Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2017 15:46    #2261     Sufler - Porady do gry - Ogranie zawodników rezerwowych
Co jest lepsze dla rozwoju zawodnika? Gra w rezerwach (mecze towarzyskie) klubu przy najlepszej bazie treningowej i najlepszych trenerach czy gra w np. 3 lidze przy bardzo słabej bazi i najgorszych trenerach?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Hmmm, tak czułem, że FM mnie oszukał. Specjalnie sprawdzałem działanie opcji "U21 Homegrown players from nation in first 11 (3 years between 15 and 21)" - zakontraktowałem szaraka, wystawiłem go do pierwszego składu i gra potraktowała go jako spełniającego przepis. Ponadto sprawdzałem dokładnie regulaminy I i II ligi, i tam jest zawarte, że taki zawodnik musi być w klubie trzy lata przed 21 urodzinami lub że musi potencjalnie móc być w klubie przez 3 lata przed 21 urodzinami (czyli każdy junior do osiemnastego roku życia się nadaje). I uznałem, że to opcja skrojona właśnie pod naszą ligę, skoro działa. Ale jeśli rzeczywiście ten status pojawia się nieregularnie, to wtedy smutek, zawód i lipeczka Polak
twitter.com/Ceyvol

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="Ceyvol"]Dębnica (woj. pomorskie) ma ustawione współrzędne Dębicy z podkarpacia.
Prusim (wielkopolskie) ma skopane współrzędne.
Luboń (wielkopolskie) ma współrzędne Lublina.
Gać (dolnośląskie) ma współrzędne Gaci z podkarpacia.
Leśnica (opolskie) ma współrzędne słowackiej Lesnicy.
Rogów (śląskie) ma współrzędne wsi Rogi z podkarpacia.
Łazy (ślaskie) mają współrzędne Łazów z zachodniopomorskiego.
Góra (śląskie) ma współrzędne Starej Góry z dolnośląskiego.
Psary (śląskie) mają współrzędne Psarów z dolnośląskiego.
Zabierzów (małopolskie) ma skopane współrzędne.
Wolbrom, Olkusz i Chrzanów są w bazie w woj. śląskim, choć leżą w małopolskim. [/quote]
Dzięki, poprawimy.

[quote="Ceyvol"]Plus, Syców (dolnośląskie) jako jedyny z polskich miast ma atrakcyjność 0, nie wiem, czy to celowe. Byłeś? ;)[/quote]
Tylko przejazdem :) Nic złego sie nie dzieje, przy zerze gra dobierze wartość na podstawie rozmiarów miasta.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
24.03.2017 08:42    #2264     Sufler - Problemy techniczne - FM na dwóch komputerach
[quote="Viique"]Można grać w jedną karierę na dwóch komputerach, tylko będziesz musiał przenosić zapis z jednego komputera na drugi, ponieważ te nie zapisują się w chmurze, a na twardym dysku. Jeżeli chodzi o dodatki:[/quote]
Z tego co pamiętam przy zapisie stanu gry jest możliwość wyboru Dysk/Chmura, ale nie mam teraz możliwości żeby to sprawdzić.

dawo62 Partyzant

Tak jak w temacie. Podczas uruchamiania FM'a wyskakuje błąd:

Szukając w internecie nie napotkałem innego rozwiązania niż reinstalacja całego Steama. Usunąłem całego steama z grami , wyczyściłem resztki plików CCleanerem i zainstalowałem na nowo Steam + Fm'a (i tak dwa razy). Nic to nie dało.

Kiedyś nie miałem problemu z uruchomieniem FM'a 17.
Będę wdzięczny za pomoc.

Gallacher Partyzant

Liga Mistrzów zdobyta Tottenhamem i to historyczny sukces w tej grze jak i samego klubu.Wygrany finał przeciwko Realowi tylko 1-0.Jestem mega podekscytowany wygraniem najlepszego turnieju klubowego na świecie,ale ligi angielskiej jak wyżej nie trawię i twórców którzy totalnie skopali tą grę bo jak można ciągle patrzeć jak City wygrywa na dodatek zawsze zaczynają źle,a potem żałosny happy end w ich wykonaniu.Rozegram jeszcze kilka sezonów Totkami i spróbuję a jeśli się nie uda to wyrzucam to z dysku.Bo jeśli zespół mój wygrywa CL jako historyczny sukces a w lidze są dziwne serie porażek to uważam że coś jest nie tak.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Gallacher Partyzant

dziękuję twórcom tej gry że po raz kolejny City wygrało mistrza pomimo że miałem przewagę.Miles Jacobson,gratuluję Panu "świetnego" gówna które powinien sobie głęboko wsadzić tą grę w tyłek i przestać oszukiwać ludzi.Jak to możliwe że zespół ma świetną passe a gdy nadchodzi końcowy etap fazy ligi to City ma parę i ja przegrywam ? popatrzcie co powoduję ta yebana gra i przez yebanę grę,przegrałem mistrza mimo że bardzo szło mi dobrze.To nie jest przypadek,to jest ich dziadostwo które.zacząłem wygrywać w momencie gdy City zostało już mistrzem hahahahahahahahahahahahahhaaah.Programiści stworzyli czyste gówno i nie zamierzam kupować dalszych wersji tej gry bo widać jasno że gra nie pozwala mi wygrywać mistrzostwa a jedynie daję mi posmakować wice.Oszukujecie ludzi i żerujecie na ich kasie.Jak to możliwe że we wcześniejszych wersjach takiej patologii nie było a w nowszej takie ciulstwa sie dzieją ? to nie jest jeden raz jak tak się dzieje.City z początku gra słabo potem wygrywa mistrza hahahahah i tak zawsze jest.

http://www.fotos(...)cb708fe4 macie wasze dziadostwo które totalnie mnie zniechęciło do dalszego grania w te gówno.
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

marek17390 Partyzant

Wchodzimy w ustawienia football managera ,interfejs i zmieniamy na program i zatwierdzamy mamy szybszego FMa

Emilossss Partyzant

Zrobilem tak i jest okej,bylo tez w ustawieniach physx poprzestawiane coś. Jednak mimo wszystko nadal dziwi mnie to ze mozliwosci graficzne pokazywane są jako 4 gwiazdki zamiast 5 jak to było tydzień temu. Nie wiem co wpłynęło na spadek ogólnej oceny.

Gallacher Partyzant

[quote="Emilossss"]Witam, czy spotkał się ktoś z was z takim problemem jaki u mnie występuje a mianowicie, posiadam kartę graficzną geforce gtx 960. Jeszcze tydzień temu grałem na maksymalnym ustawieniu i możliwości graficzne pc były pokazywane jako 5 gwiazdek. Od 3 dni jednak fm zaczął się ścinać na najwyzszym ustawienu gra jest niegrywalna a laptop grzeje sie jak piec ( z innymi grami tj. FIFA 17,BF 1 nie ma takiego problemu ). Możliwości graficzne od teraz pokazywane są jako jedna gwiazdka Co jest? mimo ,że w panelu ustawiona jest karta graficzna nvidii. Wie ktoś może co może być nie tak i jak to naprawić[/quote]
Jaki system i na jakiej architekturze ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution