[quote="Gallacher"]Tylko ciul mógł tą grę sposób napisać hahahah kurwa ja pierdolę jak ja tego syfu nie rozumiem

za każdym razem to samo.City musi koniecznie wygrać ligę a ja muszę zawsze pod końcówkę dostawać w pizdę o dziwo hahahah jakie ciule tą grę robili.Ludzie weźcie mi wytłumaczcie jak to możliwe że wszystko jest na biegłym poziomie,gracze znają się 2 sezony a ja na początku ogrywałem ekipę Live ,MC a teraz dostaję od nich baty i tak zawsze jest pod końcówkę jakby ktoś powiedział że nie mam prawa tego wygrać.Ligę mistrzów potrafię ale angielskiej ni chuja hahahah[/quote]
Może sęk w tym, że niezależnie od przeciwnika i sytuacji na boisku grasz jedną taktyką? A AI jest co raz bardziej inteligentne i dobrze te taktykę modyfikuje. Mi np. imponuje to jak przeciwnik chce zgubić indywidualne krycie i robi nagle roszady, np. zamienia stronami skrzydlowych, skrzydłowego przenosi na chwilę do środka.
Jak Evertonem wychodzę na np. crystal palace u siebie to wysoko ustawiam linie obrony, pressing i krótkie piłki i jak wszystkiego dopilnuje to mecz mam pod kontrolą, ale jak wyjdę taką samą taktyką na np. wspomniany man city na wyjezdzie to dostanę ostry łomot.
Najnowsze posty