Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

machaj88 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.01.2017 17:19    #2591     Sufler - Porady do gry - Klub na start
Ajax, Anderlecht, Udinese, Sampdoria, Real Betis, albo chińska superliga Guangzhou Evergrande czy Shanghai SIPG z Hulkiem i Asamoah Gyanem na czele :D

Kuba199321 Partyzant

20.01.2017 20:34    #2592     Sufler - Porady do gry - Klub na start
Witam,
Po dość udanej przygodzie z Valencią ( po kilkumiesięcznym rozbratem z FM granie Nietoperzami to już nie było to samo ) postanowiłem zacząć od nowa, ale spotykam się z dość powszechnym kłopotem- jaką drużyną zacząć? Myślałem o Glasgow Rangers, by przywrócić ich świetność lecz z doświadczenia wiem, że granie w lidze szkockiej z czasem robi się nudne... Macie może Panowie jakieś ciekawe propozycje od jakiego ciekawego klubu (najlepiej z jakąś ciekawą historią) zacząć?

Afro1986 Partyzant

20.01.2017 19:05    #2593     Sufler - Gra przez sieć - Wspólne granie FM2016
Witam poszukuję chętnego do wspólnego zdominowania ligi w FM2016. Liga do uzgodnienia.

Saidi1 Partyzant

Gram w Ligue 2, do składu można zarejestrować tylko dwóch graczy spoza UE, czy poprzez program FMRTE można to jakoś zmienić ?

CMPlayer Partyzant

Eh, ale granie i sprowadzanie jednych i tych samych piłkarzy w kółko jest nudne i nierealistyczne, nie lubię tak grać w FM.
Niech mi ktoś powie gdzie mogę nauczyć moich piłkarzy zagrań z klepki, nie mogę tego znaleźć i zaraz szlak mnie trafi.

Tommy6 Partyzant

20.01.2017 09:59    #2596     Sufler - Edytor - Scottish Premiership
Hej! Mam problem chciałem zmienić zasady rozgrywek w Szkocji, tak aby nie było podziału na grupę mistrzowską i spadkową, chodzi o to żeby drużyny grały ze sobą 4 razy, a więc 44 mecze, ale niestety nie mogę zrobić tego w regułach zaawansowanych, wyskakuje mi podczas testowania jakiś błąd. Nie chcę tworzyć nowych rozgrywek tylko je zmodyfikować. Również chciałem zwiększyć Championship, League 1 i 2 do 12 druzyn. Proszę o pomoc

vicomino Partyzant

Jak już tak idzie to nic nie powinno się zepsuć, chociaż z tym FM17 nic nie wiadomo... Czasami jak zaskoczy to nie bardzo wiadomo dlaczego. Ale Nantes taki wynik, jestem pod wrażeniem. Mi się kiedyś udało West Ham wygrać w jednym sezonie Premier League i Ligę Mistrzów z niezłym choć nie rewelacyjnym składem ale Nantes? Szacun :)

kmdrev Partyzant

19.01.2017 23:05    #2598     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fm 2017 czy warto
Ja pisałem, że Napoli to bardzo mocna drużyna. Jedna z najlepszych we włoszech i na świecie, co pokazała wygrana liga mistrzów w drugim sezonie. Taka drużyna to samograj i jest za łatwa gra. Polecam pobawić się sezon dwa taką łatwą drużyną, a później jakaś trzecia czwarta liga którejś z top 5 lig świata i od razu wyzwanie rośnie.

Illuminati Partyzant

Valencia CF - strasznie słabe statystyki i potencjał wielu piłkarzy.
Cancelo już nie potrafi bronić?
Reszta mniejsze CA/PA, ja rozumiem , że obecnie grają słabiej ale to nie znaczy że ci sami piłkarze są nagle słabi. Ci co przeszli do Barcelony (Andre Gomes i Alcacer) grają tam totalny piach a ich CA i PA się utrzymało.
Może słabsze wyniki to jednak efekt wielu kontuzji, osłabień zespołu, głupich transferów, złej taktyki i marnego trenera? Ale nie, zdaniem researcherów zawodnicy nagle są słabi.
Kolejne pytanie dotyczące Pogoni Szczecin, umowa z miastem podpisana, a nowy stadion w grze nieobecny. Co jest? (nie sprawdzałem nieoficjalnego patcha od Was , bo interesuje mnie oficjalna gra).
Pozdrawiam

rafisosna10 Partyzant

19.01.2017 13:35    #2600     Sufler - Problemy techniczne - Symulacje i statystyki
Panowie mam taki problem w FMie 2017, że klikając w inne spotkanie wyświetla mi się informacja "Pełna symulacja tego meczu jest niedostępna".
Dodatkowo jeżeli wejdę w profil danego zawodnika,a następnie w historię to nie wyświetlają się statystyki z poprzedniego rozegranego sezonu.
Wiecie jak naprawić te błędy?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.