Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nie powinieneś pobierać taktyk z neta. To jest zuo!!! Grasz słabo, bo nie masz odpowiednich graczy pod te taktyki. Zrób własną, dopasowaną do Twoich graczy, okaż trochę cierpliwości, a wyniki same przyjdą.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

DumnyLechita Partyzant

Witam, mam pewien problem otóż mój staż z FM'em jest dość krótki, gram dwa miesiące i najpierw zaczynałem od 16 a teraz przerzucilem się na 17. Problem tkwi w tym iż nie radzę sobie z wygrywaniem, taktyki staram się brać najlepsze, testuje taktyki ze strony tutaj z dużą ilością pobrań i nie ważne jakim klubem bym grał dużo przegrywam. Dla przykładu PSG zająłem tylko drugie miejsce, w LM odpadlem juz tuż po wyjściu z grupy z jakimś przeciętnym zespołem. W lidze wygrywalem maksymalnie po 1:0/2:1, może kilka razy udało mi się pokonać kogoś powyżej 3:0. Lechem Poznań który powinien znaleźć się w czołówce z taką kadrą itp mialem to samo co z PSG,mało bramek, słabe kluby mialy wieksze posiadanie itp. Odziwo początek sezonu miałem dobry bo chyba przez pierwsze 15 meczy wszystkie wygralem ale potem zaczęła się fala porażek.
Teraz w 17 gram również Lechem i znów nie radzę sobie z slabszymi itp, po 8 kolejkach mam 10 punktów. Również gram Romą i oczywiście co? No pewnie że przegrywam. Tym razem sezon się jeszcze nie zaczął ale gralem już z 5 sparingów z mocnymi ekipami typu Manchester, Tottenham, Chelsea, Villareal a wyniki padały masakrycznie wysokie typu, 5:2, 4:1, 3:1 4:2 itp. A więc pytanie co źle robię albo co powinienem zacząć robić aby w końcu zacząć bawić się tą grą i wygrywać?
Jeżeli gdzieś na moje pytanie jest odpowiedz i marnuje tylko wasz czas to przepraszam ale jestem wystarczająco zdesperowany i zdenerwowany aby prosić o szybką odpowiedz, pozdrawiam

Zwolay Partyzant

No właśnie o to mi chodzi-nie grzeb w grze-trudno że boli-graj dalej.Inaczej zabawa traci sens.12 lat-pewnie że szkoda ale zobaczysz-pograsz chwilę w zmodyfikowanej grze i będzie Cię to frustrować-w końcu przerwiesz i zaczniesz od nowa.

Zwolay Partyzant

Przełknij porażkę i tyle.Jak będziesz grzebał w grze to stracisz połowę satysfakcji z rozgrywki.Nie uda się-to trudno-ale gramy dalej i już.

monur4444 Partyzant

Witam, przez przypadek na Steamie kliknęło mi się: FM17 -> PPM -> BETA -> public beta i nawet nie wiem czy coś się pobrało czy nie, ale teraz w bibliotece obok nazwy gry pisze: pobieranie zatrzymane, a gdy wybiorę opcję "zarządzaj pobieraniem" podana jest przyczyna zatrzymania: brakujące uprawnienia plików. Jak chcę włączyć grę to wyskakuje komunikat o błędzie: "Wystąpił błąd podczas aktualizacji FM17 (brakujące uprawnienia plików)". Gdy zmienię we właściwościach z "public beta" na "BRAK - anulowanie udziału we wszystkich testach" (to jedyne 2 opcje dostępne tam do wyboru), to dalej nic się nie zmienia. Próbowałem odinstalować grę na Steamie, a po kilku sekundach, gdy klikam opcję zainstaluj: "Wystąpił błąd podczas instalacji". Jak można naprawić ten problem? Pozdrawiam.

