Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Zwolay Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Odnośnie podglądu "poprzedniej oferta" która jest niedostępna przy negocjacjach kontraktowych macie tu wątek z oficjalnej dyskusji z SI:
https://commu(...)nch-173/

Komu się nie chce czytać to streszczę-walcie się gracze-patcha nie przewidujemy.Piszcie se na kartce jakie były poprzednie ustalenia jak wam coś nie pasuje albo jak macie sklerozę;)

Rusio92 Partyzant

Hej z góry przepraszam że piszę Tu ale oszalałęm gram w tą grę od niewiem której wersji ;) ale bardzo dawna ale pierwszy raz oszaląłem wiecię może o co chodzi z tym brexitem w grzę ??? bo 50 procent moich zawodników To anglicy ... i nagle stali sięobcokrajowcami czy mam jakąś szanse wyprostować sytuację czy zostaje mi sprzedać pół składu ?? gram Wisła Krk i mialem super skład miałem nadzieje zarobić trochę kasy na lidzę mistrzów i nagle nie mam pół składy ...

Gallacher Partyzant

02.06.2017 18:03    #2113     Sufler - Porady do gry - Obietnica i kontuzja...
Jedno jest pewne,nikt się po niego nie zgłosi przy kontuzji która go "wyłączy" na cały sezon i zapewne pogodzi się z tym i będzie chciał zostać i zmieni swoje zdanie do momentu wyleczenia i odbudowania formy albo nawet będzie wdzięczny i zostanie na dłużej.Nie spotkałem się by jakiegoś mojego gracza w poważnej kontuzji jakiś klub chciał kupić nawet topowego klasy światowej.Po prostu jest miedzy młotem a kowadłem i jeśli nawet by chciał odejść to nikt go nie kupi a więc pewnie się pogodzi i będzie chciał odbudować a może po wyleczeniu znowu mu coś tam zaświta i odejdzie.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Przy kaźdym pliku graficznyn na naszej stronie jest to opisane:

Sposób instalacji: Pobrany plik należy wypakować do katalogu użytkownika określonego w ustawieniach gry - domyślnie jest to folder "Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2017”. Po włączeniu gry należy wyłączyć „buforowanie skórki”, zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”, a następnie kliknąć „zatwierdź”.

kadra98 Partyzant

Kurczę niestety nie potrafię wstawić tu żadnego obrazka ani bezpośrednio, ani poprzez serwer. No więc tak: Po otwarciu Steam > steamapps > common > Football Manager 2017 ukazują mi się jedynie foldery "_CommonRedist" oraz "data". Dokąd wkleić folder "graphics"?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Wersja płytowa? FM chyba już od dawna nie jest wydawany na płycie (w sensie, że i tak wszystko instaluje się poprzez steam). A ścieżka do obu wersji jeśli chodzi o instalację dodatków graficznych zawsze była taka sama i tu się nic nie zmieniło.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Skoro dyskusja jest na publicu, to wkleję to co napisałem koledze w PM.

Przede wszystkim błędem jest zrównanie fifowego overall z FM-owym PA. Overall to - jeśli dobrze pamiętam, bo nie gram w FIFĘ - jakiegoś rodzaju średnia wyciągnięta z atrybutów zawodnika. PA to punkty potencjału, które zawodnik może wykorzystać na zwiększenie dotychczas posiadanych już atrybutów. Bardziej adekwatne byłoby więc porównanie overall z CA (Current Ability), jednak takie porównanie wciąż nie obejmuje potencjalnego wzrostu atrybutów.

Najbardziej adekwatne byłoby zapewne przeliczyć FM-owe atrybuty 1-20 na skalę 1-100 i następnie z nich wyciągać średnią wg tego samego algorytmu, który jest używany przez fifowy overall.

Nie rozumiem tylko celu tej matematyki.
twitter.com/Ceyvol

deco87 Partyzant

31.05.2017 13:30    #2118     Sufler - Porady do gry - Drużyna rezerw w III lidze
Motor Lublin posiada drugą drużynę- gra ona w A-klasie

http://www.90min(...)975.html

Wiem, że wyszedł dodatek z tym poziomem rozgrywek, tylko nie wiem, czy obejmuje on zespoły z woj. lubelskiego...

Lubelak Partyzant

31.05.2017 11:35    #2119     Sufler - Porady do gry - Drużyna rezerw w III lidze
Witam, gram aktualnie Motorem Lublin i jestem w Ekstraklasie, moje pytanie dotyczy możliwości posiadania drugiej drużyny w lidze np. III takiej jaką posiadają Legia, Lech czy Jaga. Czy istnieje możliwość zgłoszenia drużyny rezerw do udziału w takich rozgrywkach lub jakie warunki trzeba spełnić żeby takie coś nastąpiło. Dzięki i sory jeśli już były odpowiedzi na takie pytanie. A przy okazji czy ktoś życzliwy mógłby podać skalę jakości obiektów treningowych bo nie wiem czy lepsze od przeciętnych są zadowalające obiekty itp. A i jeszcze jak proponować mojej drużynie filialnej żeby wypozyczyla ode mnie zawodników? Dzięki za pomoc. Wróciłem do serii po wielu latach przerwy i stopniowo odkrywam wszelkie nowe aspekty ale w tym przypadku mam problem.

Viique Młody aktywista

Raczej słabo to jeszcze wygląda.
Drągowski CA 112 (w FMie) -> 71 Overall (w fifie)
Donnarumma CA 143 -> 76/78

Bartosz CA 95 -> 60
Stępiński CA 105 -> 60
Straus CA 102 -> 65

Tielemans CA 128 -> 77
Ounas CA 129 -> 70

Milik CA 148 ->79
Buksa CA 104 -> 64
Kownacki CA 102 -> 65

Z doświadczenia wiem, że zawodnikami poniżej 60 Overall nie da się grać, a taki Bartosz u Ciebie miałby sporo poniżej 50
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.