Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

vicomino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
He, u mnie w Lechu, niejaki Jóźwiak (fakt, spory talent ale z zerowym doświadczeniem w ekstraklasie) w pierwszych siedmiu kolejkach zagrał w sumie 6 razy, szału nie było, bez asysty i gola, średnia 6,77. Po takim początku zacząłem wystawiać go rzadziej. I zaczął się burzyć, że za rzadko gra!!! Śmiech na sali. Ale za chwile następny asior, Gumny. Też talent z czterema występami w ekstraklasie do momentu rozpoczęcia mojej kariery :) I co? Zagrał kilka razy, też słabo, i poszedł w ślady kolegi Jóźwiaka :)

Makaronczterojaj... Partyzant

nie trudniejszy tylko LOSOWY. Trudny to jest Brydż i Kierki w wersji nazwijmy je sportowej. A ta gra to zwyczajny tysiąc.

A tak na marginesie kto te grę pisze . Cyborgi z Dani są nie do pokonania inaczej jak S&L. Zresztą czego wymagać od badziewia,w którym mistrzem świata zostaje Austria czy też prawie Egipt, a badziewia z Gabonu i Tunezji zdobywają medale w PNA.Poza tym jeżeli wynik zależy od rodzaju skrótu meczu, to jest to badziewie wysokich lotów. Oczywiście jeżeli zależy,a moim zdaniem jednak tak jest.
No i te kontuzje. Nikolić kontuzje w ciągu dwóch sezonów sztuk 6 czy siedem. Obecne trzech najlepszych piłkarzy ma 6 tygodniowe kontuzje. No i darcie mordy przez 18 latków,e chcą grac w pierwszym składzie. To rozumiem taki żart.

vicomino Partyzant

Nie ma co FM robi się coraz trudniejszy i jak tak dalej będzie się zmieniał może zabić rozrywkę. Oczywiście znajdzie się grono maniaków którym to nie przeszkadza. Ale jak dla mnie, kiedy nie bardzo mam czas siedzieć i oglądać całe mecze i dzięki temu analizować szczegółowo taktykę, najnowszy FM jest nieco frustrujący. W Lazio dopiero w 3 sezonie gra zaczęła się kleić na tyle, że miałem trochę przyjemności z samej gry. 2 premierowe sezony to szarpanina, ciągła zmiana taktyk i pełno meczów przegranych lub zremisowanych z dupy

Masyw Partyzant

[quote="Fley79"]Witam
Mam pytanie do osób oblatanych w edytorze:
Czy (a jeśli tak to w którym miejscu to zrobić) można w edytorze dokonać takich np zmian jak zniesienie konieczności rejestrowania 25 zawodników np w Lotto Ekstraklasie czy europejskich pucharach?[/quote]

Miałem ten sam problem i pomógł FMRTE wchodzisz i rejestrujesz kogo , kiedy i ilu grajkow chcesz

Zwolay Partyzant

No właśnie-ja bawiłem się Newcastle.Zaczynałem chyba z 5 razy-skład miałem jeden z silniejszych w lidze ,kupowałem wzmocnienia,zmieniałem taktykę-nic to nie dawało.teraz gram OM-budżet na dzień dobry to 150 milionów zł(takiej waluty używam),poważnie się wzmocniłem i np wczoraj remis z Metz (mimo że grali w 10 a ja pod koniec zrobiłem taktykę na utrzymanie skromnego 1:0- 2 DP,4 obrońców,2 środkowych pomocników z opcją cofnięty rozgrywający,cofnięta obrona,utrzymanie piłki,gra na czas itd)a tu strzał z 30 metrów i 1:1.Sorry ale parametry moich grajków to 16-17 a tych którzy mnie leją to 12-13.No to się kupy i dupy nie trzyma.Na deser 4:0 w plecy z PSG ale tu akurat ok-są wyraźnie mocniejsi.Ale jak za którymś razem z rzędu dostajesz wpierdol od cieniasa to się słabo robi.Aha-na bramce mam Zoeta kupionego z ligi holenderskiej-sprawdźcie sobie-naprawdę dobry grajek-kluczowy jak na Ligue 1 a gra jak ostatni pajac i puszcza takie szmaty że zęby bolą....

vicomino Partyzant

Mam to samo, zacząłem sobie Lechem, wszystko pięknie zwycięstwa i remisy na początek po bardzo dobrej grze i nagle dupa. Gra się nie klei więc próbuje zmian, rozmawiam z drużyną itd itp, nic nie daje. A Lech ma skład dużo lepszy od wszystkich w lidze prócz Legii.

Zwolay Partyzant

szczerze mówiąc ta gra coraz bardziej mnie wkurwia i frustruje niż cieszy....zaczynam się zastanawiać nad powrotem do wersji z roku 16.

machaj88 Młody aktywista

Gram Legią i mam 35 baniek euro na transfery + 400 koła papieru na pensje, okienko zima 2019/20. Pewnie zakończę zaraz karierę i szkoda byłoby nie wydać trochę kasy :D Kogo byście kupili? :D

Makaronczterojaj... Partyzant

nie napiszę tym razem ,że to idiotyzm. Bo nie jest, natomiast poziom losowości jest wysoki. MŚ 2018 .Mistrzem świata zostaje Austria. Pokonuje,po wyjściu z grupy: Anglię, Hiszpanie, Urugwaj, Argentynę. Na mistrzostwach nie grały Niemcy i Włochy,a Brazylia przegrała w 1/8 z Polską.

TommyDeVito Partyzant

02.02.2017 17:35    #2550     Sufler - Dodatki do gry - Uaktualnienie
Czy jest jakieś uaktualnienie do FM2016, które nie tylko dodaje transfery z okienka lato 2016, ale także reguluje degradacje, awanse puchary i PRZESUWA GRĘ NA DATĘ POCZĄTKOWĄ LIPIEC 2016?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.