ciekawie z klubami filalnymi a dokładniej patronackimi

mascherano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.11.2006, 21:35    Pytanie
dlaczego ja grając np.kszo czy huelvą nie moge dostać klubu patronackiego a po sezonie mam wiadomość typu klub kszo podpisuje kontrakt z klubem np inter ????
ciekawe prawda

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
28.11.2006 21:39    #1
Ciekawe, ciekawe:) Ja miałem to samo, a po roku podpisali z Liverpoolem.

Użytkownik uznał post za pomocny

mascherano Partyzant

0
28.11.2006 21:40    #2
no wiesz seju ale jak np. na początku gry mam długi to taki klub może dużo zmienić

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.11.2006 21:49    #3
Ciekawe. Ja w polowie sezonu gry widzewem podpisalem kontrakt z CSKA Moskwa. Najlepiej jak podpisujesz z jakims krajem z Ameryki północnej, bądź z Azji. Wtedy dużo zarabiasz na sprzedaży pamiątek:D

giersik Przodownik pracy

0
28.11.2006 23:05    #4
Zarząd uważa, że jeśli klub gra w najwyższej lidze rozgrywkowej w danym kraju, to niepotrzebny jest im klub patronacki. Jednak często się zdaża, że klub zawiązuje porozumienie z jakimś większym klubem nawet cie nie pytając o zdanie. I tu uważam, że jest błąd w grze. Na przykład jeśli awansuje takim ŁKS Łomża to zarząd uważa, że już nie ma lepszych klubów i nie zamierzają poruszać nawet tego tematu, ale i tak zawiera porozumienie po jakimś czasie :/

111esede Młody aktywista

0
28.11.2006 23:42    #5
Wydaje mi sie ze to dlatego ze jezeli Ty poszukujesz klubu patronackiego to wtedy dostajesz gorsza oferte niz jezeli ten klub sam zaproponuje Ci takie rozwiazanie...

Giersik to troche innaczej wyglada niz opisales... Zarzad opowiada Ci ze nie ma potrzeby szukania klubu patronackiego bo po przeanalizowaniu sytuacji nie widzi ku temu podstaw ale jezeli jakis klub sam sie do nich zglosi to czemu maja nieskorzystac na takiej umowie...

malo13 Partyzant

0
29.11.2006 09:39    #6
Wasze kluby mniejsze (KSZO,ŁKS) to i tak nic. Ja grałem Legią i także nie chciano nic podpisywać a potem zarząd nawiązał współpracę z Realem Madryt. Według mnie to może być związane i z długami i z propozycją od tego Realu.

mascherano Partyzant

0
29.11.2006 09:53    #7
jak to nic
ty w legii wystarczy że sprzedaż edsona albo kiełbowicza i już po długach

111esede Młody aktywista

0
29.11.2006 11:36    #8
Mascherano ale umowa z klubem patronackim raczej duzo nie zmieni w sprawie dlugow.

a)zawodnicy ktorzy ewentualnie przejda do Ciebie na wypozyczenie to i tak raczej beda glownie uzupelnieniem skladu a nie realnym dlugotrwalym wzmocnieniem (bo przeciez po sezonie a moze i nawet wczesniej odejda - a raczej szkoda by bylo zeby blokowali miejsce w skladzie dla Twoich uzdolnionych graczy ktorzy potrzebuja grac zeby sie rozwijac

b)Klub patronacki placi jakas sume ale przezwaznie jest to kilkadziesiat tysiecy euro i co najwazniejsze w ciagu roku czyli de facto w miesiecznym rozliczeniu wychodzi jeszcze mniejsza suma

a transfer najlepszych pilkarzy etc to nie jest tak naprawde najlepszy sposob na pozbycie sie dlugow. bo jezeli i tak Twoj klub generuje strate to wtedy po pewnym czasie znow bedziesz mial taka sama liczbe podkreska jak przed sprzedaza wiec lepiej kombinowac tak zeby klub co miesiac mial staly zysk niz jednorazowa wplate i co miesieczne straty (ale to chyba bardziej nadaje sie do watku z dlugami)...

mascherano Partyzant

0
29.11.2006 11:46    #9
obserwator już widze jak w ameryce lub chinach panuje mania na KSZO
cały świat POMARAŃCZOWO-CZARNY :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution