żonie już powiedziałem że FM to najbardziej wkurwiająca gra wszechczasów...i najbardziej wciągająca niestety....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution