Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

ibo7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
CM 2017. Kiedy próbuje wybrać klub do nowego mamagera on ma już klub przydzielony losowo. Nie mogę wyłączyć "wybierz klub losowo" po jest na bladym tle. Nie mogę wybrać reprezentacji bo wybiera losowy klub. Jeśli zatwierdzę np. prowadzenie Sportingu Gijon i odejdę na emeryture przy ponownym wyborze narzuca mi np Podbeskidzie. nadal nie mogę sam wybrać klubu. Co jest grane? Gram 3 sezon i nie było tak wcześniej....

arfa2 Partyzant

Ja się zastanawiam czy pójdzie mi na min detalach na lapku 2 ligi :D baza duża( fm 16 śmigał a 17 nie miałem)Lapek to hp procesor I3 2ghz 5005u 4 giga ramu , i największy problem grafa intel hd 5500 zintegrowana nijak nie wiem jak ją przyrównać do min wymagań

Stilion Partyzant

Chyba procek 16rdzeniowy/32 watkowy dalby rade :) W sumie dysk ssd w FM nie powinien dawac duzo, zas mocny procek juz tak. Tutaj mamy szybkie obliczenia, a nie generowanie i wczytywanie grafik z dysku.

bartton Partyzant

[quote="Magat"]trochę z innej beczki ale mam oryginał płytkę, instaluję na Win 10 i nie mogę włączyć ;/ ma ktoś jakieś rozwiązanie ?[/quote]

Naciśnij skrót prawym przyciskiem myszy i wybierz właściwości (ostatnia lub przedostatnia pozycja na liście), poźniej wybierz zakładkę zgodność, w "trybie zgodności" zaznacz "uruchom ten program w zgodności z:" i wybierz jeden ze starszych systemów. Może zadziała.
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej." A. Einstein

"War. War never changes" Fallout

lucjanos Partyzant

Ja właśnie gram na dysku SSD. Wszystkie logopacki, facepacki także mam na SSD. Akurat główną korzyścią FM'a jest to, że save'y zapisują się i wczytują szybciej. W innych grach plusem jest też brak zacinek wynikających z doczytywania się danych w trakcie rozgrywki, czy szybsze ładowanie lokacji.
A jeśli chodzi o FM'a, to czas ładowania zapisu gry mam na poziomie 7-8 sekund. Przy dużej ilości lig, skórce i innych dodatkach graficznych uważam, iż jest to doskonały wynik, dodatkowo rekompensowany brakiem mechanicznego dysku.

Stilion Partyzant

Zalezy co wg ciebie znaczy szybko. U mnie wczytywanie savea to jakies 5 sekund. Wczytanie meczykow swojej ligi od 3 do 10 sekund w zaleznosci od ilosci druzyn. To jest szybko. Ciekawi mnie czy ktos gra na dysku ssd i czy jest szybciej Ogolnie.

lucjanos Partyzant

Ja gram zawsze na 30 kilku ligach i dużej bazie, gwiazdki mam pół lub jedną i gra nadal działa bardzo szybko.

Stilion Partyzant

Kokega wyzej pisze o silniku 3d czy o szybkosci ladowania loadingow? Ja tez gram w 1080p i max detalach na gtx 950 bez jakichkolwiek scinek. Stale fpsy. Uzywam procka i5 3570k @4.0GHz i daje rade max 2 ligi i baze danych Duzą na max gwiazdek. Kazda dodatkowa liga to gwiazdka lub pol w dol. Chyba ze dodam caly kontynent lub panstwo do bazy danych to juz spada do 3 gwiazdek, nawet do 2. Raczej zadne procki nowej generacji nie uciagna wszystkich lig na raz o max plynnosci.

lucjanos Partyzant

Na moim konfigu i5 7600 (poprzednio i5 4670), gtx 970 i 8/16 GB RAM gra w edycji 2017 działała na full bez kłopotu. Na dodatek przetwarzała dane bardzo szybko.

Stilion Partyzant

Kazdy wie ze wymagania sprzetowe sa przeklamane. Trzeba miec duzo mocniejszy sprzet niz zalecane ustawienia, aby czuc komfort gry. Nie oszukujmy sie ze wymagany jest szybki procek do przetwazania danych i obliczen. Oczywiscie zagramy na minimalnych ale to juz nie bedzie przyjemne. Dlugie ladowania i przycinki w silniku 3d. Mysle ze do looznej gry starczy i5 2500, 6-8gb ram i minimum gtx660 lub hd7870 - oczywiscie ustawienia grafiki na srednie. Zas tak najmniej to jakas i3, 4gb ram i gtx750 naprzyklad.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.