R.Baggio Partyzant

17.08.2017 18:41    #1856     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy i scouci
Jeśli chodzi o młode talenty to masz w Molde dwóch braci Svendsen'ów (OPL i N), obaj be problemu powinni być do wyciągnięcia za kwoty nie przekraczjące 3mln PLN (każdy) --- rozkładasz na 48 miesięcznych rat większość tej kwoty i dajesz radę.
Nikola Milenkovic z Partizanu, Bogdan Tiru z FC Vitorul, John McGinn z Hibernian, Alexander Isak (o ile nie masz łatki z transferami zimowymi) z AIK.
Do tego jest naprawdę MNÓSTWO graczy w Portugalii (z pominięciem 3 czołowych klubów), które posiadają zdolną i (co istotniejsze) TANIĄ w zakupie młodzież, jak chociażby klub: Braga, Maritimo, Vit. Setúbal.
Do tego znajdziesz fajną młodzież w Serbii (ale to poza EU), Norwegii i Czechach.
Do tego dochodzi Kuki na wypożyczenie (z opcją wykupu za ~5 mln funtów) oraz Toni Lato z opcją 0.75mln funtów.

Co do sztabu, ty masz 1.9 tysiąca euro dla trenera pierwszego zespołu czy dla skauta?

Zwolay Partyzant

17.08.2017 17:54    #1857     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy i scouci
Ja gram Bristol Rovers-z kasą tam jest bardzo kruchutko,ze składem też a o scoutingu w ogóle zapomnij bo na dzień dobry mają 1 scouta o beznadziejnych umiejętnościach oceny grajków. Ja robię tak że negocjuję kasę + premię za awans,ponoszę o grosze stawkę ale jak wyczuwam że kolejna odpowiedź będzie na pomarańczowo (czyli w następnym kroku albo się dogadujemy albo nie) to daję opcję kontrakt np na 3 lata (pierwotnie było np na 2) i z reguły od razu podpisują.Spróbuj.
Edit: dobrym sposobem jest pamiętanie konkretnych nazwisk z poprzednich gier :) Dla mnei taka opcją "must have" jest zawsze Patrik Andersson-bardzo dobry scout i pracuje za grosze :)

bajer1991 Partyzant

17.08.2017 16:19    #1858     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy i scouci
Witam

Poszukuję do mojego zespołu (Jagielonia , zajęcie pierwszego miejsca w lidze w pierwszy sezonie) Sztabu szkoleniowego i Scoutów.

Grając polskim zespołem jest ciężko znaleźć kogoś odpowiedniego na dane stanowiska, sam fakt,że maksymalnie mogę oferować kontrakt w wysokości 1,9 tys euro.

Czy macie jakieś trafne sposoby na sprowadzenia danych pracowników ? Jakieś porady sugestie ? Wiadomo,że na kupowanie zawodników nie ma co liczyć więc skupiam się na kontraktowanie zawodników którym wygasają kontrakty. Ale moim celem głównym jest inwestowanie w młodzież , dziękuje z góry za odpowiedzi .

Pozdrawiam

HinaffPL Partyzant

16.08.2017 21:10    #1859     Sufler - Problemy techniczne - Brak meczów ligowych.
Witam, mam problem.Gram sobie w karierę, właśnie zaczynam 3 sezon.Zaczynałem w IV-ligowym Ner Poddębice tam zagrałem jeden sezon. Następnie przeszedłem do II-ligowego Gryf Wejherowo, rozegrałem jeden sezon i w drugim sezonie w tym klubie nie mam meczów ligowych. Mam aktualnie datę 15.08.2018. Miałem tylko mecze pucharu Polski. Jeśli chodzi o dodatki do gry mam dodatek plu 1.2. Patrzyłem też czy inne drużyny mają mecze ligowe - żaden klub w Polsce nie ma meczów, ale za to ligi Niemieckie, Angielskie i inne już tak.
Poprosiłbym o szybką odpowiedz co w takiej sytuacji zrobić.

KingD99 Partyzant

Jedna drużyna u mnie w lidze ma poprawny herb, nawet bez wgrywania tych logopacków, reszta niestety nie ma, po wgraniu wskakują jakieś inne, te same ale innych drużyn, nawet jak zmieniłem w nazwach na odpowiednie ID

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.