Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

cwks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, gram Legią i szukając zmiennika dla Jodłowca przy wyłączonych transferach w pierwszym oknie postanowiłem wypożyczyć na dwa sezony Bielika z Arsenalu. Wypożyczenie zostało sfinalizowane, ale tutaj nasuwa się pytanie.Mianowicie zgodnie z umową mam płacić 50% wynagrodzenia w razie występów i 100% wynagrodzenia przy braku występów. Ile meczów musi zagrać Bielik, żeby otrzymywał tylko 50% ode mnie i tyle samo od Arsenalu?

Gallacher Partyzant

http://www.fotos(...)68aedad5
http://www.fotos(...)623a17bd

City tu,City tam,każdy dostaje lanie od nich a w lidze angielskiej to jakiś kosmos ;| Panowie,to będzie chyba moje największe wyzwanie w swoim życiu by pozbawić ich tej passy jeśli gra mi an to pozwoli ha :D
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
11.03.2017 17:09    #2323     Sufler - Porady do gry - Ranking klubowy UEFA
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Marian B Partyzant

10.03.2017 20:16    #2324     Sufler - Porady do gry - Generowanie piłkarzy
marzec 2022, najlepsi 16 latkowie, Anglik PA 196 (poziom juniorów 120), Meksykanin PA 186 (poziom juniorów 120), następnie czterech Niemców PA 176, 176, 172, 171 (poziom juniorów 155) Czech PA 168 (poziom juniorów 94) i jedyny Polak PA 168 (poziom maksymalny juniorów 200) Do tego Polak powinien mieć najlepsze parametry psychiczne a ma gorsze od w/w. Pod tym względem gra niedopracowana albo czegoś nie wiem ale po to jest edytor wprowadzony za który się płaci aby w pozycji "poziom juniorów" określić najlepszy narybek w danym kraju.

Crasher001 Partyzant

10.03.2017 17:12    #2325     Football Manager - Ogólna dyskusja - Skąpy zarząd.
Witam. Mam pewien problem, otóż gram 4 sezon Las Palmas i nie mogę się ubłagać zarządu o jakiekolwiek finanse. Od razu przedstawię sprawę w taki sposób, że bardzo dobrze dbam o pieniądze w klubie, nie wydaje na transfery ani kontrakty kroci a w ciągu tej kariery jestem drugi raz w LM oraz raz byłem w LE. Każdy miesiąc jestem na plus, ogółem uzbierało mi się 90 baniek na koncie klubowym. Przed sezonem dostałem zaledwie 20 mln na transfery przez co nie wzmocniłem wystarczająco mojej kadry (sam widzę, że jest słabsza niż w poprzednim sezonie) i niestety nie idzie mi już tak dobrze jak w poprzednich latach.

Ma ktoś jakieś pomysły?

Marian B Partyzant

10.03.2017 15:31    #2326     Sufler - Porady do gry - Generowanie piłkarzy
W edytorze jest opcja poziom generowanych piłkarzy i przeglądając najlepsze nacje piłkarskie: Niemcy, Brazylia, Hiszpania itp. wyszło że najwięcej to wartość około 170. Dałem 180 i na przestrzeni kilku lat może 3 zawodników polskich pojawiło się z PA co najmniej 180. Zrobiłem 200 i od 3 lat max PA Polaków to 130. Wiadomo że co roku nie może Messi made in Poland się objawić ale coś nie gra. Oczywiście wszystkie parametry psychiczne też najwyższe. Dodam że od początku gry ma ustawiony parametr 20 w każdej infrastrukturze i nigdy się nie trafił grajek PA np. 150. Koordynator zatrudniony. Dlaczego gra generuje tak słabych piłkarzy PL a wspomniane nacje cały czas lepszych od Polaków? Wcześniej nie zatrudniałem scoutów, teraz do max i obserwują tylko U18PL (cały czas komunikaty że nikt ciekawy) Jestem ciekawy nowego naboru juniorów u mnie w klubie, jak nic ciekawego się nie pojawi to nie wiem od czego zależy utalentowana młodzież.

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
[quote="robal15"]Kocham te transfery w tej grze...
Arsenal kupuje Ruganiego za 30 mln, a ja muszę zapłacić jego klauzulę... 135 mln xDDD

Szlak mnie trafia jak widzę takie samo gówno od 15 lat. I tak właśnie ta gra mnie zniechęciła do dalszego grania po 2. miesięcznej przerwie, dzięki SI.[/quote]
Hue hue.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

robal15 Młody aktywista

08.03.2017 23:14    #2328     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Przegrali, bo Krychowiak wszedł.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

wislak87 Partyzant

08.03.2017 22:55    #2329     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="Ceyvol"]6-1, FM wymięka.[/quote]
Nie zgodzę się :P

W FM08 w którymś tam odległym sezonie w Pucharze Ekstraklasy przegrałem 4-0 z Górnikem by w rewanżu wygrać 6-0 :P takie mecze zostają w pamięci :P
Albo radę damy, albo jak tynk odpadamy.

mateusz02011 Partyzant

witam
gram sobie gram w fm 2017 wszystko idzie jak po maśle wygrałem wszystko co można było wygrać w pierwszym sezonie i w drugim powtórzyłem te sukcesy ponownie wygrywając lige i ligę mistrzów w statusie zarząd był w niebo wzięty moją pracą a tu nagle nie wiadomo o co hodzi patrzę a zarząd mnie zwalnia i tu pisze tak """menager nie zdołał poprawidz jakości swojej pracy w klubie co zdecydowało o jego zwolnieniu""" proszę pomużcie o co tu chodzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution