Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Rozkoszny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ile minut procentowo musi rozegrać wypożyczony zawodnik, abym płacił kontraktowo niższą pensję? Pokazuje mi ten procentowy czas ile minut zagrał w danym miesiącu, ale nie wiem czy i jaki jest minimalny próg.

Foxyr Partyzant

Z Atleti był remis 1:1 który dał mi awans do ćwierćfinału LM. Wpuszczona bramka była setką. Wiem, że różnie z nimi bywa, ale mam w trakcie meczu podgląd statystyk i tam też była ta sytuacja policzona jako 100%. Z Arką chyba 5:3 wygraliśmy, co nie zmienia faktu, że były momenty w których przegrywaliśmy i bramkarz puszczający trzy bramki bez względu na wynik powinien mieć zjebę w nocie. Z Piastem nie chce mi się sprawdzać ile było, chociaż akurat przy czystym koncie i zwycięstwie + braku błędów ta ocena może być. Ale nie rozumiem jak w meczu gdzie bramkarz nie popełnia żadnego błędu, broni 20 strzałów w tym rzut karny, większość uderzeń w dodatku łapie, zamiast parować na rogi a mimo to ma ocenę niższą niż pomocnik który wszedł w 22' za kontuzjowanego kolegę i był kompletnie niewidoczny przez całe spotkanie. Jedyny moment w którym zabłysnął to gdy zmarnował rzut karny... uważam, że ten aspekt jest zwyczajnie mocno niedopracowany, podobnie jak np. powołania do reprezentacji o których też mógłbym długo pisać...

robal15 Młody aktywista

Miał wysoką notę, bo wygrałeś wysoko. Nota bramkarza głównie zależy od wysokiego zwycięstwa i liczby celnych podań. Rzadko zdarza się, że gra ocenia bramkarza po paradach, no chyba że obroni karnego albo z 5 setek przy 20 strzałach rywala :D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
[quote="Foxyr"]System oceny zawodników mnie rozpieprzył w tej chwili mózg. Gramy słaby mecz w LM. Mimo to remisujemy, a remis ten daje nam awans. Garść statystyk naszego bramkarza - oczywiście patrzymy na mecz z Atleti. Bramka wpadła po sam na sam. Wśród jego obronionych strzałów jest rzut karny w 90' który gdyby wpadł dałby Hiszpanom dogrywkę...
Jednocześnie kiedy z Arką straciliśmy 3 bramki to miał ocenę 7.00 (to też widać na ss). A kiedy z Piastem Gliwice broni tylko jedno uderzenie i to nawet go nie łapie, tylko paruje na róg to ocena aż 7,40. WTF?! Co za zjeb pisał algorytm który ustala te oceny? https://gyazo(...)e28f677b[/quote]

Nie chcę usprawiedliwiać systemu ocen, bo ma swoje za uszami, chociaż i tak jest lepszy niż w FM 16. Napastnik z asystą/mi to nadal zawodnik na ok. 7.00, obrońca z jakimkolwiek udziałem przy golu to już praktycznie pewny zawodnik meczu, ale co do Twojego łapacza:
– w meczu z Atleti jaki był wynik dokładnie, bo to wygląda jakby co najmniej 1 lub 2 błędy przy bramkach popełnił i tylko ilość interwencji oraz obroniony karny sprawiły, że jego ocena nie wyniosła 4,50;
– z Arką nie wiem, czemu ma 7,00. No chyba, że on nie miał szans przy interwencjach (gra też słabo liczy 100% sytuacje, więc bywa różnie),a ty wygrałeś ten mecz;
– z Piastem musiałeś widać wysoko wygrać, wtedy bramkarz nawet bez żadnej obrony dostaje ponad 7.00.

Foxyr Partyzant

System oceny zawodników mnie rozpieprzył w tej chwili mózg. Gramy słaby mecz w LM. Mimo to remisujemy, a remis ten daje nam awans. Garść statystyk naszego bramkarza - oczywiście patrzymy na mecz z Atleti. Bramka wpadła po sam na sam. Wśród jego obronionych strzałów jest rzut karny w 90' który gdyby wpadł dałby Hiszpanom dogrywkę...
Jednocześnie kiedy z Arką straciliśmy 3 bramki to miał ocenę 7.00 (to też widać na ss). A kiedy z Piastem Gliwice broni tylko jedno uderzenie i to nawet go nie łapie, tylko paruje na róg to ocena aż 7,40. WTF?! Co za zjeb pisał algorytm który ustala te oceny? https://gyazo(...)e28f677b

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

25.06.2017 17:14    #2046     Sufler - Inne - zasady ligowe i inne w FM 2017
Cześć, dawno nie grałem w FMa.
Mam zamiar kupić najnowszą wersje, jak wiadomo wychodzi ona w pierwszy piątek listopada. Chciałbym zacząć od najniższej poziomu jednej z następujących lig:
Anglia, Francja, Hiszpania, Włochy, Niemcy.
Podajcie proszę plusy i minusy zasad jakie znajdują się w poszczególnych ligach.

Jakie są zasady finansowe, kiedy dostaje się pierwsze większe pieniądze za ligę (powyżej 100k zł)lub puchary, jakie są pieniądze za miejsce w lidze, czy kluby mają jakieś ograniczenia transferowe, wypożyczeniowe, na jakim etapie pucharów krajowych można zarobić sporo pieniędzy za awans i ile to jest meczów od startu rozgrywek. Jakie są zasady zatrudniania obcokrajowców, i liczba graczy spoza kraju w pierwszym składzie.
Grałem do tej pory w Anglii oraz we Włoszech ale to był fm 15, niektóre kluby mają fajne kluby partnerskie w grze. Która liga jest najbardziej według was odpychająca ze względu na zasady?
Czy staracie się grać klubem i reprezentacją forsując swoich zawodników do kadry?

Pozdrawiam eFeManiaków!

fornal85 Partyzant

25.06.2017 15:31    #2047     Football Manager - Ogólna dyskusja - Newgeni
Witam.

Gram w fm16 lige macedonska i mam pytanie czy w ligach z patcha ktorych normalnie nie ma w grze pojawiaja sie tez co jakis czas newgeni ???

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
25.06.2017 13:20    #2048     Sufler - Edytor - Zmiana zasad w lidze
[quote="KingD99"]żeby zmienić te zasady[/quote]
Tak.

[quote="KingD99"]i grać nadal na tym save? :/[/quote]
Nie.
twitter.com/Ceyvol

KingD99 Partyzant

25.06.2017 13:17    #2049     Sufler - Edytor - Zmiana zasad w lidze
Witam. Kontynuuje swoją karierę w Lidze Kazachskiej, niestety w tej lidze jest limit 5 obcokrajowców na mecz i chociaż jeden zawodnik z Kazachstanu u-21 musi cały czas grać, niestety ale Kazachstan nie posiada gwiazdorów :/ Czy istnieje wgl jakaś szansa żeby zmienić te zasady i grać nadal na tym save? :/

mizul5 Partyzant

23.06.2017 13:33    #2050     Sufler - Inne - Gra MultiPlayer
Cześć mam pytanie czy da sie grać w FM 2017 w multiplayer że na jednym save gra sie np 3-4 drużynami ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution