Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Podaj zrzut ekranu twoich przegranych finałów bo coś nie chce mi się wierzyć ze miałeś 6 przegranych finałów.Dwa to zrozumiem,ale 6 to chyba jakieś jaja teraz rzucasz tutaj :)
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

olszak93 Partyzant

Dobry wieczór wszystkim,

Gram w Football Managera od 2006 roku - kiedy wujek kupił mi na urodziny wersję pudełkową z poradnikiem.
Football Manager 2017 jest dla mnie największym wyzwaniem od lat, ale nie ukrywam, że zaczął mnie frustrować. Mam już kilkanaście rozegranych sezonów i tylko 2 wygrane w Lidze Mistrzów. Ostatnie kilka sezonów to jednak jakiś kiepski żart. Wygrywam trofea krajowe, ale w LM - 6 finałów Z RZĘDU przegrałem. Wiem, że prowadzenie Porto, Monaco, Juve, Realu, czy United nie jest wyzwaniem, ale zastanawiam się nad tym - jaki błąd popełniam? Liczę na Wasze podpowiedzi ;)

Pozdawiam serdecznie

Shelby500 Partyzant

Siema!
Mam problem w reprezentacji Francji. Dokładniej mówiąc objąłem w/w rep. Francji, tylko po to aby Antoine Griezmann zaczął grać dla Francji, a nie jak to u mnie zwykle bywało dla Hiszpanii. Powołałem Griezmann i okazuje się, że jest na prawie rok zawieszony i nie może grać dla reprezentacji. Miał ktoś podobny problem z jakimś innym zawodnikiem?

bartekr Młody aktywista

[quote="RockyBalboaReal"]Wlasnie sprobowalem zrobic zdjecie i wgrac niestety nie dziala. Pobralem fotke stadionu slaskiego zmienilem format , rozmiar , w nazwie wpisalem nr ID nowego stadionu skopiowalem do folderu z managerem i nic. Mial juz ktos taki problem prosze o pomoc.[/quote]

Musisz poza zmianą nazwy ID pliku to jeszcze dokonać zmiany w pliku config.
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

RockyBalboaReal Partyzant

Wlasnie sprobowalem zrobic zdjecie i wgrac niestety nie dziala. Pobralem fotke stadionu slaskiego zmienilem format , rozmiar , w nazwie wpisalem nr ID nowego stadionu skopiowalem do folderu z managerem i nic. Mial juz ktos taki problem prosze o pomoc.

Dharma Partyzant

15.10.2017 13:49    #1696     Sufler - Porady do gry - śledzenie rozgrywek
Witam. Gram FM 2017. Przed meczami Pucharu Mistrzów (w którym gram) pojawia mi się za każdym razem plansza ze spotkaniami i wynikami - najpierw przed meczami, a potem po meczach uzupełniona o wyniki. Jak zrobić, żeby taka sama plansza pojawiała mi się również przed meczami Pucharu Euro (w którym nie gram)? Jest jakaś możliwość subskrybowania? Z góry dziękuję za pomoc.

dywanek1994095 Partyzant

14.10.2017 16:43    #1697     Sufler - Edytor - Edycja zawodnika
Witam mam takie pytanko. Chciałem zagrać po raz setny w Fm17 Milanem. I jak zwykle w poprzednich częściach ściągnąć ulubionych zawodników z pewnością jednym z nich był El Shaarawy któremu nie miałem nigdy nic do zarzucenia co do gry tyle że w "17" w długofalowych planach ma że nie chce przejść do Milanu bo chce unikać tego klubu. Czy w jakimś edytorze idzie to zmienić? Czy w bazie danych czy jakoś idzie to ogóle edytowac?

ultimate Partyzant

Szukam jakiegoś klubu, który mieści się/pochodzi z Irlandii bądź Irlandii Północnej, ale gra w angielskiej lidze (obojętny poziom rozgrywkowy). Są w ogóle takie kluby, bo nie mogłem nic takiego znaleźć? Jeśli tak to jakie? :P Dzięki

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.10.2017 10:09    #1699     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
Wiem, jednak znam taką grupę ludzi, którzy długo uważali się za społeczność graczy Football Managera, a ostatnio grali w Championship Managera dwadzieścia lat temu i rzucali tym aktywnym tzw. dobre rady. To tak jakby pisać na forach motoryzacyjnych i nie jeździć żadnym pojazdem albo uważać się za rowerzystę, a nie jeździć rowerem ;-)

Ktoś ma przerwę? Spoko. Ktoś nie potrafi nic napisać o FM-ie i nic skomentować, a może napisać diagnozę stanu psychicznego Mesjasza? To nie jest już ok :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

robal15 Młody aktywista

12.10.2017 22:35    #1700     Serwis - Społeczność - Polska Scena FM
[quote="student137"][quote="robal15"]Ziomeczki, w jaki sposób można się skontaktować z Mahdim?

Bo dostałem bana za nic i zostałem oczerniony publicznie przez założyciela portalu. Chciałbym tę sytuację wyjaśnić i usłyszeć słowo przepraszam, bo poczułem się zraniony :/[/quote]

To napisz i w mojej sprawie :)
Nie było mnie a dostałem za dubelkonto :)
Z drugiej strony nie licz na odpowiedź. Ja czekam na RE od niego i i Agnieszki już 2,5 tyg[/quote]

Sprawę już sobie wyjaśniliśmy na mailu. Błyskawicznie odpisywał :)
Też w fma nie gram - przeniosłem się na fifę :D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.