Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Emilooo"]Jest tam pełno tutoriali, nazwet stricte związanych z obróbką graficzną dla FM'a.[/quote]

Wystarczy ten: http://www.cmrev(...)ut_.html

Emilooo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Sorry. To zaraz wrzucę te dwa. Ale to już ostatnie, bo mam co robić :) Polecam youtube, google. Jest tam pełno tutoriali, nazwet stricte związanych z obróbką graficzną dla FM'a.

Emilooo Partyzant

09.08.2017 15:09    #1873     Sufler - Dodatki do gry - Nazwy lig okręgowych
Wygląda na to, że powyżej 40 znaków, gra zmienia nazwę na krótką ;)

Kartvel Partyzant

Hej :) Ja bym się z taką nieśmiałą prośbą zwrócił, bo moje graficzne umiejętności są bliskie zera... Czy ktoś byłby tak miły i poświęcił czas na zrobienie z tego herbu: http://all-f(...)083.html czegoś, co będę mógł sobie wstawić w FM 2017 - chce mi się nową karierę zacząć, a na takim standardowym to jakoś tak nie bardzo :D Z góry dzięki bardzo!

TadomeKaariZ Partyzant

07.08.2017 23:51    #1875     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kluby
Czyli jakby nie patrzeć, te przykładowe drużyny, które wymieniłem, mają szansę kiedyś zagrać chociażby w najniższej widocznej lidze, a do dopiero awansować kiedyś tam do Ekstraklasy? ;)

kuligu Partyzant

07.08.2017 23:07    #1876     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kluby
Na przykład Polska jest Ekstraklasa i Pierwsza Liga, ale w bazie danych jest opracowana Druga liga, która jest nie aktywna. Nie można w niej grać i jej nie widać ale kluby mogą z niej awansować i do niej spadają. Czyli klub, który gra o jedną ligę niżej od ostatniej aktywnej, może awansować do grywalnej ale musi mieć wysoką reputacje. Kluby awansują losowo wg reputacji.

TadomeKaariZ Partyzant

07.08.2017 22:42    #1877     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kluby
Witam. Jak wszyscy wiemy, w FM grając bez dodatków mamy ograniczoną liczbę lig, które możemy sobie wybrać.
Przykładowo w lidze Hiszpańskiej mamy do wyboru: Ekstraklasę, Ligę Adelante i liga 2 B1-B4
Liga włoska: Serie A, Serie B i jakieś tam C1 od A do C i C2 od A do B
Wchodząc w zakładkę reprezentacja i po rozwinięciu wszystkich klubów z danego kraju, zostańmy przy tych dwóch podanych przykładowych
przeze mnie:
HISZPANIA i WŁOCHY i inne kraje:-Moje pytanie brzmi:
Czy takie kluby z Hiszpanii jak np Coria, Nijar, albo Bezana, i z ligi Włoskiej np Copertino, Misano, Pineto nie mają szans zagrać choć w najniższej widocznej lidze, zastępując
kluby, które spadną? Na jakiej to zasadzie działa? Czy te wszystkie kluby podane są dla tak zwanego picu, czy gra tak się toczy, że losowe kluby bez lig trafiają za spadkowiczów z
ligi najniższej widocznej, czy jak?
Wstawiłbym linki, ale nie mam uprawnień.
Pozdrawiam. Mam nadzieję, że jest czytelnie wszystko i wyjaśnione, o co mi chodzi ;)

Zielson Partyzant

@Foxyr
Gdy dodano konferencje prasowe byłem w sumie zadowolony, ale po tych kilku latach mam po prostu dość. Zdaję sobie sprawę, że prawdziwe rozmowy dziennikarzy z trenerami/piłkarzami to też tylko i wyłącznie lanie wody - przewidywalne pytania i przewidywalne odpowiedzi, ale FMowe konferencje są dla mnie męczące. Przypuszczam, że dodanie interakcji z dziennikarzami miało przede wszystkim zapewnić większą immersję, ale mnie konferencje te z immersji wybijają. Każda konferencja brutalnie sprowadza mnie na ziemie uświadamiając mi, że nikt tego meczu nie oglądał (pytania, które nie oddają przebiegu meczu), nikomu na tym meczu nie zależy (malutka pula nieciekawych pytań, 50-70% to takie same pytania co mecz) i że to tylko gra.

Istnieje możliwość wysłania asystenta na konferencję, jednak wtedy dopiero dzieją się cuda. Odpowiedzi na konferencji mają wpływ na morale zawodników, relacje z innymi trenerami i dziennikarzami, a wysłany na konferencje asystent wydaje się strzelać przy wyborze odpowiedzi i - przede wszystkmi - po raz kolejny udowodnić, że to tylko gra. Asystent trenera mistrza kraju potrafi na konferencji stwierdzić, że kontuzja rezerwowego zawodnika może zmusić zespół do postawieniu autobusu w pucharowym meczu z drugoligowcem. Asystent potrafi stwierdzić, że klub interesuje się zawodnikiem, na temat którego nie ma w klubie nawet raportu od skauta.

Tragedia.

Przeklikuję wszystkie konferencje tym samym zestawem odpowiedzi zapewniającym, że nie wejdę w konflikt z żadnym z managerów, nie zgłoszę zainteresowania jakimś randomowym naleśnikiem z 8 ligi, nie oświadczę wszem i wobec że panikuję przed następnym meczem ligowym a zawodnicy są załamani.

Matiu90 Partyzant

Chodzi o update ze strony fmscout.

Myśle, że pliki przekopiowałem dobrze bo transfery są tyle, że musiałbym rozegrać cały sezon żeby doszły do skutku. Ponawiam pytanie i prośbę, jak ustawić rozpoczęcie rozgrywki na 2017 rok. Czy wogóle da się to zrobic?

cheerner Partyzant

Nie nic nie buduję, dopiero co zacząłem grać :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.