Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2017 18:13    #2311     Sufler - Porady do gry - Ogranie zawodników rezerwowych
Zauważcie że tylko w lidze angielskiej zawodnicy z pierwszego składu drużyny ale tacy co nie grają często i mają braki w ograniu to w angielskiej nie ma problemu żeby grali w drużynie u23 a w innych ligach np niemickiej czy włoskiej to nie mogą grać w drugim zespole rezerw w meczach ligowych rezerw. Przez to zawsze mają w tych ligach zawodnicy braki w ograniu a w angielskiej nie, to jakby faworyzuje tą ligę i się lepiej rozwijają zawodnicy. Chyba że się mylę i da się ustawić że w tych ligach też zawodnicy z pierwszej drużyny mogą też grać w drugiej drużynie rezerw w meczach jej ligi. Nie chodzi mi oczywiście o mecze towarzyskie rezerw bo można sobie ustawiać co tydzień ale to nudne ciągle tworzyć mecze towarzyskie

juventino Partyzant

14.03.2017 07:34    #2312     Sufler - Dodatki do gry - FM Genie Scout a cena sprzedaży
Witam,

Ostatnio grałem w FM 15 i w Genie Scout cena sprzedaży nie zgadzała się z tym co było w grze.
Czy w najnowszym Genie Scout wartości sprzedaży nadal są z kosmosu, czy już się coś poprawiło?
Wiem, że twórcy gry wprowadzili skrypt i cena za zawodnika zależy od kilku czynników, ale jeszcze chyba w FM 14 wartości z Genie Scout były zbliżone do tych z gry.

kaptur13 Partyzant

13.03.2017 19:44    #2313     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam.Chętnie pogram w FM 17.Co do ligi,godzin,dni itd będziemy sie dogadywać :) mój nick na steam kaptur13.

Verlock Partyzant

13.03.2017 18:46    #2314     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Jestem chętny by pograć wysłałem wiadomości do osób z ostatnich postów
i czekam na odpowiedz :) w razie pytan nick steam Verlock88
liga dowolna

vicomino Partyzant

Postanowiłem w Mainz grać bez skrzydeł, najpierw ustawieniem z trzema obrońcami, później taktyką 4-1-3-2 z trzema środkowymi pomocnikami. Gra jest nawet płynna (szczególnie w tej drugiej taktyce), kreatywni środkowi pomocnicy stwarzają szybkim napastnikom sporo sytuacji i tu jest problem. Skuteczność w sytuacji sam na sam. Często pudłują na potęgę. Wiem, że problem nieskuteczności napastników w takich sytuacjach był już tutaj poruszany. W związku z tym mam pytania:

Czy ktoś próbował treningu indywidualnego dla napastników z innym sposobem wykańczania takich sytuacji (mijanie bramkarza, plasowane strzały) i czy przyniósł on skutek?

Czy odnosicie sukcesy taktykami bez skrzydłowych?

Zastanawiam się czy udoskonalać swoją taktykę w czy zmienić na wszechobecne 4-2-3-1 ze skrzydłowymi, dawać ostre wrzuty i golić przeciwników :)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
@Leny
Herb Victorii Sulejówek znajduje się w tej paczce http://www.cmrev(...)rd_.html

Jest ona dostosowana do PLU 1.2 i z tego co widzę to w PLU 1.3 ten klub ma inny numer ID.

Tutaj masz paczkę do podmianki z całej ligi Mazowieckiej (Południe): https://hostr.co/ZlPUakGyoip7

Verlock Partyzant

12.03.2017 21:12    #2317     Sufler - Gra przez sieć - Wspólna Gierka FM 2017
Siemka
Szukam ludzi z którymi można będzie pograć w tą niezwykłą grę :D
kwestia ligi do ustalenia
proszę o kontakt na steam
Nick : Verlock88

Verlock Partyzant

12.03.2017 19:23    #2318     Sufler - Gra przez sieć - Gra online Polska ekstraklasa
Jak coś pisz na steam mój nic Verlock88
Ogólnie mogę grać każdą lige kwestia dogadania

andrzejTS Partyzant

12.03.2017 15:49    #2319     Sufler - Porady do gry - Wypożyczanie zawodników pytanie
Cześć, zgłosił się do mnie klub, który chce wypożyczyć jednego z moich zawodników. Mam pytanie, czy w zaznaczonym polu określone jest ile dany klub ZAPŁACI MI miesięcznie za to, że wypożycza mojego zawodnika? Czy to JA MUSZĘ ZAPŁACIĆ daną sumę co miesiąc za to, że mój zawodnik będzie grał w tym klubie?

Bocius03 Partyzant

Tak jak wyżej w temacie, kiedy naciskam przycisk gra nagle się zawiesza i nie mogę nic zrobić :/ Jedynie wychodzę z gry poprzez Menedżera zadań. Ma ktoś jakiś pomysł od czego to zależy?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution