Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Pilicek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jest wiele skarg na temat 17.3.0 i 17.3.1, które powodują, że gra jest zbyt wolna. SI próbuje naprawić to z 17.3.2 (jeszcze nie jest gotowy). taka dostalem informacje od Angoli :D

Pilicek Partyzant

to w takim razie co gra do kosza? ja wlaczylem gre i 2h sie muli zadnego meczu nie rozegralem.
i7-5500 2,40 ghz, ram 8gb, karta radeon 1gb

nie moge w to w ogole grac

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote="Pilicek"]o renderowanie chodzi?? zaznaczylem na program i chodzi jeszcze wolniej !!! dobry mam sprzet a tak chodzi, ze szkoda slow. co mozna poprawic?[/quote]
Renderowanie przez program pomaga tylko na słabym sprzęcie.

[quote="Gallacher"]Postawcie Windę z grami na SSD i po problemie tak jak ja mam ;)[/quote]
To drugorzędna sprawa. FM potrzebuje proca i RAM-u.

[quote="romantico"]http://www.fmscout.com/a-fm-speeder.html[/quote]
Placebo. Ten program nie przyspiesza przetwarzania, tylko interfejs graficzny i zegar gry.

[quote="Pilicek"]na FM17 to nie działa niestety :DDD[/quote]
Działa, ale tylko w FM17 na systemach 32-bitowych. Ale jak napisałem wyżej, ten program to iluzja.

Chyba trzeba znowu sięgnąć po pióro, bo mity się panoszą aż strach Kwaśny
twitter.com/Ceyvol

Pilicek Partyzant

na FM17 to nie działa niestety :DDD
jak mam grac tydzien lige zamiast 1 dnia czy dwoch, to troche slabo. Zaraz napisze na steam :) moze oni cos pomoga

Zimuś Partyzant

31.03.2017 12:33    #2225     Sufler - Gra przez sieć - GRA ONLINE Z ZIMOVSKIM!
Witajcie,

czy ktoś ma ochotę pograć w 16stkę przez sieć? :)
Preferowane ligi: angielska, niemiecka, włoska, hiszpańska, portugalska i podobne (do ustalenia).
Kluby: mogą być najmocniejsze, ale preferuję gre średniakami ale można zagrać też drużynami z top 6.
Kiedy: godziny wieczorne od 20 mniej więcej w tygodniu, na weekendzie kwestia dogadania.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
może nie masz w folderze pliku config (lub są źle podpisane loga w tym pliku) ? Albo nie odświeżyłeś skórki po wrzuceniu nowych grafik?

benny1983 Partyzant

30.03.2017 22:19    #2227     Sufler - Problemy techniczne - nizsze ligi polskie
po rozegraniu 1 sezonu. nie pojawia sie kalendarz na nastepny. co robic??
mam zainstalowany LigiFM Revolution Polska Liga Update 2017 1.5 Beta

joy Partyzant

Cześć, mam problem z logo klubów niemieckich - mimo ściągniętych i umieszczonych w prawidłowym folderze, wyświetlają się jakieś proste grafiki w barwach klubowych, ale nie będące realnymi herbami. Czy Ktoś wie, jak temu zaradzić? Logo klubów z innych krajów działają bez zastrzeżeń, reprezentacje Niemiec mam odblokowaną

vicomino Partyzant

Co trzeba konkretnie zaznaczyć? Nie widzę opcji program w zakładce interfejs...

Gallacher Partyzant

Postawcie Windę z grami na SSD i po problemie tak jak ja mam ;)
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.